nav jābūt neapdomīgai , bet man nepatiktu un es negribētu būt situācija , kad veikalā jāskaita kādiem makaroniem pietiks un pusdienās būs neviss kotletes , bet gulašs , jo tam bija akcija un sanāks 2 dienām ... un ar 500 eiro tā arī būs , es paklusēšu vispār par ekstrām u.t.t
Vispār katrai ērai ir savs šarms un kapēc to nebaudīt ... es reizēm ģīpstu kad man ome stāsta par to kā šuva kleitas un kā mēģināja atšķities , mamma , stāstīja , kā ar druskām pārzīmējušas burdas piegrieznes pa nakti , jo nebija jādot tālāk ... 8-) , tajā ir savs šarms , tad var nopirkt 101 štruntiņu , lietiņu , principā visu , visu - kapēc gan to neizmantot ? nauda nav tikai nauda tā pave iespējas , ceļot , garšīgi ēst , ģērbties interesanti , izglītoties , atpūsties ... protams ir savs šarms arī pastaigām mēnesnīcā , bet tikai tad kad ir no kā izvēlēties ... un štrunts pa lielam par to algu , bet man grūti saprast , ka galīgi , galīgi neko negribas darīt , pilnveidoties, augtu.t.t un parasti jau šīm lietām nāk līdzi ar nauda nu vismaz , tas būtu loģiski ...