Ļauj viņai izmaksāt!

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
Šajā rubrikā pārējiem cosmo vīriešiem piedāvājam labākos padomus!

Pirmais padoms - ļauj meitenei izmaksāt TEV!

Situācija ir vienkārša - atstāj labu iespaidu, esi jauks, bet randiņa beigās restorānā vai kafejnīcā, pasaki - man ir neērti, bet es aizmirsu maku mājās

Ja meitene atbild, ka nevajag uztraukties, viņa var samaksāt, tad tālāk saki - paldies, tu esi jauka, es noteikti atdošu nākamreiz, esmu vecmodīgs

Otrajā randiņā neved nekur ēst/dzert, izvairies no atbildes par maksāšanu un beigās parādu neatdod.

Elmo un Erdijs.8-)
18.04.2016 17:31 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Nu kur tādi "vīrieši" rodas? Kad vīriešiem, kā Jums, Elmo un Erdij, ir tik aprobežots skats uz lietām, ir gluži neiespējami iestāstīt, ka runa nav par naudu, ne par kādu konkrētu summu, kuru būtu gatava izmaksāt vai jebko citu. Ja man vīrietis tiešām patiktu, es viņa dēļ būtu gatava apmaksāt visu, bet runa ir par attieksmi. Šādas spēlītēs ir tik bērnišķīgas, un nekad jūs nesatiksiet sievieti, ar kuru varētu nodibināt tiešām superīgas attiecības, jo superīgas sievietes sevi ciena!
19.04.2016 08:59 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Elmo, balstoties uz tevis rakstīto:
Ista sieviete pateiktu :nekas mazais, katram gadas, es tev uzsauksu nav problemu, man vispar ir neerti ja man virietis izmaksa, jutos tada..nevariga, pieradu vai nu maksat pati par sevi, vai uzsaukt, neesmu nekada nevariga caca kurai visu vajag uz paplates atnest, neuztraucies ""

Tad, pretī sēdošajam vīrietim, tavuprāt, būtu jāatbild- "paldies, jā, es gan esmu pieradis ,ka man izmaksā, jo esmu nevarīgs, pats par sevi maksāt nespēju" utt?
Kur loģika?
Kāpēc ĪSTAI SIEVIETEI ir jāmaksā gan par sevi, gan vīrieti, bet ĪSTAM VĪRIETIM nav jāmaksā pat par sevi?
19.04.2016 09:28 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
gabijagabija Ai nekādi īpašie randiņi nav bijuši. Vismaz vairs jau neko tādu neatceros. Citam nepatika mani zobi, citam atkal pēdas izmērs, jāņem vērā ka zobi man taisni un viss ok un pēdas izmērs nepatika jo pašam bija laikam 39, tad nu mans 39 likās baigi liels.
Cits itkā bija jauks pirmajā randiņā, bet galu galā skūpstīties nemāk un pēc tam centās mani trako namā iedzīt ar apsēstu zvanīšanos un aicināšanu satikties ar viņa ģimeni tieši tajā dienā kad es viņam skaidri un gaiši biju pateikusi ka netieku.
Tad vel tādi spītīgie rīdzinieki, pats savas huiņas nesajēdz, bet mātes problēmas nokaunina kā nelabais .

Galu galā, es tik secinu to ka man patīk puiši no laukiem/mazpilsētām, tikai ne no Rīgas, jo te viņi liekas ļoti iedomīgi, pārspīlēti pat samāksloti liekas, bet tie no mazpilsētām liekas tādi atbrīvotāki, kādi ir tādi ir, neko pārāk neslēpj, var labi parunāties un negaida nekādas mistiskās atlīdzības pirmajā randiņā.

Vienkārši sakot, man nepatīk rīdzinieku puiši, ne kā draugi ne kā vīrieši un to pašu arī viņi pretī domā :D Mēs vienkārši nesaskanam :D
19.04.2016 09:42 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es esmu redzējusi , kā notiek aklie randiņi un daži tiešām ir tādi , kas tikai baksta telefonus un klusībā ēd... bet viens aklais randiņš beidzās ar kāzām (l)
19.04.2016 09:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Otrajā randiņā neved nekur ēst/dzert...

Otrā randiņa taču nebūtu. Tas triks ar pazaudēto maku ir apspēlēts tik daudzās filmās un grāmatās, ka diez vai atrastos kāda, kas ietu ar tādu vīrieti otrreiz uz randiņu.
19.04.2016 11:14 |

Reitings 67
Reģ: 03.01.2015
Meitenes! Paskaidrojiet jel man kādēļ neņemat makus uz pirmo randiņu? Tiešām uzticaties tam faktiski svešajam vīrietim, ka parūpēsies? Pilnīgi spēju iedomāties kā tāds Elmo pirms rēķina atnešanas aiziet uz tualeti, izlien pa logu un aizbēg :-D . Ko tad? Es nejūtos ērti no mājas izejot bez naudas un telefona, tomēr ļoti daudz dažādu ķibeļu var sagadīties - piemēram, pa ceļam uz tikšanās vietu saplīst zeķubikses, ja ir naudiņa var nopirkt jaunas un fiksi kaut kur pārvilkt. Godīgi sakot, ja otro randiņu negribētu, uzstātu, ka maksāšu pati par sevi un kaut vai par čali arī, lai tik varētu tikt no viņa vaļā bez visādiem "es tak par tevi maksāju, tev tagad pienākums ar mani runāt/satikties/smth" :-/
19.04.2016 14:40 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Lemuurs, es laikam nekad neesmu uztvērusi, ka ja par mani maksā, tad būtu kādam kaut ko parādā. Es to tveru citādi + zinu, ka nepieciešamības gadījumā varu par sevi parūpēties, pati pelnu, esmu neatkarīga. Un tāpēc man tādu domu galvā nav. Ja meitene negrib, lai viņai izmaksā - tā ir viņas izvēle, nekas slikts nav arī tajā.

Par to maku tā interesanti.. Nav tā, ka 100% gadījumos, ejot uz randiņu, man maka nebija. Bet bieži gan jā.. nezinu, laikam kaut kas zemapziņā lika nojaut, kas par cilvēku ir vīrietis, ar ko randiņoju. Līdz ar to nekādi ČP nav gadījušies. Bet varu teikt arī to, ka lasot cosmo, bieži mati stāvus ceļas no tā, kādi dzēki eksistē (pēc šeit esošo meiteņu apraksta) un varu tikai brīnīties, jo tiešām nekad nav trāpījušies neadekvati, skopi vai citādi neforši vīrieši
19.04.2016 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits