Otrkārt, kas tev liedz to kartupeļu maisu sadalīt pa daļām un uznest tādos daudzumos ka tas nekādīgi netraucē. Da loģiski ka ja fiziski nevar pacelt maisu tad nekāda stiepēja nebūs, ne grūtniecības ne arī pirms tās.man nekad dzive nav bijis ta sev laiks un dzive jasarezgi, vienmer virs bijis kas uznes to maisu 3 minutes.:-P:-P tiesi tik vienkarsi!
Ja vīrietis nav blakus, maisus es nesu pati kā arī smagumus ceļu, logus mazgāju, jo paši tak nenomazgāsies un mikrene pati neaizstiepsies līdz īstajai vietai. Protams, lieki piebilst, ka būtu ārkārtīgi žēl visu nopirkto atstāt veikalā."
Es domāju, ka normālā situācijā sievietei vispār nevajag taisnoties.. jo normālam vīrietim ir jāsaprot tas, ka smagumi ir paredzēti viņa ķetnām
vnk ir visu pasai jaizdara lai piereditu ka esmu labaaka
jā, tiešām bieži vien sieviešu pilnā mājā tā iznāk ka ir jāstiepj maisi pilni ar pārtiku priekš visiem un nav vīrieši blakām. Tad kad ir, tad attiecīgi viņi arī nes. A ko tur padarīt ka vectēvi miruši, vīrs sit(tāpēc arī tika atšūts) un dēli nav.ak dieninas, ka tev patik sarezgit visu. Brauc kopa iepirkties visas vai liela dala majas sieviesu un sadal nesamos maisus.
ak dieninas, ka tev patik sarezgit visu. Brauc kopa iepirkties visas vai liela dala majas sieviesu un sadal nesamos maisus.
Otrkārt, kas tev liedz to kartupeļu maisu sadalīt pa daļām un uznest tādos daudzumos ka tas nekādīgi netraucē.Mis Joker es jau pec si sapratu ka esi ka elmo kam poatik visu sarezgit un izdomat pasakas.
attaluma ttiecibas ....., bet vinam nav pielaujams ka es pa tumsu vienatnee .......pamezgiju kaju un sis saka ja butu lidzas .... gan taisitu est , gan maseetu .....