Mis Joker es jau pec si sapratu ka esi ka elmo kam poatik visu sarezgit un izdomat pasakas.
1. kartupelu maisu 2 sievietes var uznest, katra panem aiz maisa sturiem nu tada stilaa,
Un smagi viriesu darbi maja nav gluzi katru dienu, tie tomer ir retums. Un tad vienmer var palugt lai kads palidz. Un ja tapetes kadreiz ari pati limeju 16 it gados sava istaba, aroi logus un gridas krasoju. Velak vairs nekad, jo nedzivoju uz vientulas salas vienmer blakus virietis bijis.
Es tikai nesaprotu kada sakara tu te lecies un pilnigi nepamatoti bez jelkada
Iemesla apvaino mani par degeneratu?? Tu visas temas iespraud savu neglito purnu lai tikai man ko riebigu pateikti vai kadam citam virietim te. Visulaiku!!! Neesmu nevienu komplimentu no tevis lasijusi. Nevienu nevienai!!! Es medzu paraaut par striipu un no ta nekaunos jo esmu tikai cilveks,ar emcoijam un kludas visi!! Bet butiba esmu loti jauks un pozitiivs,mani nokaitinaja ka bepamatotu nevaribu promoter ka normu un citax lietas sidien. Aizraavos bet sapratu kludu. Tas ir lats galvenais.
08.05.2016 03:34 | nosūdzēt | saite
Es jau nesaku ka katru dienu ir tie smagie darbi, bet tomēr tā situācija bija mums gana bieži mājās ka vienam cilvēkam ir jādara tas smagais darbs vienam. Tad kad mēbeles mainījām, es burtiski lauzu un zāģēju vecā skapja daļas kuras nebija atdalāmas lai varētu pa gabaliem aiznest prom, jo pa tām lielajām daļām to nespēju fiziski izdarīt un pārējām mājas sievietēm arī nebija tas spēks iet un nest, tad nu nācās man vienai štukot kā tikt galā.mes gan vienkardaks izdarijam. Ledusskapi ar mainijam kopa ar mebelem, samaksajam nelielu naudu un atbrauca , pasi iznesa un aizveda visu. Rigas centra nav labi mebeles un ledusskapjus pie miskates likt. Dzeram kafiju kamer si visu veci izvaca.... dzive nav viss jasarezgii...
Nav man bijis ka padai jatiek gala jau gadus 28..nav bijis.
mes gan vienkardaks izdarijam. Ledusskapi ar mainijam kopa ar mebelem, samaksajam nelielu naudu un atbrauca , pasi iznesa un aizveda visu. Rigas centra nav labi mebeles un ledusskapjus pie miskates likt. Dzeram kafiju kamer si visu veci izvaca.... dzive nav viss jasarezgii...
un ne av ar to maisu jataisa scenas, mietrigi jaatsaka un viss. Pagriezamies un ejam prom. Stkal vienkarsi viss
Burkas nav jamokas skruvejot valaa, mazliet uzsit pa vaka virsu dazas vietas, vai ar attaisamo uzvel mazliet uz augsu un atvers vala pat mazs berns. Atkal viss ir pavisam vienkarsi.
tev nekad nav gadījies ka ej pie vīrieša prasīt lai atver?