Redzi... Jā, ir cilveki, kas ar 9 klašu izglītību bīdīs savu biznesu, un cilveki, kas ar 2 maģistra grādiem sēdēs pie kases.
BET - ar visu to, ja tev ir, teiksim, 22-24 gadi, un tu sāc no "entry level position", tad ar augstako izglītību tomēr būs vieglāk, bieži vien.
Un otra lieta - ir arī tāda lieta kā studijas budžeta grupā. Nav tā, ka bez 2 tūkst gadā studēt tu nevarēsi. IT studijās ir milzīgs budžeta vietu skaits, un ne tikai. Ja neesi pārliecināta par studiju programmas izvēli (slikts arhitekts, slikts jurists un slikts ārsts nekad labi nepelnīs, pat ja kaut kā izvilks studijas), tad maksāt, manuprāt, nav isti vērts - nav tādu profesiju, kurās labi apmaksāts darbs būs 100% (vai kaut vai 80%).
Es tavā vietā tēmētu uz budžeta vietu, sakarīgāko no tā, kur tiec. Un tad jau domātu. Strādāt var paralēli studijam, aiziet prom un iestāties citur var jebkura laikā. Kamēr nesāksi studēt, neuzzināsi, vai joma interesē, vai nē. Es pametu studiju programmu, kurā iestājos, lai gan vidusskolā man tā joma patika. Pabeidzu studijas jomā, kas vidusskolā neinteresēja.