1. Kad dzīve sakārtosies tā ,lai būtu viss nepieciešamais,lai to darītu jeb iekrāta pietiekami daudz nauda;
2. Kad cilvēks jūtas gatavs šim solim, ir finanses un atbilstošs dzīvoklis,kuru vēlētos iegādāties. Nav jābūt noteiktam vecumam. Es no 22 gadu vecuma sāku domāt,ka kaut kad nākotnē vajadzētu dzīvokli pirkt,bet līdz realizēts vēl nav, jo finanses nav tādas.
4. Ļoti atkarīgs no situācijas- vai ir vnk pāris, precējušies un kāda ir iekšējā sajūta- vai būs ilgi kopā, vai neradīsies problēmas,ja ,tomēr izšķirsies un vajadzēs domāt-ko ,kā ar dzīvokli.
Ja es pirktu tik par savu naudu dzīvokli,tad vēlētos,lai tas būtu tikai un vienīgi uz mana vārda, bet ja vīrietis piedalītos pirkšanā , būtu nopietni kopīgi plāni nākotnē, domas par ģimeni , bērniem, tad ,protams,ka varētu arī uz pusēm, kaut gan es pēc būtības esmu no cilvēkiem-mans ir mans un labāk tā nekā pēc tam problēmas ar dzīvokļa sadalīšanu-kurš paliek, kurš aiziet...,kurš tālāk turpina maksāt,it sevišķi ,ja man ir plāni pirkt vnk vecā tipa dzīvokli neviss jaunā projektā,kur nez kādas lielas summas vajadzīgas.
Es nekad nepiekristu variantam, kur viņš ir vnk mans draugs un gribētu,lai es vnk piemetu klāt katru mēnesi dzīvoklim naudu . Tā nebūs!