būšana par mājsaimnieci (dzemdētāju un mājāssēdētāju) nebūt neizslēdz būšanu vienlaicīgi arī par feministi.
es domāju, ka neviena neatzītos - velku to tikai tāpēc, ka žurnālā bija rakstīts bet nu veido taču masu mediji sabiedrības viedokli. tas ir entajos pētījumos izpētīts. ja mode būtu ''dabiska'' tad tiešām rīgas ielās redzētu gan Āfrikas ciltīm raksturīgus tērpus, gan Krievijas taigām, gan Japānas... nezinu kam Bet reāli jau 90% latviešu kaut kā ''dabiski'' nonāk līdz ļoti šauram un maz atšķirīgam interpretējumam par to, kas ir skaisti un kas nav. šajā es negribu iedziļināties, par modes industriju un medijiem esmu ļoti daudz interesējusies diemžēl
Pareizākais dzīvesveids ir vīrietis- mamuta nesējs un sievietei nākas vien izvēlēties to, kurš līdzīgāks Vladimiram Visockimneuzmineji. nav tada pareizxaka, ir laimigakais. Man ja sis butu labi, Ingai piemeram sievietes patik , cits ir gejs, kada dzivo labak ar kakiem. katram sava laimiags dzives receptes. ta ka garam trolliti , garam. ;-)
Nemuldi, nebiji tu vienīgānepiefikseju ka kada tiesi par foto butu ko teikusi iznemot mani.

Man šķiet, ka feministes ir tikušas ļoti sāpinātas no vīriešu puses.
Ir bijis, ka mani nosauc par feministi un.. man tas bija aizskārums.
Nu nu.. man gan šķiet, ka feminisms ir mazliet psihiska saslimšana.
Kāda mani grib audzināt un pateikt, kas man jādomā? Uzskatu tā kā uzskatu. Jūs jau te variet filozofēt, bet manā uztverē: viens ir feminisms kā kustība, bet kas cits, sevi saukt par feministi.