Dzīvojot Anglijā, neko tādu baigo ēdienkartē neesmu mainījusi - gatavoju tos pašus pelmeņus, ēdu biezpienu , štovētus kāpostus arī. Vienīgi griķus , nez kāpēc, vairāk tā neprasās - plauktā stāv, bet roka neceļas gatavot , lai gan nav tā, ka negaršo.
Draugs nav latvietis, bet gatavo šašliku ļoti bieži, cep cīsiņus mīklā , tā kā nevaru sūdzēties ,ka kaut kas pietrūktu. :D
Ja nu vienīgi uz rudens pusi gribētos redzēt vairāk opcijas sēņu ziņā - te tik šampinjoni, šampinjoni,šampinjoni. Man tik ļoti garšo gaileņu mērce ar kartupelīšiem un dillēm un klāt vēl cepta gaļiņa, aahhh! (l) Tāpēc man ir tāda svētlaime, ja sanāk uz to laiku būt Latvijā.
Vēl arī gribētu atrast gaļu ,kas garšotu tā kā Latvijā, bet tas, priekš manis, laikam neiespējami. :D Laikam tas arī viens no iemesliem, kāpēc te gaļa neiet pie sirds tik ļoti.
Par angļu virtuvi runājot - man garšo tās english breakfast - sēnes, cepta ola, pupiņas, piegriezusies vēl tomātus klāt,ņoommmmm! Vēl arī garšo Christmas dinner -visi tie dārzeņi - mazie kāpostiņi, burkāni medū , un tas stuffing arī, kartupeļi, kā arī pildīta vista. Drauga tēvs citreiz tā randomi uztaisa tās gardās vakariņas. :)