Iepatikās cits puisis

Reitings 12
Reģ: 17.10.2015
Ar draugu esmu kopā pus gadu. Ar otru puisi esmu sarakstījusies pirms attiecībām ar tagadējo draugu. Tagad esot attiecībās šis otrs puisi citreiz man raksta. Draugs ir pat sācis strīdēties, lai vairs man neraksta, bet tikuntā šis puisis man dažreiz zvana un aicina uz tusiņiem. Taču citi saka,ka viņš raksta visām kuras ir par viņu jaunākas. Līdz šim esmu izvairījusies, bet nesen gadījamies vienā tusiņā, un tagad saprotu, ka viņš man simpatizē, kaut arī ir vecāks un daudz lielāks par mani. Manuprāt es viņam nedaudz patīku, jo tusiņā kad biju nosalusi iedeva man savu jaku, un sarunājāmies.
Nevēlos sabojāt attiecības ar tagadējo puisi, bet dzirkstelītes mums vairs arī nav. Vai ir vērts palikt attiecībās tikai dēļ tā, lai nesāpinātu puisi, kurš mani ļoti mīl?:-/
16.04.2016 14:00 |

Reitings 27
Reģ: 24.05.2015
imponē šīs padsmitnieku mīlas balādes.

kad uzvilki tā puiša jaku, jau nejuti, ka krāp draugu?
16.04.2016 22:30 |

Reitings 12
Lai cik bezjūtīgi tas izklausītos, tajā brīdī nedomāju par savu draugu, bet tikai par viņu.

Liekas,ka šī "babņika" dēļ zaudēšu jauku, sirsnīgu puisi. Kau arī tas viss ir tikai manās rokās.
16.04.2016 22:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mīļā sirds, pasaulē ir ļoti daudz jauku un sirsnīgu puišu. Kāda jēga no šī, ja gribas viņu nokrāpt? :)
16.04.2016 22:48 |

Reitings 12
Jo pirmās puslīdz nopietnās attiecības
16.04.2016 22:53 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Vai ir vērts palikt attiecībās tikai dēļ tā, lai nesāpinātu puisi, kurš mani ļoti mīl?
Nav. Nekāda nākotne tur nav, ja Tev nav tādas pašas jūtas un paliec, lai nesāpinātu. Labāk izbeidz attiecības tagad nekā vēlāk, vēlāk viņam būs vēl sāpīgāk.

Manuprāt es viņam nedaudz patīku, jo tusiņā kad biju nosalusi iedeva man savu jaku, un sarunājāmies.
Es tad patīku visiem saviem parastajiem draugiem. Tas liecina par labām manierēm. Ceru, ka mans vīrs un dēls arī dāmai iedos jauku, ja blakus salst.
17.04.2016 03:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits