Kaitina cilvēki, kuri nesaprot, ka apkalpojošajā jomā strādājošais personāls NAV atbildīgs par vadības pieņemtajiem lēmumiem.
Piemēram, tie ,kas bļauj uz biļešu kontrolieriem par biļešu cenām, uz operatoriem par to,ka ,piemēram, nestrādā televīzija ( var ,protams, zvanīt, informēt par situāciju, prasīt risinājumu, bet nu nafig jākliedz uz cilvēku, kurš nav vienīgs pie tā, ka tev mājās nestrādā televīzija?
Kaitina, ja, piemēram, gaidu rinda pie ārsta ( ar pierakstu) un pēksņi kāds ar tekstu " es tikai pēc nosūtījuma" ieskrien kabinetā un nelien ārā 15 minūtes.
Kaitina cilvēki, kuri mēģina pierunāt pagaršot kaut ko, ko nevēlos.
Kaitina cilvēki, kuri dzīvo ar pārliecību, ka visa pasaule viņiem ir parādā- Tev jābūt uzreiz gatavam viņiem palīdzēt, pacelt klausuli, uzklausīt utt.
Kaitina māmiņas, kuras netiek galā ar saviem bērniem ( kā piemērs- Sab. transportā spārda ar kājām priekšējo krēslu, bet māte neaizrāda.) ( jā, jā, zinu, katrs audzina bērnu kā grib, droši, bet TAVAS audzināšanas metodes dēļ nav jācieš apkārējiem)
Kaitina cilvēki , kuri savu pretīgo raksturu attaisno ar horoskopa zīmi ( piem, ar lepnumu- es esmu tāda maita, jo esmu skorpions! Nē, tu esi vienkārši maita, kurai sagadījies piedzimt skorpiona zīmē)
P.s. tās, kurām kaitina, ka veikalos nāk klāt un piedāvā palīdzēt- esmu vairāk kā pārliecināta, ka arī palīdzības piedāvātājām šis process nesagāda prieku, bet , jau atkal- tā ir priekšniecības prasība un viņām īsti nav varianta- NEPIEDĀVĀT palīdzību.