1. Liellopa gaļu ēdu, bet tās īpatnējās garšas dēļ tikai atsevišķos pagatavošanas veidos. Tas pats ar meža gaļu.
2. Cūkgaļu arī ēdu, jo līdz šim tas bijis pieejamākais gaļas veids - zemnieku saimniecībā audzējām cūciņas, taču tagad izvēlos daudz retāk, jo nepatīk, ka cūkgaļas ēdieni pārsvarā ir trekni. Ja gatavoju pati, tad no iespējami liesākas gaļas. Taču man patīk apzināties, ka gaļa, kas iegūta mūsu ģimenes saimniecībā, ir ekoloģiski tīra.
3. Vistas gaļa ir visbiežāk lietotā gaļa mūsmājās, jo ir liesa un arī nav dārga
4. Zivis ēdu reti, jo tās ir dārgas, nemāku tās īsti labi pagatavot un arī nepatīk zivju garša. Izņēmums ir mazsālīts vai viegli kūpināts lasis, kā arī žāvētas zivis šad un tad
5. Gaļas izstrādājumus ik pa laikam, taču izvairos no cīsiņiem un vārītajām desām, izvēlos labāk kādu salami. Tā kā cūkgaļas produktus gatavojam paši mājās no īstām sastāvdaļām, tad mājās gatavota pastēte ir viens no maniem mīļākajiem ēdieniem, tāpat arī aukstā gaļa (vai kā to citur sauc, galerts laikam)
Gaļu kopumā ēdu, jo man tā ļoti garšo un nejūtu vajadzību pēc dzīvesveida maiņas. Lietojot uzturā gaļu, jūtos uzņēmusi visas organismam nepieciešamās vielas un arī sāta sajūta man rodas, lietojot uzturā dzīvnieku valsts produktus.
s?