Ja man ir plāni, pūkaini mati(ļoti plāni jau nav)-vai meistare kura pieaudzē matus var pieaudzēt lai ir biezi mati???
Kura pieaudzēšanas tehnika būtu ļoti laba un mazāk redzama???
Ja man ir jādodas likt matos keratīns, vai tas netraucē ja man ir pieaudzēti mati? Vai smērē keratīnu arī tajos ieksā?:-D
Un kā ir ar ieveidošanu, vai varu ar ķemmi un fēnu un vēl taisnotāju ieveidot visus matus? Vai pūšamos līdzekļus, vasku utt var smērēt arī tajos matos????
Musdienas viriskiba tiek merita taja cik virietis ir viegli izmantojams? :-D kadai te absurda izpratne par viriskibu, bet nu lai jau, kad paaugsies sapratis ka viriskibu nosaka tipiskas viriesa rakstura pazimes, nevis naudas daudzums :-P loti daudzas attiecibas sieviete pelna vairak, biezak izmaksa un bieiz pat pilniba uztur abus, tada gadijuma virietis uzreiz nebus virietis??? :-D
Wallee- jau paraudaju...no smiekliem :-D viss, es off no sis bezjedzigas diskusijas, ka parasti te dazas mekle kaski, bet es tam soreiz neuzprovocesos :-D miers :-)
Forumā izkliegt cilvēkus vārdos - vājuma augstākā pakāpe. Šaubos, ka pašam patiktu.
Un piekrītu, ka vairāk tādus vīriešus kā unique. Ne jau tāpēc, ka pērk ko grib, bet ka nav žēl palutināt savu sievieti, tādējādi izrāda mīlestību. Tādu prieks gaidīt mājās ar vakariņām un sakoptu māju. Rezultātā priecīgs vīrs, priecīga sieva un priecīgs bērniņš. (l)
Tas pats attiecas ari uz sievieti. Turklat pec tavas logikas tad sanak ka ari par draugiem, mammu,brali/ maus ir jarupejas tik pat daudz cik par sievieti jo ar ko gan vini butu sliktaki vai mazak svarigaki par sievieti, normalam virietm?
Un Nate, ja neko par pabalstiem nezini, labāk nesaki vispār. Diez vai vientuļās māmiņas ar bērniņiem spētu izdzīvot par 171 eiro, un 400 eiro absolūti nav griezti.
Un Elmo kārtējo reizi pierādīja, kāds glumiķis un āksts ir, kas kā veca bāba lien citu cilvēku dzīvēs, cenšoties pierādīt, ka viņu "modelis" nav pareizais, jo pats tā nedara/ nevar atļauties.
Jā, es atbalstu arī to, ka gādā un rūpējas par mammu, tēti, draugiem. Protams, tas nav tieši tas pats kas rūpes par sievu, jo ģimene vīrietim jau ir, bet sievu viņš izvēlas pats un ar to arī dzīvo kopā, tas ir citādāk.
Super, diskusija sākās par matiem, bet tad divi pajoliņi sāk apspriest ko var un ko nevar sponsorēt sveša cilvēka vīrs/draugs!? Nu kāda starpība!? Patiešām kādam traki skauž :-D