Sveikas! šogad beidzu 12.klasi, un varbūt jums prātā ir kāda jauka dziesma ko izlaidumā varētu atskaņot tajā brīdī, kad saņemu ziedus? Katram pašam būs sava īpašā dziesma :)
vispār jau meklē pati sev to īpašo dziesmu.. ja nav. pat nezinu ko var ieteikt. es liktu kaut ko kvalitatīvu no lv iespējams.
katrā ziņā, ne izklaides mūziku, kuru klausās džekiņi lētos bembjos vizinot sīkās šmares.
Paskaties tādas lietas kā Lūsēns. I.kalniņš. kaudze citu. nenāk prātā saukt :D youtube ir tavs aiinājums šobrīd, grimsti tur.
Arī domāju par kādu latviešu dziesmu. Varbūt kaut kas foršs ir no prāta vētras vai Mārtiņa Freimaņa? Man ļoti patīk astronout tici sev, bet to mēs dziedam visi kopā vecākiem.
freiman ir pārāk salkans.. un izlaidums kā tāds jau ir salkans pasākums, samākslots.. tā ka , freimanis nebūs labākā izvēle. Astronaut ir forši, man patīk ;) prāta vētra arī.
bet ir visādas citādākas dziesmas arī..
Mednis arī nāk prātā, lai vai kāds lohs neliktos, Linga pat nāk prātā, Igo, .. karoč, iesēdies yūtjubā .. un pdirni tur .. volume 100%.. paņem kādu aliņu laika īsināšanai. un viss taps skaidrs.
Man izlaiduā bija Prāta Vētra - Kur milzu kalni liekas mazi. :) Ja atrod to izlaiduma feelingu, tad dziesma, manuprāt, ir ļoti emocionāla.. vismaz mani vēl aizvien uz bimbienu rauj, kad klausos.. :D