r bija brālis stulbs, māte galvu durvis iespiedusi, tēvs skops, jo naudu nedod utt , viņš tik mala mala ,to
Tad jau arī kā nevarīga, trūcīga, apvainota caca?
Puiši jūs tiesām neticat, ka meitenei jūsos var inetresēt arī kas vairāk, neka bezmaksas karbonāde?bet tu palasi ka vini komunice un ko doma. Tur tiesam tikai ar naudu var pievilinat beidzot sievieti. Tapec ta uztraucas par nesoso naudu un neesosiem randiniem.
Tur tiesam tikai ar naudu var pievilinat beidzot sievieti. Tapec ta uztraucas par nesoso naudu un neesosiem randiniem.
NordicBelle- tu pati esi kopa ar kaut kādu botāniki un vēl kaut ko pārmet par grūtu dzīvi? Vins aizgaja beidzot pie friziera apgriezt matus vai veljoprojam nevar pat to atlauties?klau perfekta izskata miljonars ar super karjeru piever tak reiz muti! Liec citiem mieru.
uzsaukt utt, nevis tie debilie uzskati "tu vecis, tev par visu jamaska bla blabla" piekriti tacu vai ne?
Miss Joker- Nu pirmaja varbut ari ne, bet ja sieviete pati loti, loti velas izmaksat jau pirmaja randina, kapec vinai to liegt?
ja sieviete pati loti, loti velas izmaksat jau pirmaja randina, kapec vinai to liegtun
es kaut ka vienmer esmu ticies ar sievietem kuras PASAS piedava izmaksat un kapec lai virietis ikpalaikam nepiekristu ja sieviete PATI to velas un piedava?!
bet nopietni runajot man nebutu gruti izmaskat to teju vai kafiju sievietei, runa par to ka man nepatiktu darit to visulaiku