Kā vīrieši izrāda jūtas?

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Es ar savējo esmu kopā nu jau gandrīz gadu. Es jūtu, ka nav kaut kas kārtībā, jo puisis vispār neizrāda savas jūtas. Pie tam vēl pateica man, ka es pārāk daudz uzmācos ar bučām. Neesam no tiem pāriem, kuri staigā rociņās vai publiskajā vidē bučojās un apķerās. Kādreiz, kad gulējām kopā mani apķēra, bet tagad tā vairāk nenotiek. Pats aizbildinās, ka sāp plecs.
Piemēram, atnāk mājās no nakts maiņas un es guļu, pabaksta tikai pa kāju un saka lai ceļos beidzot. ne bučas, nekā.
Man vispār neizrāda nekādu uzmanību, tikai apspriežam aktuālākās lietas un tas arī viss.
Bet tai pat laikā ir visādi sīkumi - jakas aizdošana, kad man auksti, kaut ko nopērk, kad palūdzu, kaut vai cigaretes, iepazīstināja ar saviem vecākiem un draugiem.
Nezinu. Vai ir kāds veids kā pārbaudīt, ka neesmu viņam vienaldzīga? Runāt par jūtām un attiecībām nevēlos, jo labi zinu, ka viņam tas nepatīk. Varbūt viņš vienkārši ir cilvēks, kam nepatīk izrādīt jūtas? Nav ne jausmas. Ja pat tā, tad kā pārbaudīt, ka viņam ir jūtas?
15.04.2016 19:23 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
LiRu- +++

Plus zinu ka daudziem biezi vien ir kadi izteicieni kurus abi automatiski saprotu ka sinonimu tiem 3 vardiem. Piemeram "ak tu smurgule mana" "Tizlais lempis" vai kadi citi smiekligi bet ta nedaud parupji bet jauki izteikti izteicieni :-) Man tas liekas ta looti forsi :-)
18.04.2016 12:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tas vārds briedums bezmaz izklausās kā tāds soģis :D
Man patīk vakaros ar 2. pusīti mīļoties, apskauties, mīcīties, bučoties, skatīties acīs un miegt ar tām arī pēc vairāku gadu kopā būšanas. Un nē.. mēs neesam vairs pusaudži :D
18.04.2016 12:21 |

Reitings 1826
Selina- Bet laikam nekad nesanem ka visulaiku esi tik asa pret visiem pat mineji ka savu raksturigako ipasibu :-D no pieredzes varu teikt ka lai cik ass tu nebutu, kad tev ir kads no kura sanjem un kuram sniedz miljumj,automatiski pret visiem gribas iztureties labi (l) Un doma ko gribi bet tadas nonstop miljosanas ir raksturigas tikai tiinjiem.
18.04.2016 12:23 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Elmo - izaudz! pret stulbiem cilvēkiem es nevaru būt mīļa :D
Tev, kā puisim, kurš ne reizi nav bijis attiecības, par mīļumu vispār vajadzētu klusēt. Saprotu, ka ar mammu čubināties visu dienu negribās..
18.04.2016 12:28 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Ja viņš tāds ir jau no paša sākuma, tad iespējams viņš tāds vienkārši ir, Varbūt ir citi veidi, ka viņš izrāda savas jūtas, rūpes, bet, ja arī tā nav vai ja nav pietiekami, lai Tu justos mīlēta, tad ko Tu vispār dari kopā ar tādu vīrieti?

Es pati neesmu baigā romantiķe vai no tiem cilvēkiem, kas visu laiku vajag būt ar otru, bet tomēr man vajag savu devu čubināšanās un mīļošanās, mums mājās tas parasti ir, kad pēc savām lietām, darbiem kaut uz brīdi kopā ieņurcāmies dīvānā, atpūšamies, runājamies, mīļojamies, kaitinām suni. Vispār vīrs ir vairāk kā tendēts uz tādu uzmanības izrādīšanu.

Negribētu būt attiecībās, kurās kontakts tāds pats kā kaimiņiem.
18.04.2016 12:31 |

Reitings 1826
Selina- Reali kapec tu vislaik parspile ar savu asumu? Jaizaug butu tev ka tadaa sika skukjene kas no seviiim censhas baigo skarbo veceni telot bet galigi nesanak un izskatas loti nozeojami un stulbi :D Dazreiz tas ir vieta bet visbiezak galigi garam. Attiecibas (ar sievieti) tev ka stulbam cilvekam kas katram vardam piesienas! man ir bijusas pietiekami ja tik loti gribi zinat, tadas loti nopietnas vel nav bijusas bet sobrid ari nevelos. Tapec zinu kas tas ir un zinu ko runaju. Zinu ari ka ir kad sakuma ir tas roza brilles bet tad ar laiku tas nevis pazud bet klust savadakas. Ja tu nebutu tada rupekle un tik pareiza mes varetu forsi paplapat ;)
18.04.2016 12:42 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Atkarīgs no tā vai viņš tāds bija jau no paša sākuma, ja nē, tad kaut kur ir problēma, kuru var noskaidrot tikai runājot. Ja jau Tev ir tāda sāpe par šo visu, neizklausās, ka būtu piemērots Tev.
18.04.2016 12:50 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Ja vīrietis mīl, viņš gribēs bučoties un mīļoties, protams, ne jau visu laiku, bet ik pa brīdim izrādīs uzmanību un teiks mīļas lietas. Ja to nedara, tad visdrīzāk nemīl. Vismaz manās attiecības tas vienmēr ir apstiprinājies. Ikdienas rūpes - kā jakas aizdošana, logu aizvēršana utml., manuprāt, ir tikai pašsaprotamas lietas, vajag tomēr arī to mīļuma izrādīšanu un čubināšanos.
18.04.2016 13:20 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Elmo, neraudi tik ļoti. Es tevi neaizskāru, ja nepamanīji :D
18.04.2016 13:22 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Mīļuma izpausmes tuvās attiecībās ir dabiskas, turklāt dabiskas tādā ziņā, ka fizioloģiski ieprogrammētas. Tas ko mēs darām - glāsti, balss tonis, vārdu izvēle, rūpes, fiziskais siltums - izsauc atbildes reakciju otrā veicinot pieķeršanos un intimitāti. Ja otra puse neko no tā nedara un reaģē noraidoši, tad kaut kas nav riktīgi - vai nu puisim nav svarīga partnere, vai arī ir kādas citas grūtības veidot intimitāti. Vienīgais veids kā to noskaidrot ir atklāti un godīgi runājot un stāstot par savām sajūtām.
18.04.2016 13:40 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Cilvēki ir dažādi. Jāskatās pēc rakstura. Ja viņš ir intraverts, tad šāda jūtu neizrādīšana ir diezgan likumsakarīga. Turpretī ekstraverti bez jūtu izpausmēm nevar, jo viņiem viss, kas notiek galvā, nāk uz āru. Tad nu spried pati. Protams, tas ir tā rupji iedalot. Var būt arī citas nianses.
18.04.2016 14:59 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Ok, bet vai tu vismaz tikpat daudz dod pretii?

Neteikšu, ka dodu pretī tikpat daudz, cik viņš man, bet uzskatu, ka pietiekami. Kā jau minēju, cilvēki ir dažādi. Es esmu mīļa, bet viņš ir vēl mīļāks. :D
18.04.2016 17:12 |

Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
Ja jūsu attiecībās nav nopietnu problēmu, tad izklausās kā klasisks 5 mīlestības valodu gadījums. Internets ir pilns ar atskaitēm par G.Čepmena nu jau klasisko grāmatu. Pagooglē un palasi, liekas, ka jūs katrs parādāt mīlestību savā veidā: tu ar pieskārieniem, viņš ar maziem darbiņiem un dāvanām. Viņa vēsums tad arī varētu celties no tā, ka tu neparādi mīlestību tādā veidā, kā viņš to gaida.
Grāmata: http://www.janisroze.lv/lv/piecas-milestibas-valodas.html
Varat pat aizpildīt testu http://gaismasdarbinieki.blogspot.no/2013/03/5-milestibas-valodas-veidi.html
Veiksmi! :-)
18.04.2016 17:17 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ja man pretī sēdētu vīrietis, kas ir auksts kā ziemā sasalusi malkas pagale, tad mēs noteikti ātri vien šķirtos. Ir cilvēki, kas mazāk izrāda maigumu un vispār šķiet, ka viņi pat nezin, kas ir romantika. Bet viņi to kompensē ar ko pavisam citu. Tas, ka cilvēks nav romantisks un no viņa mutes neskan paši saldākie vārdi, nenozīmē, ka viņš nemāk rūpēties. Ja viņš nerūpējas, neizrāda pat ne mazāko interesi, piemēram, brīdī, kad meitene ir nosalusi, tad viņam vienkārši ir vienalga. Tad arī jāsāk domāt, vai ir vērts uzturēt šādas attiecības. Es arī neuzskatu, ka vīrieti vajag zāģēt par romantikas neesamību. Tā ir lieta, ar kuru vajag vienkārši samierināties vai arī atrast tādu partneri, kas šķiet atbilstošāks.
18.04.2016 17:23 |

Reitings 144
Reģ: 27.05.2014
Man reiz bija tāds vīrietis, kuram pat paākstoties pirkstu nevarēja piedurt kaut kur kakla vai ribu apvidū, uzreiz bija dusmu lēkmes, kāpēc es tā darot, viņam neesot redz patīkami. Domāju, kas tur tāds, taču pieņēmu to. Pēc pus gada kopā būšanas, jūtas arī vairs neizrādīja, nebija tā siltuma no viņa puses. Pēc tā arī viss mums noplaka un viņam drīzāk pret mani bija noraidoša attieksme, ja es vēlējos vairāk mīlestības. Ja kaut kādas mīlestības pazīmes izrādīja, tad ļoti reti un personīgi man - nepietiekami. Sākumā protams tas randiņu periods - komplimenti, ziedi utt. Tas arī bija viens no iemesliem, kāpēc pārtraucu ar viņu būt attiecībās. Es nevaru pieņemt, ja vīrietim nav vēlmes mani iekārot vai aplidot. Sievietes tomēr mīl ar ausīm un ja vīrietis par to aizmirst, tad ir skumji. Lai gan tas bija ļoti sen, bet labi atceros un nevēlētos vairs neko tādu.

Tāpēc, meitenes, meklējiet tos īstos, kuri par jums jūsmos no galvas līdz kājām , un neliks justies nemīlētām!! :-)
18.04.2016 17:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)