Un vispar ir tada lieta ka elementara fiziologiska ipatniba sievietem. pat neesot stavokli nedrikst sieviet staipit smagumus un nesat skapjus. Dzmdes noslidejums un tam sekojosa operacija nebus patikama!
kad sakrās biļetēm tad arī lai māca dzīvot...nevis brauc ar muti....ko darītu ja būtu blakus...
Bet es principā piekrītu. Man arī šķiet, ka Elmo nav tāds mudaks, par kādu iztaisās. Viņš vienkārši ir neizaudzis puika.
Ai, nu ko brīnīties, ka viens dīvainis, kas sievieti tikai pa gabalu redzējis, nesaprot neko no tā, kas ar sievieti notiek grūtniecības laikā, sievietes fizioloģiju, veselību, galu galā fiziskajām iespējām vispār.visn dzilos mezos dzivo? Nu ja ir iedomajies ka zin labak par sievietem ko vians jut, grib, kas patik vainam? Un ka var nezinat kaut kadas elementaras fiziologiskas ipatnibas? Skola vispar neko nemaca? Mamma maja ari ne? Tagad pat 10 it gadigi puikas zin vairak ka elmo.
Rīdziniece Ja fiziski nevar pacept tad protams, bet ja iet runa par smagumu kā tādu kuru tomēr var pacelt, tad nu man liekas tas smieklīgi ka jāierunājas par dzemdes nosīdēšanu. Tik pat labi viņa varbūt noslīdēs pati no sevis vai arī vispār nekas nenotiks lai ko cilātu.te nebviena neruna par 2 vai 4 kg. bet vcilat skapjus, maisus kartupelu, veikt remontu grutniecei nedrikst nekada gadijumaa.
Nav jau tā, ka sieviete paņems smagu maisu un HOPĀ.. noslīd dzemde. Bet tas viss tikai pamazītēm, pamazītēm palielina iespējamību nākotnē saskarties ar noslīdējumiem.
bet ilgstoši stiepties varbūt nebūtu ieteicams. Galvenais klaja es sadi to domaju. Un kamer izlimetu tapetes tas nav 5 minusu jautajums.
Es neuzskatu ka tas ir pareizi ka sieviete attaisnojās ka lūk nekādus smagumus nevar cilāt jo lūk tas var izraisīt veselības problēmu (lai gan veselības stāvoklis neko par to neliecina pat).
bet vcilat skapjus, maisus kartupelu, veikt remontu grutniecei nedrikst nekada gadijumaa.
Un vispar ir tada lieta ka elementara fiziologiska ipatniba sievietem. pat neesot stavokli nedrikst sieviet staipit smagumus un nesat skapjus. Dzmdes noslidejums un tam sekojosa operacija nebus patikama!