Raven, ir skaidrs, ka tu neko par tēmu nezini, tikai mēģini izfantazēt attaisnojumus tam, kādēļ vīrieši pelna vairāk. Protams, jo viņi ir labāki (kā jau es paredzēju) - ar augstākām spējām, labākās nozarēs, strādā labāk, prasa vairāk naudas u.tml. Feministi, sociologi, psihologi u.c. ir jau sen šīs lietas izpētījuši un šajā pašā baltā dienā joprojām pētī. Tici man, tu neesi gudrākā uz pasaules, kura pilnīgi neko tēmā nerubījot var sēdēt pie datora un izfantazet visas pareizās atbildes uz visiem pasaules jautājumiem, un pārtrumpot tūkstošus zinātnieku ar reāliem empīriskiem pētījumiem.
Bet kā tu attaisnosi manis minēto faktu, ka līdz laikam, kad Lielibritānijā universitātēs studenti rakstīja vārdus uz saviem darbiem, bija liela atšķirība sieviešu un vīriešu vidējos rezultātos, bet kad darbus sāka iesniegt bez vārdiem un uzvārdiem, šī atšķirība izzuda? Kā tu izskaidro faktu, ka nosūtot CV ar vīrieša vārdu, tev ir lielāka iespēja tikt uzaicinātai uz interviju un tev piedāvās (bez prasīšanas) augstāku algu, nekā tad, ja tu šo pašu CV parakstīsi ar sievietes vārdu? Lūdzu, izfantazē kaut ko, man bus interesanti lasīt. Tāpat ir veikti pētījumi ar maziem bērniem, kuriem testos ir vienādas fiziskās spējas. Kad bērnu vecākiem prasa novērtēt, kā viņi domā, ar kādām sekmēm viņu bērns var veikt fizisko uzdevumu a, b, c, d, vecākiem, kuri savu bērnu zina vēl labāk nekā priekšnieks padoto, dēlu spējas uzskata par augstākām, nekā tās patiesībā ir, un meiteņu spējas par zemākām.
Ir veikti simti dažādu pētījumu, un lai uz tiem uzdurtos, pat specifiski feministiska literatūra nav jālasa. Daudzus esmu uzgājusi, lasot par tieslietām, par likumdošanu, par pedagoģiju. Pietiks fantazēt, un uzskatīt zinātniekus par tik stulbiem, ka viņi pilnīgi acīmredzamas lietas ignorē, un tikai tev vienai tās ir zināmas. Tavi argumenti pret feminismu ir līdzvērtīgi fanātisku kristiešu argumentiem pret evolūciju - tā nevar būt patiesība, jo neviens pērtiķis zoo dārzā par cilvēku nav pārvērties. Arguments balstīts neziņā.