Sveikas! Situācija sekojoša: Esmu studente (šobrīd akadēmiskajā), dzīvoju kopmītnēs. Pašlaik strādāju 2 darbos un ne viens no tiem kaulus nelauž - administrācijā un nelielā izdevumā par žurnālisti. Mēneša ienākumi ir +/-450eur. Par cik studijas un īres maksu sponsorē vecāki, tad manis nopelnītā nauda paliek man pašai. 170e/mēn. man sanāk atdot par kursiem. Lieta tāda, ka nesaprotu, vai mans darba-dzīves ritms ir normāls :D Administrācijas darbs ir 24h, pa nakti ir dažas stundas ko pagulēt, bet nav tā, ka atnākot mājās visai dienai pietiek enerģija, ja ir brīva diena dodos gulēt un pamostos tikai vakarā ap 19.00. Pēc naktsmaiņas ir 3 brīvas dienas BET ņemot vērā, ka nākamo dienu gandrīz visu noguļu, jau var rēķināties tikai ar kādām 2 brīvdienām. Bieži vien gadās, ka nākamajā dienā pēc maiņas jādodas uz otru darbu vai kursiem un arī pārējās divās dienās gadās, ka kāds darbs jāpadara, bet ne vienmēr. No Jūsu viedokļa, tas ir normāli vai tomēr manā vietā kaut ko mainītu? Esmu domājusi par profesijas maiņu, jo ne viens, ne otrs darbs nav saistīts ar manu izaugsmi karjerā, kurai šobrīd mācos. Taču es tik ļoti rēķinos ar stabilu algu, ka baidos citu darbu neatrast...