Attiecību nākotne

Reitings 19
Reģ: 13.03.2013
Iespējams heitosiet mani kautvai par to, ka esmu džeks nosacīti sieviešu forumā, bet es vēlos saprast šo to dzirdot jūsu viedokli...

Tātad esmu attiecībās jau vairāk kā divus gadus..... Protams, ka sākumā viss bija forši, kā jau visiem, bet aptuveni mēnešus divus esot kopā ar tagadējo cilvēku es nesaprotamā kārtā uzrakstīju bijušajai FB - uzdevu tur kautkādu neitrālu jautājumu un tad aizsūtīju smailiņu: :* pēc kā arī saruna tika izbeigta. mana tagadējā sieviete izlasīja manu FB jo biju piemirsis iziet. Un ieraogot šo ziņu viņa jau kravāja mantas uzskatot to par krāpšanu, paskaidroju, ka tas bijis kautkāds rupji runājot tizlums no manas puses (tagad pie katra strīda viņa mani zāģē, ka esmu viņu nokrāpis ar šo tekstu bijušajai - :* ) aptuveni gadu viss bija ļoti sarežģīti, viņa pa naktīm vazājās pa centru, katru reizi teica, ka pārnāks mājās pēc stundas, kā rezultātā atvelkas mājās labākajā gadījumā 7 no rīta puspālī. Es jautāju: kādēļ tu tā dari, kāpēc tu dzersties un vazājies pilnīgā komā centrā un ar kautkādiem saviem draugiem - uz ko saņēmu atbildi "pats esi vainīgs, tu mani novedi līdz tam, jo nepievērs man uzmanību utt."... Dzīvojām tālāk kopā šaj sarežģītajā situācijā, kad vienu labu dienu viņa atkal labi iedzēra, piezvanīja, kad es biju darbā un pateica, ka esot sakrāmējusi mantas un izvākusies jo es viņu itkā nemīlot, tādēļ, ka reizi pusgadā mēdzu apskatīt drauga profilu un pie reizes drauga DRAUDZENES profilu, viņa to uzskatā par krāpšanu. Izrādās, ka dzīvojot ar mani viņa reizēm pa nakti bija palikusi pie cita, to viņa neuzskata par krāpšanu kautgan tā īsti pašķīrušies vēl nebijām.... viņa minimums reizi nedēļā vazājās pa bāriem ar kautkādu bijušo darba kolēģi (džeku) un dzerstās pārnākot mājās labi ja ap rīta pusi pālī, bet es turos un darbadienas vidū cenšos aizmirst to situāciju, bet taj pat laikā es pat reizi 3 mēnešos nedrīkstu aiziet ar draugu kuru viņa pazīst paspēlēt biljardu uz stundu (vakarā). P.S. pa visu mūsu attiecību periodu neesmu pārnāis mājās vēlāk kā 1 naktī mājās pilnīgi skaidrā! Katru dienu viņa mani zāģē, ka es gribot citas un ka tas nav normāli, ja džeks redz citus cilvēkus sev apkārt. Viņa uzskata, ja es paskatījos uz citu, tad es esmu viņu nokrāpis.... manuprāt tas ir slimīgi.... pat reizēm ja kautkur iet kautkāda nu teiksim meitene jaunāka par 40, tad viņa mani zāģē: paskaties, paskaties, es zinu tev tādas patīk, ja manis nebūtu, tad tu aizkrietu pie viņas, es speciāli vnk skatos zemē, bet gala rezultātā vienalga izveidojas konflikts, jo man noriebjas tā zāģēšana bez iemesla. Viņa grib, lai es redzu tikai viņu šaj pasaulē un viss.... neesmu nekāds tusētājs, neskrienu vazāties un dzerstīties pa naktīm, esmu darbaholiķis, mājās katru dienu kautko daru + gatavoju + visu amaksāju + cenšos darit visu iespējamo, lai butu katkāda liekā naudiņa zaļākai dzīvei..... esmu nesaprašanā, vai tiešām jāšķiras?! Zinu, ka šo topiku izlasīs arī viņa... Bieži dzirdu no viņas frāzi "ja tu askatījies uz citu un kautko padomāji par viņu, tad man ar to pietiek!" bet kad es pasaku "tu man aiz muguras nakšņoji pie cita" tad saņemu atbildi "vai vai nesalīdzini, tas ir pavisam savādāk" WTF?!?!?!!?!??!!? Tu ar viņu guli kā minimums vienā telpā un tas ir pavisam kas cits?!?!?!?!?! izskatās, ka mani par pilnīgu lohu uzskata!!!!
12.04.2016 23:30 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pats ļaunākais ir tas, ka visām draudzēnēm un draugiem viņa izstāstasavu stāstu, ka esmu tāds un tāds kurā esmu super monstrālais briesmonis. Un tad no šiem draugiem un draudzenēm dzirdu, ka esmu briesmonis kurš nav viņas cienīgs.... tas ir pretīgi

Kāpēc tu to visu paciet? Kāpēc tu vienkārši neej prom? Nešķiries? Velns, dzīvojot vienam pat ir vieglāk nekā ar tādu cilvēku pie sāna. Gribi kompāniju - paņem suni/kaķi no patversmes. Tie vismaz ir uzticami draugi.
13.04.2016 00:34 |

Reitings 179
Reģ: 12.11.2015
Bieži notiek tā ka ja kaut ko nelauj, gribas par spīti, bet kad atlauj tad vairs nav interesanti.

Tas strādā uz sīkajiem. Pieaudzis cilvēks kas jau vnk dara ko grib, ja vēl saņem akceptu, ta robežas aizmirst pavisam.
13.04.2016 00:36 |

Reitings 19
Miss Joker, varbūt vecums mani nedaudz iegremdē. Man ir kaķis, bet tas nav risinājums
13.04.2016 00:37 |

Reitings 17203
Daudz reizes esmu viņai teicis, ka labāk esmu viens nevis ar tādu beziemesla zāģi kā viņa - uz ko atkal saņēmu atbildi "no protams tevi taču interesē citas un uz mani tev po"

Velns parāvis viņa tak spēlē uz tavām emocijām un cenšas tevī izraisīt kauna un nožēlas sajūtu! Viņa tev ĒD SMADZENES!

Vienu reizi pasaki viņai pretī kad viņa šos tekstus stāsta "Jā, mani interesē citas! Jā man uz tevi po! Un pie tā esi vainīga tikai un vienīgi tu pati! Es tevi mīlu un cienu, bet tu ne sūda nedari pretī! Kā tik mani čakarē un izmanto! "
13.04.2016 00:38 |

Reitings 17203
Alex Kāds vel vecums! Kas tev 95 gadi ka visa dzīve jau galā un jāpacieš viena kukū vecene kurai pret tevi nav ne mazākās kripatiņas cieņas?
13.04.2016 00:39 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
"no protams tevi taču interesē citas un uz mani tev po"

Ja es tā par savu puisi domātu, tad attiecības neturpinātu, ja man būtu jūtas.
Meitene ērti bez jūtām iekārtojusies un vīrietis laikam baidās palikt viens, un, lūk, rezultāts :D
13.04.2016 00:40 |

Reitings 179
Reģ: 12.11.2015
Daudz reizes esmu viņai teicis, ka labāk esmu viens nevis ar tādu beziemesla zāģi kā viņa - uz ko atkal saņēmu atbildi "no protams tevi taču interesē citas un uz mani tev po"

Tāpēc, ka viņai jāpataisa par vainīgo Tevi. Man viena šitāda histēriķe bija, kad biju vēl muļķa vecumā. Labu brīdi domāju, ka tiešām esmu baigais maita, jo vienu sen nesatiktu skolasbiedreni apskāvu un viņai esot izskatījies, ka mēs skūpstāmies. Gadu ar viņu novilku, pēc tam pieriebās un viņas mantas viņai ar taxi aizsūtīju uz krogu, kurā viņa visu laiku tusēja. Klāt zīmīti, ka faktiskajā dzīvesvietā viņai tās mantas noteikti ļoti pietrūkst. Ne uz kādu skaidrošanos neparakstījos. Protams, ka mani par lopu pataisīja, kādu laiku viena daļa mūsu kopējo draugu skatījās uz mani kā uz psihopātu, bet labāk lai lūr šķībi, nekā man ar ar to tur kopā jādzīvo.
13.04.2016 00:41 |

Reitings 19
Jā, mani interesē citas! Jā man uz tevi po! Un pie tā esi vainīga tikai un vienīgi tu pati! Es tevi mīlu un cienu, bet tu ne sūda nedari pretī!

uz šo esmu saņēmis atbildi: protams, tu taču gribi būt ar savu bijušo kurai rakstīji un paņemt viņu priekšā.

Kāds vel vecums! Kas tev 95 gadi

3-ais desmits iet...
13.04.2016 00:44 |

Reitings 1817
R116 vismaz ir pašcieņa :)

Reitings 17203
Ne uz kādu skaidrošanos neparakstījos. Protams, ka mani par lopu pataisīja, kādu laiku viena daļa mūsu kopējo draugu skatījās uz mani kā uz psihopātu, bet labāk lai lūr šķībi, nekā man ar ar to tur kopā jādzīvo.

Pareizi arī darīji. Draugiem/paziņām jau nebija ar viņu jāsadzīvo, bet gan tev. Tā pat visas šīs vētras agri vai vēlu pāriet un tas kas bijis paliek pagātnē.

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Man nešķiet, ka jums attiecībām ir nākotne... Ja pret mani tā izturētos kā viņa pret tevi, būtu aizgājusi jau sen.
13.04.2016 00:46 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
R116-Nu bet te izklausas pec pieaugusiem cilvekiem? :-D

Alex- vecene konkreti tevi izmanto un nirgajas par tevi+ ir diezgan berniskiga. Es tava vieta nelautu ta kapt sev uz galvas, pascienai ir jabut. Tu izklausies tads loti lupatigs, skrien visu dari, aptekale- ta nevajag darit, ar to nevajag parspilet jo luk ir iznakums.
13.04.2016 00:47 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
3-ais desmits iet...

Nav daudz... (t) Vēl visa dzīve priekšā.
13.04.2016 00:48 |

Reitings 17203
uz šo esmu saņēmis atbildi: protams, tu taču gribi būt ar savu bijušo kurai rakstīji un paņemt viņu priekšā.

Un tad saki "Jā! Lasies prom ātrāk lai varu viņai zvanīt un saukt šurp! No viņas tad vismaz kaut kāds labums!" :D :D :D

3-ais desmits iet...

Nu un? Manējam arī ir līdzīgi cipari, bet knapi to var redzēt un sajust. Tā jau vairāk ir tāda paša cilvēka radītā sajūta ka "Oi es tak palieku jau vecs, nevienam mani nevajag" utt.
Patiesībā, Psc ja vīrietis ir sakarīgs tad viņš sev atradīs sievieti gan tajos 30 gados, gan 40, 50, 60 un velns daži labi pat atrod uz 70 savu lielo mīlestību(vismaz mas sludinājumā likt ķeksi pie ~Liela pieredze~ :D ). Vecums nav šķērslis, vienīgais kas ir šķērslis ir tu pats un tava uztvere.
13.04.2016 00:49 |

Reitings 1817
3-ais desmits iet...

30-gadnieces nepatīk un bailes, ka vairs divdesmitgadnieci nedabūsi?
13.04.2016 00:51 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Pilnībā piekrītu R116. Kāda tur mīlestība! Šeit es redzu tikai prātā nepieaugušu meiču, kuras vienīgā vēlme ir pavadīt dzīvi izklaidējoties. Vismaz tekstā nekur nemanīju, ka viņai bez tusiņiem un alkohola dzīvē vēl būtu tādas lietas kā darbs un/vai kādi hobiji, intereses vai pienākumi. Bet kas par to - lai jau dzīvo kā viņai pašai patīk! Ja godīgi, es pat nezinu ko šai meitenei varētu piešūt. Meiča tusē? Nu, tusē. Izmanto savu draugu? Nu jā, izmanto. Kāpj uz nerviem? Jā, kāpj. Bet rodas jautājums - kāpēc viņš to visu atļauj darīt? Jeb precīzāk - kāpēc gan lai viņa to nedarītu? Čalis apmaksā visus maksājumus, puķītes klāt pienes, mīļus vārdiņus austiņā iečukst. Reizi no reizes aizmirst par viņas izgājieniem, brīdina, lai tas neatkārtotos, taču tam nekas neseko, tāpēc dāmīte nemaz i galvā neņem šos vārdus, jo ļoti labi apzinās, ka pēc kārtējās reizes, kad šī lustīgā prātā atnāks mājās no Vecrīgas, nekas nesekos. Un pie tam - čalis apzinās, ka viņa nereti pārnakšņo pie cita, bet pat tas kā pīlei ūdens. Tad pie kā vainīga ir viņa, ja reiz pats vīrietis (?) ir tik nespēcīgs un nevarīgs, ka nevar pielikt šim balagānam punktu un vienkārši ar to skuķi izšķirties? Es vismaz nespēju iztēloties sevis cienošu vīrieti, kurš pieļautu tāāādu kāpšanu sev uz galvas. Meiča gluži vienkārši atradusi zelta āderi - puisis, kurš apmīļos, apčubinās un vienmēr visu pieļaus. Un kāpēc gan ne? Pie Maxima's krāvēja gan jau nebūtu tik lustīga dzīvošana. Bet tās greizsirdības scēnas izklausās tikai pēc maza, izlutināta skuķa kaprīzēm no sērijas "Pievērs, pievērs, pievērs man uzmanību! Tikai man, man, man!"Un, kā redzams, viņas mērķis ir sasniegts - puisis ir iedzīts tādos kompleksos, ka bez maz vai jau sāk prātot, ka varbūt tiešām ir pie kaut kā vainīgs. Ka ne tā uz kādu paskatījies, ka ne tā kādai atbildējis.
Manuprāt, no padomiem un ieteikumiem īsti šajā situācijā pat nav jēgas, jo neizskatās, ka šeit būtu mērķis šo dāmu pamest. Tad kā rīkoties? Ko darīt? Nu ko, ko... paciest, ja jau reiz tik mīļa, ka vēl joprojām tiek uzturēta un arī viņas koferi vēl nav izlikti durvju otrā pusē kāda šajā situācijā jau sen būtu bijusi vienīgā pareizā rīcība.
13.04.2016 00:52 |

Reitings 19
tad centīšos pārdzīvot šo vientulību un cerams laiks kautko mainīs manā privātajā dzīvē :-/
13.04.2016 00:52 |

Reitings 19
Artija man parasti ir bijušas 5-9 gadi jaunākas, par to es nesatraucos, jo gadi manai ārienei neatņem to, ko atņem daudzumam...
13.04.2016 00:54 |

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
Skaties kā īsts vecis strādā!

https://youtu.be/yNVGaIoxUeU?t=22
13.04.2016 00:55 |

Reitings 19
vienkārši gribas savā dzīve kautko stabilu, kautko kā dēļ būtu vēlēšanās pēc kautkā tiekties...
13.04.2016 00:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits