Sophie., tur no profesionalitātes nav ne smakas. Viņi likumus pārkāpj visos iespējamos veidos un spēlē uz nezināšanu un stresu. "Metodes" tur ir visdažādākās. Sākot ar pilnīgi mistisku soda procentu uzrēķināšanu, kas juridiski vispār nav atļauts "Jā, jums tā ir!" un kad pasaki, ka likums neļauj tam tā būt "Pārbaudīsim! Maz ticams, bet iespējams, ka tomēr ir kāda kļūda." Kļūda vienmēr atrodās, bet cik daudzi nemaz nemeklē, bet maksā kā prasa? Ja nemaksāsi, par parādiem informēs visus Tavus draugus, lai gan viņiem tādu tiesību nav un viens mans paziņa šādi tika vaļā pat no pamatparāda - iesūdzot viņus par informācijas izpaušanu. Vēl viņi, kā Stiprā Dzimuma gadījumā (Es gan nezinu, vai viņai ir Galovera), mēdz gadījumos, kad cilvēks parādu samaksājis pa tiešo tam, kam ir parādā, savus procentus pārvērst par parāda pamatsummu un piedzīt tos, kas arī nav likumīgi. Ir bijuši gadījumi, kad cilvēkiem telefoniski tiek pateikts, ka, ja nenomaksās tajā termiņā, ko viņi pieprasa, tiesā panākšot, ka parādniekam konfiscē visu mantu (Neiespējami) vai pat ieliks cietumā, kā krāpnieku - ļaunprātīgu nemaksātāju (Vēl viena neiespējama lieta.)
Tajā kantorī notiek viss iespējamais, turklāt ķērcošas operatores ir viņu firmaszīme - šo no daudziem dzird, tāpēc jau izlasot tēmu, mana pirmā asociācija bija viņi.