un vispār.. nestandarta situācijas dzīvē. ir parasti labākās.
piemēram. esmu kaut kā uzķēris, ka Igaunijā ir riktīgi foršas meitenes. droši vien tāpat ir arī Lietuvā. Bet Tartu ir ļoti Tuvu, ja esmu laukos, man Tartu ir tuvāk kā Rīga :D Un ir Tinders, kur var ļoti ātri dabūt laikus ar Igauņu meičām . Pagaidām gan saticies esmu ar vienu.. bet tagad sarakstos ar vēl vienu no Tartu :D
tajā visā labs ir tas, ka ir zināma valodas barjera.. lai cik ok man nebūtu angļu val., man ir izdevīgi nofeikot, ka es perfekti nesaprotu, un nesaprotu arī. vienkārši situācija ir savādāka.. un man ir tiesības vairākas reizes kļūdīties. ko es nevaru piemēram ar savā mēlē runājošu meiču darīt..
pasakot kaut ko ne tā. vai kā savādāk.. mums ir ideāli saprotams ko es ar to domāju.
angliski es varu būt ļoti dirty, un tiešs. un angliski tas ir kaut kā sakārtojams sev izdevīgi. un var dabūt visu , ko vajag.
Tas pats ir tiekoties ar meičām no citām pilsētām Latvijā.. Piemēram aizbraucot uz Dpili, vai Jēkabpili, Valmieru. vai Sazin kur.. Meitenes ir savādākas. Un fakts, ka esi speciāli pie viņas braucis.. un viņai ir jāuzņem kā ciemiņš savā veidā.. uzliek neredzamu atbildību viņai :D :D .. līdz ar to.. Tiek dabūts viss :D tā teikt, lielākas avantūras tiek pieļautas. un ir tas fakts- šis būs tikai sakars uz nakti vai tmldz