Ja man ir plāni, pūkaini mati(ļoti plāni jau nav)-vai meistare kura pieaudzē matus var pieaudzēt lai ir biezi mati???
Kura pieaudzēšanas tehnika būtu ļoti laba un mazāk redzama???
Ja man ir jādodas likt matos keratīns, vai tas netraucē ja man ir pieaudzēti mati? Vai smērē keratīnu arī tajos ieksā?:-D
Un kā ir ar ieveidošanu, vai varu ar ķemmi un fēnu un vēl taisnotāju ieveidot visus matus? Vai pūšamos līdzekļus, vasku utt var smērēt arī tajos matos????
Vai dieniņ, ka tik ielīst otra makā. Un, nedod Dievs, ka vīrietis kaut ko izmaksā. Elmo to nevar pārdzīvot. Varbūt, Elmo, varēsi dabūt arī sirdstrieku- es tūlīt nestrādāšu, bērna man nav, vienkārši ar vīra piekrišanu nepelnīšu neko un viņš man maksās pilnīgu visu! Un, iedomājies, viņš pats to grib. Un vēl trakāk-var to atļauties.
Apsmiesana ir aizsargreakcija ko jūs izmantojat. Vienam skauž, ka nepelna arī tik daudz, lai varētu atļauties, un lai arī kāds vīrietis, tas tiek darīts auž mīlestības nevis aiz pienākuma. Otram skauž, ka pašai neko neizmaksā, pašai pat par pusdienām jāmaksā, tad jau jā, 200 euro par matiem tas ir ārprāts! :-D
Ir iespeja arï sakrāt. Ne jau katru mènesi liek matus par 200. Un tas jau forsi ja vïrietis lutina. Vairāk tādu.
Viena te gan minèja, ka bus neglita, ja netiks likti nagi, ragi utt. Domāju, ka arî bez visa tā butu ok, bet sajûtas, kad ir bûts uz kādām sevis lutināśanas procedûrām ir forśas.
marissa- vira vecumu, horoskopa zimi un amatu studija :-D te daudzas lielas ka ir kopa ar puikam bez rakstura, bet realitate izradas ka drizak vinas uztur savus vechus, vismaz 3 piemeri tadi atklajas, taka nevajag fantazet ;-)
Autorei ieteiktu likt keratīnu pirms matu pieaudzēšanas, bet nezinu gan vai tā ir laba ideja plānos matos likt kapsulas vai plāksnes. Ja tiešām ir tik plāni, tad spīdēs cauri. Bet tas neliedz aiziet pie friziera un apjautāties.
Nate - mans draugs strādā ārzemēs, pelna pat ļoti labi. Apmaksā man dzīvošanu šeit, visus rēķinus. Mana alga paliek man. Ja vajadzīgs kas dārgāks tad pērk man viņš. UN??? Kas tur tāds ir? Z-svētkos gribēju iPhone un viņš nopirka. Nesaskatu neko pārdabisku tur. Atrodi sev arī tādu, tad nebūs jāapskauž citi.
Es nevaru saprast, kā var izpētīt un atcerēties tos visus dzīves stāstus. Un priekš kam tas ir vajadzīgs. Pilnīgs kosmoss. Varbūt ar laiku arī lielos vilcienos sākšu atšķirt, bet te izskatās, ka dažiem tas ir apzināts mērķis ložņāt un iztirzāt citu dzīves. (t)
Dienvida - reiz jau te minēju, ka Kubiete tā dara. Pieraksta blociņā faktus par katru lietotāju, vienīgais mans variants kā tādus sīkumus var iegaumēt :-D
Elmi, vai tad mēs nesarunājām, ka vecums nav arguments? :-D Kas attiecas uz šito stalkošanu Insta un citur + ar tekstiem par vīra fizionomiju, fizioloģiju un morāli (par kurām jūs nedz ko zināt, ne arī tā ir kaut mazākā mērā jūsu darīšana), tad tas ir vienkārši nožēlojami.
Bet par to vārdiņu un uzvārdiņu gan tev neveikli sanāca. Vari bučot savu profilu uz atvadām! ;-) Čau!
NordicBelle- Vispar nav, bet unique gadijuma ta ir. Nu absurda sika caca, necensos aizskart vai nolikt, tomer neko rupju nesaku bet nu skumji ka mak tikai vira naudinu izmantot, ko vins smagi stradajot nopelna nevis censties pelnit tikpat labi ka parasti sievietes dara :-)
Un nebus Maijin, es uzvardu speciali uzrakstiju neisto, tikai vardu, ta ka nebus :-P
Man nav grūti uzrakstīt, tikai tas uz Tevi nekādā veidā neattiecas. Ne Tava nauda, ne Tava sieva. Tikai fakts kā tāds-ir vīrieši, kas vēlas un var savas sievas uzturēt, iepriecināt un arī būt vīrieši.