Vīrietis dzemdībās.

Reitings 70
Reģ: 05.12.2015
Jautājums dzemdējušām sievietēm. Vai Jūsu vīrieši piedalījās dzemdībās? Vai negribējāt viņu klātbūtni un dzemdībās bijāt viena ar mediķiem?
14.04.2016 21:28 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Raven- Tu turpini jaukt dzemdibas ar apslimsanu. :-D Tas ir pilnigi dazadas lietas.

Brazil- Ko te censas panakt sikas meitenes kuram pasam bernu nav, macit man ka jagrib but/nebut blakam? Esmu pieaudzis virietis un pats zinasu ka man un manai sievietei ir labak.
15.04.2016 15:21 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Un, jā - atgādināsu, ka es esmu no tām dzemdējušajām sievietēm, kam nav tādas prasības pret vīrieti. Vienkārši man būtu neomulīgi gulēt vīrietim blakus zinot, ka vienīgais, kā viņš VĒLAS man palīdzēt, ja viss process pēkšņi notiek strauji, ne slimnīcā vai, nedod Dievs, ar sarežģījumiem, ir piezvanīt uz 112. To es pati varu, paldies.
15.04.2016 15:23 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Raven- Tu turpini jaukt dzemdibas ar apslimsanu. Tas ir pilnigi dazadas lietas.

Ja brīdī, kad sievai/draudzenei vajadzīgs tavs atbalsts, tu viņu atstāj vienu - vari sagaidīt tādu pašu attieksmi tad, kad tev būs nepieciešams viņas atbalsts.
15.04.2016 15:24 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Elmo Ja negribi, lai tevi te māca, tad nelien tādos forumos un diskusijās. Ko tu te streso par citu cilvēku viedokļiem? Pēc tavas uzvedības un tā, ko tu izliec šajā forumā nemaz nepateiksi, ka tu esi "pieaudzis vīrietis". Drīzāk tīnis, kam ir kaut kādi savādi uzskati par to kādai jābūt "īstai sievietei" un, ja viņas neatbilst, tad dirst tikai virsū un teikt: "bet tas ir tikai mans viedoklis, ko jūs man uzspiežat savējo". Izsaki savu viedokli, jā, paldies un tad ej prom. Nevienam nav 100x jāklausās kā tu mal vienu un to pašu uz riņķi.
15.04.2016 15:26 |

Reitings 1826
Raven- Es jau atkartoju ka mana sieviete pati nevelas neviena tuvinieka klatbutni dzmedibu laika. Neinterese ka ir citam.

caletwisted-Es tikai atbildu uz sev veltitiem komentariem. Un lai tie butu savadi,man pajat,bet tie ir mani uzskati. Nevis cilveki kuriem nav savu uzskatu un par visu normalo uzskata tikai to "ka ir pienemts". Citi ir ari personibas
15.04.2016 15:31 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
tādas galejības ....

Te jau šausminājās par briesmīgajiem skatiem, kas vīrietim nebūtu jāredz, bet ir gadījumi, kad slimības dēļ tiek redzēti daudz briesmīgāki skati, nekā dzemdībās. Ko tad? Atstāt otru pusīti vienu, jo nevēlies morālu traumu?

nē , jo tas ir negadījums ( konkrēti slimība ) neviss apzināts process dzemdības un , manuprāt, šīs lietas salīdzināt ir ļoti nekorekti :-)
15.04.2016 15:48 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu, viedoklis ir katram. Tas nav nekas unikāls un pārdabisks. Tikai brīdī, kad izsakot savu viedokli, Tu mēģini pierādīt citam, ka viņa viedoklis ir aplāms, nerēķinies ar labu attieksmi pret sevi. Citādi sanāk - katrs dzīvo kā vēlas līdz brīdim, kamēr dzīvo tā, kā es. Ja dzīvo citādi - tātad, nepareizi.
15.04.2016 15:50 |

Reitings 1826
Meksihanka- Es personigi necensos nevienam neko pieradit bet saku ka ta IR loti aprobezota un aplama domasana ja tikai vienu risinajumu konkretai lietai uzskata par pareizu. Ir pareizi gan but,gan nebut blakus dzemdibu laika sievietei. Neviena bridi nerakstiju ka ir pareizi tikai nebut. Bet to ka virietim obligati vajag but klat,savadak ir nunna un vel hz kas, ti gan te dazas rakstija. Tas luk ir aprobezots un aplams viedoklis.
15.04.2016 16:02 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
6.klasē puišiem mēnešreizes arī likās pretīgas. Atceros, kā vienai meitenei sanāca "šmuce" uz džinsām pēc skolas sapulces...Sapulce bija ļoti ilga un meitene nepieredzējusi. Daži idioti viņu apēda bez sāls. (t)
Man jau šķiet, ka mūsdienās visi ir baigie mīkstie!:-D Es tiešām nesaprotu, kā var noģībt, ja ņem asinis analīzēm no vēnas. Vai pie zobārsta iet labot niecīgāko caurumu tikai ar anestēziju. Vectēvs stāstīja, ka kara laikā redzēja, kā karavīrs pēc ievainojuma saliek sev iekšā zarnas un iet tālāk. Offtopic's, bet vispār cilvēks var ļoti daudz izturēt. Un man tiešām nevajadzētu tādu puņķutapu vīrieti, kurš nespēj saprast un pieņemt elementārus fizioloģiskus procesus. Nevajag jau galvu bāzt iekšā (šaubos, ka kāds to dara), bet,ja sievietei ir grūti, mīļais cilvēks var tajā brīdi palīdzēt kaut emocionāli, tad vajag to darīt!
15.04.2016 16:03 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Elmo ko tu dir..!? Tu pirmais sāki ņirgāties par tiem, kuri piedalās dzemdībās! Tagad jau citu dziesmu dziedi :-D zābaks stulbais!
15.04.2016 16:22 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ir pareizi gan but,gan nebut blakus dzemdibu laika sievietei.

Jā, tā ir. Pilnībā tam piekristu, ja ne viens "bet". Tikai Tu sākumā tiešām runāji ko citu. Līdz ar to, it makes no sense, ko Tu saki. Sāki apņirgt unique un uzrunāt viņas puisi vārdā, it kā jūs seni čomi būtu. Zini, Tu uzvedies vīrietim neraksturīgi. To, ka esi apčolējis svešu cilvēku profilus un zini par viņiem kaut ko, par varoni Tevi nedara un tur iegūta informācija ne tik. Tas nenozīmē, ka Tev vispār ir tiesības izteikt savus spriedumus par svešu dzīvi, ja Tavs viedoklis nebija prasīts. Līdz ar to netēlo te miera balodi
15.04.2016 16:28 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tak katrs paris izbvels sev tikamako variantu, kur problema?

Un vel virs patur roku, palidz siebviete emocionali esot blakus, bet DZEMDIBAS PIENEM VECMATE. ARI Suves velak sus arsts nevis virs, nav jalien kasjatrpee tak tam viram un nav tur nekas japeta ar mikroskopu nu! Tur darboijas arsti, nav viniem jatraucee.;-)
15.04.2016 16:38 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Teiksu kaa ir-man patika ,ka vecos laikos nemaz nelaava buut klaat viiram!Patika arii tas,ka nelaida ieksaa tos cieminu kalnus peec dzemdiibaam!Mamma vareeja atpuusties no visa paardziivota mazliet,atjeekties!Es tagad domaaju-man bija dzemdiibas ar pirmo 13 st!Godiigi-nabaga viirs...Man bija jaagul taadaa pozaa-uz saaniem ,un viena kaaja jaapacel gaisaa:-DNezinu vai paliidzeetu taa viira rocinas tureesana-varbuut kaajas tureesana ....
Loti nepatiik ASV,ka uzreiz var iet visi radi ciemos...Ar ziediem,"punkainie" beerni liidzi utt.Atceros,ka es tikko aizgaju pie radiniecers,taa uzreiz gribeeju pagriezties un iet aaraa-likaas ,ka nogurdinu jauno mammu...
15.04.2016 21:16 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Kumu, a kas tevi dzen pie jaunās mammas kamer vēl nav atkopusies? Un kas tev liedz tuviniekiem pateikt, ka velies atpusties? Nu gan problēma.
15.04.2016 21:19 |

Reitings 3871
Shakti-te taa ir pienemts laikam!Es nekad dziivee pati nebuutu gaajusi.Es vispaar nekad nedomaaju,ka TE taa ir normaala paraadiiba!Mees veel ar viiru bijaam loti iisu laiku,bet redzeeju ka citaas istabaas tik daudz cilveku...
Man patika tas,ka vareeju buut slimniicaa vairaakas dienas maasinu aarstu uzraudziibaa!Te visus met aaraa apbriinojami aatri!
Ja man buutu jaadzemdee atkal un te Amerikaa-negribeetu ne viiru klaat,ne radus nakosaa dienaa!!Es to noteikti pateiktu godiigi!
15.04.2016 21:23 |

Reitings 1826
kumu- Tieši tā :-)
15.04.2016 21:25 |

Reitings 3871
Es nesen saveejiem veel pateicu,ka negribeetu lai mani redz arii uz mirsanas gultas!Nekaadas seedeesanas blakus....tikai beigaas ,lai smuki "mani sataisa",pirms ielaisanas kraasnii...
Nav par teemu,bet taakaa loti nesen par visu so runaajaam,tad pateicu vienaa teikumaa!:-D
Man netraucee tas,ka viirs redzeetu visas "manas vietinas "uttMan trauceetu tas,ka nevareetu klausiities ar pilnu atdevi vecmaatee.Noteikti tad dzemdiibas buutu noriteejusas gruutaak,bet es runaaju tikai par sevi...Citaam sievieteem ir kas cits svariigaaks varbuut.
15.04.2016 21:27 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Man gan liekas,ka vīrietim jābūt blakus. Protams, tīri fiziski jau viņš nevar palīdzēt. Kaut vai lai sēž stūrī un neaiztiek mani, bet ir blakām
15.04.2016 21:29 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Kāds sakars tam, ka vīrietis uzreiz būtu "pielipis kā dadzis" vai tamlīdzīgi? (t) Mans vīrs vēlējās piedalīties dzemdībās ne jau tāpēc, ka es pati nespētu tikt galā, vajadzētu turēt roku, runāt salkanus tekstus u.tml., bet gan tāpēc, ka vēlējās būt klāt brīdī, kad piedzimst viņa ilgi gaidītais bērns. Un kāpēc lai es viņam to liegtu?
15.04.2016 21:37 |

Reitings 3871
Man patika manas otraas dzemdiibas,kad mani veda uz istabinu un zvanija viirs tiesi tajaa briidii,kad bijaam koridorii ,un es teicu,ka piedzimis deelins un tiesi tikpat smuks kaa vins!Atceros ,ka maasina taa smeejaas!!!Vienmer to atcereesos!(l)
Rowan-protams ,ja viirs loti veelas piedaliities,tad kaapeec ,lai liegtu.Tagad ir citi laiki,citi likumi.Daudzas lietas tiek dariitas citaadi-arii beeernu barosana,kopsana utt
15.04.2016 21:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits