Mēs arī sveicam suni..arī Ziemassvētkos. Viņš parasti tiek pie kādas jaunas mantiņas, uz dzimenēm cepu kūkas/cepumus vai tml. Man vienalga, ka nesaprot, man liekas, ka viņš ir pelnījis savos svētkos būt superpriecīgs. :-P
Labrīt!
Man šorīt rīts iesākās...interesanti. Sākām ar mierīgu rīta skrējienu, līdz suns izdomāja uzkost vārnu..viss jau varbūt nebūtu tik traki, ja vien ievainotās vārnas draudzene nesāktu mums dzīties pakaļ. :-D Fuj, tik pretīgi..ceru, ka viņām nav laba atmiņa, katru reizi šitā mukt man negribas. :-D (P.S. Esmu dzīvniekmīle un parasti viņam neļauju skriet virsū putniem, bet nevarēju iedomāties, ka tā vārna neiedomāsies palidot malā :-O un galu galā viņas ir pārāk nekaunīgas - ēd mazākus putnus utt. (t))
Pēc tam man pārklājās 2 darba pienākumi, skrēju izdarīt vienu, kamēr otrā iesaistītie visticamāk nodomāja, ka es pamatīgi aizgulējos..tā besī (it sevišķi tāpēc, ka biju augšā jau pirms 6am). (e)
Aij, nav mana diena, gaidu gardās vakariņas, rabarberu vīnu un sarunas ar mūsu šovasar savedamajiem..8-)