Es laikam biju vienīgā, kura, izdzirdot, ka Justs tika, skaļi pie TV ekrāna noteicu: "Nu nopietni?" Te izskanēja viedoklis, ka tagad esot stilīgi nodirst savu valsti, bet nu katram taču ir savs viedoklis un mans, neskatoties uz to, ka viņš tika, paliek nemainīgs - man nepatika viņa tumšais tēls tikpat tumšā apgaismojumā. Kā diena pret nakti ar poli, kurš uzstājās uzreiz pēc viņa, jo, par spīti tam, ka arī nebija nekādi wow specefekti, man patika gan puiša tēls, gan spilgtā žakete, gan čells un vijoles fonā. Nekādu pārmērību, nekādu uguņu, bet saskaņots, patīkams tēls un priekšnesums. Kā jau teicu - tas ir tikai mans viedoklis, - taču Justa priekšnesums asociējās tikai ar tumšām krāsām un viņa vēlmi dziesmu ar samocītu sejas izteiksmi teju vai izspiest no sevis laukā. Ja šoreiz nebūtu varējusi balsot Īrija, kura pagājušajā gadā Latvijai iedeva 12 punktus, nez vai rezultāts būtu tieši tāds pats. Protams, lai jau veicas, taču konkurence ir pārāk liela, neticu, ka tiks tik augstu kā Aminata.
Ja runā par šī pusfināla favorītiem, tad jāsaka, ka man tiešām patika Polija un prieks, ka arī tika. Ļoti žēl, ka Baltkrievija netika - man patika šovs, bet vēl vairāk par to tieši pati dziesma. Īrijai vēl bija tāda pozitīva dungojamā dziesmiņa - arī netika. Par dažiem tiem, kuri tika, biju pārsteigta, bet nu, protams, katram savs - vienam patīk meita, citam kleita.