Labs vakara, dāmas. Varbūt kāda var ieteikt kādu labu aplikāciju ar vingrojumiem visām ķermeņa daļām? Tā kā datora man nav, no tel kkādos youtube vai kur meklēt sarežģītāk. :)
a ko tev dos tas aplikacijas ja pati nesapratisi kadel tieis ta un ne savadaak.... un vispaar ka zinasi labako aplikaciju vai vingrojumis tiesi savam merkim?
Un pats galkvenais - ka zinasi ka vingrojumu atdarini pareizi? ... tas ka to izpildiis spoguli skatoties skietami identiski vel nenozime ka to pildi pareizi... ir vingrojumi kur pat 5-10 gradi surpa turpaa kadai kermena dalai maina uzreiz visu butibu .. lai ari ar uz aci izskatisies identiski
kabans, nu taču, lai cilvēks dara, ja grib.(t) Tāpat kaut kāda fiziska aktivitāte, nekā tikai dirnēšana dīvānā.
Es arī agrāk vingroju no tādiem app. Nezinu, cik pareizi visu darīju, bet jutos gan daudz labāk, kā tad, kad neko nedarīju!
NordicBelle, gribu kājas tievākas, vēderam riepiņu dabūt nost, rokas stingrākas, dibenu stingrāku.. Nu tā kkā. Ā un hantelea arī ir, jā..
Paldies, paskatīšos to 8fit. :)
Dantessa, esmu meklējusi, bet tur tik daudz, un lai katru normālu apskatītu, jāielādē..
Un jā, pareizi pateici, - gribas vnk kaut nedaudz piecelt pēcpusi no dīvāna. Savādāk pārāk mazkustīgs dzīvesveids. :D