Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mandelju milti

 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
Man maajaas ir daudz mandelju milti. Ko ar vinjiem iesakt? Vai vini lietojas tapat kaa rudzu,kvieshu milti ?
13.04.2016 18:38 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
kokosa milti ir sausāki. Neko nopietnāku kā pankūkas neesmu cepusi no tādiem :)
14.04.2016 12:29 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Es nezinu, kā LV, bet šeit ir nopērkami dažāda maluma mandeļu "milti", tikai "milti" gan nav rakstīts uz iepakojuma. Ir maltas ar brūnajām miziņām, ir bez. Es dažreiz cepu biskvītus ruletēm, sanāk gan cietāki, bet ja iekšā saliek ogas un pašu biskvītu samitrina, sanāk labi.
14.04.2016 12:27 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ļoti garšīgas marcipāna končas sanāk , ja mandeļu miltiem 200g piejauc 1-2 ēdamkarotes medus , visu kārtīgi izmīca , liek ledusskapī uz 10 min , tad gatavavo mazas bumbiņas un apviļās tās mandeļu skaidiņās vai kakao un liek atkal ledusskapī un 15 min vismaz :)
14.04.2016 11:28 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
izdomaaju,ka taisiishu marcipanu un pameginashu tos macaroonus. Panjemshu shodien briivu un nodoshos kulinaarijai :D
14.04.2016 10:16 |
 
Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
O, forši. Gribās izmēgjināt pekanriekstu miltus. Uztaisīt kādu pecan&maple syrup kūku :)
14.04.2016 10:14 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Tas kekss mani iedvesmoja, būs jāpamēģina :-)

Es arī par mandeļu cepumiem, marcipānu vai macaroons. Vēl ļoti labi ir kā pamatne kūkām, parasto miltu vietā
14.04.2016 10:05 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
sintētika, rupji runājot tās ir mandeles samaltas līdz miltiem .... garšo pēc mandelēm , ir diezgan taukaini , kā jau rieksti
14.04.2016 10:05 |
 
Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
Es vispār tikai nesen veikalu plauktos pamanīju kokosriekstu, zemesriekstu, pekanriekstu un mandełu miltus. Kad būs brīvs laiks noteikti kjeršos klāt kaut kā gatavošanai. Jautājums, kāda viñiem tekstūra? Irdena jeb tāda kā kukurūzas miltiem - graukstoša? Un vai, piemēram, tiem mandełu miltiem ir stipra mandełu garša jeb tikai drusciñ?
14.04.2016 10:02 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Man radās jautājums , no kurienes Tev uzradās tik daudz mandeļu miltu, ka nezini, ko ar tiem iesākt? :D Es arī tā gribu!
14.04.2016 09:36 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Promo ir lētāk , man šķiet ....
14.04.2016 09:34 |
 
Reitings 131
Reģ: 16.12.2014
cik maksaa gemosaa? :)
14.04.2016 09:12 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Gemosā, šķiet, vislētāk var iegādāties.
14.04.2016 09:12 |
 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
kur tos mandelu miltus var nopirkt riigaa? es ieprieks pasutiju, bet negribas tik ilgi gaidit. stokmanaa jau varetu but?
14.04.2016 09:09 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Tos macaroonus gan jau grūti sacept. Kādai ir izdevies?


es neteiktu , ka grūti , bet nu tā nav, tā lieta kura sanāk perfekta tiem , kas nemāk pankūkas cept :)
14.04.2016 09:06 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
krabis-ooo, neteiktu, ka grūti, bet tā pinķerīgi gan, jo jāievēro knifiņi.
Pēc yvette receptes izdodas perfekti :)
14.04.2016 09:02 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Tos macaroonus gan jau grūti sacept. Kādai ir izdevies?
13.04.2016 23:43 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Sakārojās vistiņu :-P
Man vēl mandeļu milti nedaudz palikuši, rīt sacepšu ar vistu
13.04.2016 23:41 |
 
Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Var izmantot pagatavojot gaļu. Daudz veselīgāk kā kviešu milti un man liekas, ka garšīgāk.

Gaļu iemērc sakultā olā un tad no abām pusēm mandeļu miltos, pēc tam cep uz pannas. Es parasti vistu šādi gatavoju, sanāk veselīgi 'chicken nuggets'. Karbonādi arī var tā pagatavot.
13.04.2016 23:39 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
mandelju miltus var aizvietot visos edienos kur jaliek kvieshu milti - pankūkās, cepumos, plātsmaizēs, kūkās,tortēs un daudz kur citur!
13.04.2016 23:27 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Es taisīju bezglutēna kēksiņus un macarons :) Abi ļoti patika. Tikai tie kēksiņi tādi patrekni sanāk, jo tajos miltos daudz tauki.
13.04.2016 21:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!