Ko uzvilkt uz universitāti tādā karstumā?

Reitings 157
Reģ: 08.09.2015
Hei!
Meitenes, kuras studē, ko jūs tagad velkat uz uni? Es nezinu, ko darīt, jo ir diezgan karsti, bet negribās vilkt šortus un mini kleitas, jo tā kā nekā ir universitāte nevis pludmale! Varētu jau kādu garāku un ne pārāk pieguļošu kleitiņu, bet pašlaik līdzi nav, tāpēc staigāju džinsās un topiņā. Kā ir ar jums?
11.05.2016 09:51 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Man gan ļoti patīk vasaras drēbes un neciešu rudeni un ziemu, kad jātuntulējas.
11.05.2016 23:06 |

Reitings 945
Reģ: 04.07.2014
Man patīk katrs gadalaiks,katrā ir savi + un - :) Šobrīd staigāju džinsās,jo vēlu no darba tieku mājās un 22os ir diezgan vēss,kā arī ir maiciņa un džinsu jaka + sandeles vai kedas
11.05.2016 23:22 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Es esmu diezgan salīga, tāpēc parasti ņemu kādu jaku ar kapuci/hūdiju liidz, jo mums jau te ir tā, ka pa dienu var staigāt ar īsajiem šortiņiem un crop top, bet pievakarē un naktiis parasti drēgns.
Es personiigi velkāju garos kreklus, karstumā sienu virs nabas, aukstumā ir pāri dibenam, pie tam augstā vidukļa bikses vai šorti + tāds sasiets krekls baigi labi, manuprāt, izskatās :) tad nu tas ir mans ideaalais variants, kājās vienmēr nike vai adidas, vaļeejo purngalu kurpes nenēsāju - mainās tikai tas vai tie ir augstie nike vai zemie.
11.05.2016 23:43 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Sis temas iespaidaa vakar papetiju cilveku apgerbu. Ara bija +25 gradi, bet zabaki, dzemperi, jakas plud bikses daudz maniju. Man gruti saprast, tie ir cilveki kuriem vnk gruti parslegties no biezaka apgerba uz planaku vainari viniem reali ir auksti. Katra zina man bija svarki, tops plus sandakes un man bija loti silts.
12.05.2016 08:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits