Horoskopu saderība

Reitings 4836
Reģ: 23.11.2014
Sveikas.
Man patīk palasīt horoskopu saderības, visur var atrast līdzības un lietas, kas atbilst, taču arī slimīgi neieciklējos uz to.
Gribētu, lai pastāstat no pieredzes kāda bijusi saderība dzīvē Mežāzim un Aunam, jo pēc horoskopa to mēdz atzīmēt kā gandrīz vai nesaderīgāko pāri attiecību veidošanai :-/
04.04.2016 20:19 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Miss Joker
es biju domājusi tā, ka ir lapas, kur ir aprakstīts tas, kas kartē rakstīts, ja tieši par saderību runā. Uz pašu karti nemaz nevajag skatīties :) - es ceru, ka tagad saprotamāk uzrakstīju (s) :D
05.04.2016 16:11 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Prasīja auna un mežāža saderību, bet pārsvarā komentē par kaut kādiem ūdensvīriem. Cosmo...:-D
05.04.2016 16:13 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Neons Nu man te sen atpakaļ uztaisīja personisko numeroloģijas aprakstu vadoties pēc dzimšanas skaitļiem. Psc, patiesībā tas paraksts bija tik sīks un precīzs ka mazliet pat pabrīnijos. Pie tam tas arī ļoti izskaidroja konkrētu uzvedību saskarsmē ar citiem konkrētiem cilvēkiem.

Kaut vai tāda muļķīga lieta kāpēc man vienmēr enerģija ir par daudz un kāpēc es varu ne no kurienes gandrīz vai sprāgt kā laika deglis. Kādreiz dažiem labiem tāda strauja un negaidīta reakcija bija vienkārši neizskaidrojama. Pati pat nevarēju pateikt kas un kā, bet tad nu tā vienkārši paskaidrojot man ir maksimālais skaits ar divniekiem dzimšanas datumu (varbūt vel ko) aprēķinot. Tā kā man šie divnieki ir tik daudz, man enerģija ir liku likām, čot ne nebeidzami krājumi un es jūtos labi tikai tiekot vaļā no liela enerģijas daudzuma. Tur pretī ja es no šīs liekās enerģijas netieku vaļā, tad tas agri vai vēlu sakrājas un nāk laukā ļoti nepatīkamu kašķu formā.
Manam draugam atkal tie divnieki vispār nav vai arī bija ļoti maz. Rezultātā viņš kļūst par enerģijas vampīru un no manis nosūc nost to enerģiju :D Veidojot sava veida balancu ka viņam ir tā vajadzīgā enerģija, bet man atkal nav tā liekā enerģija un es palieku mierīgāka un nosvērtāka. :D

Ja neskaita šo sīkumu tad vispār izlasot vel vairāk tos rezultātus tur tiešām bija tādas sīkas niances kuras tādi vispārīgie testi un horoskopu/numeroloģijas apraksti nemaz nedod.
05.04.2016 16:33 |

Reitings 17203
KAĶIS nē ne, par saderību nerunāju, tā karte ir vienkārši mana personiskā karte. Tur pie visām zīmēm ir doti vispārējie apraksti, bet tur nav specifiski piemēram pateikts tas kas man interesē - kā šī konkrētā zīme iespaido mani. Vispārēji gari apraksti ir saprotami, bet jo nozīmē visi tie ķeksīši, bultiņas utt. Nu tas man tā nesaprotams. Lai nu kā, vēlāk izlasīšu visus tos brīnumus no A līdz Z, tad varbūt paliks viss skaidrīts :D
05.04.2016 16:35 |

Reitings 5119
Miss Joker
ahh es arī gribu 2niekus :( man laikam tik viens bija, bet manai mammai arī n-tie :D viņa reizēm nedaudz vārās savā sulā, ja nav, kur izlikt, jā, tā nu tas ir.
es Tev tūlīt nosūtīšu vēstulē, gaidi
05.04.2016 16:40 |

10 gadi
Reitings 3197
Reģ: 13.11.2011
esmu tipiska lauva un man ir viegli sadzīvot ar strēlniekiem un lauvām
05.04.2016 16:45 |

Reitings 17203
ahh es arī gribu 2niekus man laikam tik viens bija, bet manai mammai arī n-tie viņa reizēm nedaudz vārās savā sulā, ja nav, kur izlikt, jā, tā nu tas ir.

Man atkal ir tā ka es to enerģiju turu sevī. pat nevāros visu laiku, kas pat ir vel sliktāk jo papukstot pa sīkumiem vismaz daļa enerģijas dabū laukā, bet es turu un turu līdz beigās tas kurš man gadās ceļā pilnīgi vai tiek nomīdīts netīši. Tā sakrājusies negatīvā enerģija vienkārši iznāk laukā kā viesuļvētra un tikai pēc tam kad esmu tikusi no tās enerģijas vaļā atkal spēju domāt un saprast cik slikti tā bija izrīkoties, bet apturēt sevi es arī nevaru jo ja ir lādiņš tad viņam agri vai vēlu būs jaizlādējas.

Maniem ģimenes locekļiem tas ilgi nebija izprotams kāpēc man tā ir, līdz par šo arī uzzināja, pēc tam arī vairs manus sprādzienus neņem tik ļoti pie sirds, jo vienkārši saprot ka man par daudz enerģija ir sakrājusies.

Es tak nesen sajutos tik slikti no tās enerģijas netērēšanas ka no agra rīta līdz vēlai naktij spodrināju virtuvi. visu visu, sāku ar sīkumiem, beidzu ar kapitālu 3x grīdas mazgāšanu, bet tā sajūt pēc tam bija tik laba. Vispār fiziskā ilgā darbā tā enerģijas izlāde man ļoti palīdz.
05.04.2016 16:52 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
MJ, skan interesanti, bet es teiktu, ka tavai horoskopa zīmei arī ir raksturīga enerģija, kas kūsāt kūsā pa visām maliņām. Cik nu pazīstu tavas zīmes pārstāvjus - visi ir enerģijas bumbas tādā vai citādā veidā. Tāpēc nezinu, ko tur tā nummeroloģija jaunu tev pateica, lai gan ticu, ka noteikti detalizētāk tas viss skanēja un varbūt vnk lika aizdomāties vai atvēra acis uz lietām, kuras tu noteikti jau tāpat nojauti.
05.04.2016 16:56 |

Reitings 17203
Neons to ka svariem arī vienmēr ir enerģija liku likām es arī zināju, bet viņiem man nelikās ka ir tāda tendence izpausties ar negatīvo enerģiju. Tā enerģija liekas ka viarāk nāk laukā pozitīvā veidā.

Numeroloģija man patika jo tur pija arī ļoti precīzs personības apraksts. Kāda tipa cilvēks es esmu, kādas profesijas man ir viss piemērotākās (precīzas profesijas tika sniegtas) Par kurām es iepriekš pat biju nosmējusies ka es to varētu darīt, bet pat nobrīnījos ka tāda profesija man tur arī tika sniegta kā viena no galvenajām.

Tā pat arī tas ka es esmu tā kā "palīgs", jā, svariem tiek likta tā starpnieka un balansa meklētāju loma, bet vot kas konkrēti ir raksturīgs man ir censties palīdzēt. Ne tik pa vidu būt loģiskam starpniekam, bet arī līdzēt kā māku un varu, kas man gandrīz vai tika likta kā dzīves loma. Ko man arī vienz ezotēriķis - dziednieks arī uzreiz pateica ka man šī loma ir.

Vispār tas ir ļoti fascinējoši ka skatoties uz itkā dažādām pieejām, galu galā tas viss nonāk pie viena rezultāta :D
Es pieņemu ka ja horoskopiem arī pieietu un atrastu detalizētu aprakstu kurš būtu veidots specifiski man, tad tur arī tā pat kā numeroloģijā būtu ļoti līdzīgi aprakstīts :D Bet ir interesanti uzzināt to ka dažādās pieejās tomēr galā tiešām ir tādas atbildes kādas uzrāda arī citur un ka viņas sakrīt ļoti detalizēti.
05.04.2016 17:03 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
MJ, Tu jau peec taas kartes viegli vari atrast info internetaa, nu, piemeeram,Meeness -Mezhaazii, Ascendents- Veezhos, Veneera-Skorpionaa utt. Taalaak jau Google izmet plashus raksturojumus shiem raadiitaajiem:)
05.04.2016 18:04 |

Reitings 17203
Jackie Tajā pašā lapā viss ir aprakstīts, tikai neparocīgā veidā pasniegts, bet nu jau dabūju vienu pārskatāmāku materiālu ar info :)
05.04.2016 18:07 |

10 gadi
Reitings 493
Kā ar saderību dzīvē un ikdienā strēlnieks/skorpions + vērsis? Esmu strēlnieks ar izteiktām skorpiona iezīmēm
06.04.2016 12:50 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Leta, šīs zīmes ir manā tuvinieku lokā.. visi labi saprotamies :D

Uzskatu, ka jebkādas zīmes pārstāvji var labi sadzīvot, ja vien to paši vēlas :)
06.04.2016 12:56 |

Reitings 205
Reģ: 03.10.2014
Es esmu skorpions + zivs. Mēs kopā lieliski!
06.04.2016 13:06 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Leta

man ir variants -es vērsis , otrs strēlnieks ,ir intresanti , un viens,pie otra var pieslīpēties.
06.04.2016 15:25 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Esmu dvīnis, zinu, ka ideāli saskan ar ūdensvīru un lauvu. Pēc pieredzes saku,
un nereāli nesaskan ar Strēlnieku
;-)
06.04.2016 15:33 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
zivs + vērsis=zivij sap*sti nervi...:-D
06.04.2016 15:34 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
dvīnis un ūdensvīrs ir kaut kas maģisks.. sapratīs tie, kuriem ir saskarsme šādā kombinācijā! (l) viņi saprotas no pusvārda, zina kā otrs jūtas un visādi citādi ir viens otrā ieinteresēti. Es ar ūdensvīru varu runāt par praktiski visu. Nevienas citas zīmes klātbūtnē nejūtos tik ērti, tāpat kā ūdensvīrs manējā.
Man kolēģe ir ūdensvīrs, pat sievietes šajā ziņā ir ideāls sarunu biedrs :-D
06.04.2016 15:40 |

Reitings 1164
Jaunava + Zivis. Grūti pateikt vai labi, vai slikti. Ja sākumā sabijos par zeme + ūdens = dubļi, tad līdz galam piekrist nevaru. Taču, Neona minētajam par Zivīm - vīriešiem, gribas piekrist. Ļoti daudz fantazē par nākotnes plāniem (būs tas, nopirksim šito) - nekas vai lielākā daļa no tā nav piepildījusies. Nevaru visu arī likt zem horoskopa zīmes, taču dažreiz šķiet, ka viņš nesaprot līdz galam pats sevi. Plus ir crazy gājieni - jātaupa nauda, jānomaksā ātrais kred., bet viņš paņem uz nomaksu jaunāko iphone. Arī šķiet skops un egoistisks (apvienojumā), piedalīsies tad, ja tas dos labumu viņam. Nav baigais romantiķis vai aplidotājs. Mans mīnuss kā Jaunavai ir tas, ka esmu vairāk tāds nopietnais tips, grūti dažreiz saprasties ar viņa nenopietnību. Lai arī pagājuši 3 gadi kopā, ja man prasītu viņu noraksturot, būtu grūti.
06.04.2016 15:59 |

Reitings 14
Reģ: 31.03.2016
nu par vērsi un strēlnieku neko labu pateikt nevar, vismaz nav tas labākais. var jau būt ka atkarīgs no situācijas, bet pēc pieredzes nav gluži labākā saderība. ja abi prot sadzīvot, nav problēmu
10.04.2016 14:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits