Mocheato kad biju stāvoklī man bija līdzīgs sapnis , pareizāk doma , kad zinu ka esmu stāvoklī, atnāku uz sonogrāfiju un man prasa, kādēļ es atnācu? Saku gribu uz savu bērniņu paskatīties,uz ko man pateica,bet te nekā nav! Tad es kliedzu,kur ir mans bērniņš,kur ir???!!! Un diemžēl pēc dažām dienām īstajā usg pateica,ka nedzird sirdspukstus:-(,es protams nezinu kāda tev ir situācija,bet nu varbūt esi , iespējams ,ka biji (tas tik mans pieņēmums), bet zemapziņa tevi brīdināja,ka tas ir noticis.
:-|,es tik minu. Manā gadījumā,ar viss bija labi, nekas neliecināja ,ka būs kas slikts un tad vienā naktī hops , šis sapnis , pēc tā sapņa atceros visu laiku bij' tāda savāda sajūta,pat izskaidrot nevaru, bet sirds bij' nemierīga, sapnis no prāta neizgāja, nu manuprāt kā es domāju, mani zemapziņa pabrīdināja,ka diemžēl viss beidzās, kā tavā gadījumā, es nezinu, bet varbūt skanēs stulbi, bet ... Aizej pie ginekologa, lai gan saki,ka neesi stāvoklī, protams to tu labāk zini, bet mazums:-), sirdsmieram;-)