draudzība

Reitings 394
Reģ: 02.09.2014
Sveikas! Ar katru dienu arvien vairāk saprotu, ka man nav neviena drauga. Ir ļoti daudz paziņas, ar kuriem var papļāpāt par tādām vispārīgām tēmām, bet nav neviena, kam interesētu kaut kas vairāk par mani. Es to nedomāju egoistiski, bet tā, ka jautājums kā iet būtu kas vairāk nekā pieklājības frāze. Mans jautājums jums: kā var iegūt draugus? Nevis vienkāršas paziņas. Es nesaprotu, kas man jādara. Apnicis, ka paziņas par mani atceras tikai tad, kad vajag kaut ko palīdzēt, bet lai aizietu kopā kaut kur, pajautātu kā jūtos- neviens.
02.04.2016 22:52 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man vispār nekad nav bijuši īpaši daudz tādu īstu draugu. Paziņas, jā, bet nu tagad tā var teikt, ka palikušas 2 tādas draudzenes. īstenībā pat tikai 1 ar, kuru regulāri uzturam kontaktu, tiekamies un pļāpājam par visu. Ar otro dēļ attāluma, diemžēl kontakts švaks.
dāzreiz es sēžu brīvdienu vakaros un gribas kaut ko padarīt, un ja draudzenei ir ar savu ģimeni, kas darāms, tad nu es tā sēžu un domāju, ka žēl, ka ir tikai 1 cilvēks, ar kuru kopā var kkur aiziet. :D atliek sēdēt mājās :D
03.04.2016 11:05 |

Reitings 2872
jā, arī agrāk, kad bija ilgstošs draugs, tad arī likās, ka tie draugi ir vairāk :D Bet izrādās, ka arī visi tik tādi kopīgi paziņas bija, jo kad attiecības beidzās, tad pamazām beidzās arī "draudzība" un vairāk par sveicināšanos uz ielas, nekas nenotiek :D
03.04.2016 11:08 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
paradise ja tevi nekur neaicina,sper tu pirmo soli,pati uzaicini,nevis gaidi ,ka kads to izdaris tava vieta,neviens jau mes nezinam ,ka tu gribi draudzeties,nevar jau ielist cilveka galva,varbut ari no malas izskaties nepieejama,paanalize sevi;-)
03.04.2016 11:31 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Nu jā, es laikam nevarētu vispār bez draugiem, esmu tāds cilvēks, ka man vajag kādu, kam vienmēr varu uzticēt to, kas manā dzīvē notiek, uztrauc utt. Un pie visa klāt man patīk arī uzklausīt, atbalstīt un bieži gribas kaut ko foršu darīt ar draugiem, neskatoties uz to, ka man ir draugs un ar viņu arī pavadam labi laiku. Ir tā, ka man ir daži tiešām ļoti labi draugi, uz ko es varēšu vienmēr paļauties, labi pavadīt laiku u.tml, tikai kaut kādas sakritības pēc tie visi ir vīriešu kārtas pārstāvji :-D ir arī pāris meitenes tipa draudzenes, bet viņas pat salīdzināt nevar ar tiem maniem draugiem.. Vot tas ir tas, kas man pietrūkst. Tā kā ja ir kāda forša meitene, kura grib iepazīties ar jauniem cilvēkiem un meiteni, kuru uztrauks kā viņa jūtas un vai viņai ir ko padarīt brīvdienās, tad droši uzraksti :-D
03.04.2016 14:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
kā var iegūt draugus?
Domāju, ka neeksistē viena laimes recepte.. Man palīdzējis ir tas, ka esmu pēc dabas pretimnākoša.
Tomēr tas ir laiks un sajūtas, kas atšķir draugu no labas paziņas :)

Draugi, manuprāt, padara dzīvi skaistāku :) Viens paziņa teica - labs draugs ir kā radinieks! ..piekrītu viņam :)

Protams, tas nes arī jaunus pienākumus.. sanāk ne vien priecāties, bet arī pārdzīvot līdzi likstām, sniegt atbalstu un uzmanību.. :)
03.04.2016 14:18 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
man interesee ko juus taam draudzeneem staastat? es saprotu,ka citreiz notiek kas traks dziivee un vajaga atbalstu utt, bet taa ikdienaa. Es taa aizdomaajos un man nav nekaa taada ar ko gribeetu daliities ar citiem.
03.04.2016 14:21 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Runajam par jebko. Par radiem , klacam, filmam, politiku, citiem jaunumiem. Planiem uz ritdienu un talakiem.Nu varam studam runat , vienmer temats atradisies. Turklat mum skopigi uzskati loti daudzas lietas. saprotamies no pusvarda.
03.04.2016 14:34 |

Reitings 16391
man interesee ko juus taam draudzeneem staastat?

Kādi interesanti ikdienas notikumi, apspriežam pasaulē notiekošo, politiku, pafilozofējam, atceramies kādu joku vai notikumu iz pagātnes, padalamies kā sokas kopīgajiem paziņām... tad neizsmeļamās tēmas kā.. kosmētika, apģērbs, iepirkšanās, dalāmies ieteikumos un padomos utt... :)
03.04.2016 14:37 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ikdienā taču arī gribās parunāt ar kādu..kaut vai kā iet, ko darījāt, kādi plāni u.t.t.
stiprais dzimum kā tu pavadi brīvo laiku? Visu laiku viena vai ar vīrieti? Nekādu braucienu, pastaigu, tikšanos un taml. ar draugiem nav? Negribās arī?
03.04.2016 14:38 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Cosmo jau tu arī sēdi un pļāpā..ar draudzenēm ir līdzīgi - runā par visu tikai blakus esot!
03.04.2016 14:41 |

Reitings 83
Reģ: 27.12.2015
man tas pats, mekleju sev labu, vai pat labako draudzeni!:-/
03.04.2016 14:42 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
nee, nu es saprotu, ka gribas padiskuteet utt. par kosmeetiku, dreebeem, celojumiem utt jau var runaat,jaa. Man, protams, arii ir meitenes ar kuraam varu satikties, parunaat par neko, bet nesaskatu vajadziibu citiem staastiit kkaadus ieksheejos paardziivojumus vai kko privaatu. Nepatiik man iisti taa kopiigaa iepirksanaas un pljaapaashana pa telefonu ilgi.
Visaam jau ir kaadas pazinjas, katram vajaga cilvekus apkaart, bet neizprotu to veelmi peec sirdsdraudzeneem
03.04.2016 14:52 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Drīz taču vasara un patīkamais laiks - var rīkot kopīgus izbraucienus uz jūru, dažādām ballītēm/pasākumiem, var kopā iet uz jaunākajām teātra izrādēm, kafejnīcām .. aizpagājušajā vasarā tieši šeit, cosmo, iepazinos ar vienu ļoooti foršu meiteni, tieši to arī darījām! (l) Tagad gan viņai ir mazais un tikties vairs nesanāk, bet tikai un vienīgi pozitīvs iespaids par ja ne draudzeņu, tad vismaz ļoti labu paziņu iegūšanu šeit pat - cosmo :) 8-)

Es gan esmu tāda, ka man grūti atvērties bariņā, labāk jūtos divatā, brīvā laika arī nav tik daudz, tomēr ja nu kāda grib iepazīties un kas zina - varbūt arī sadraudzēties, droši var man uzrakstīt :-) bet nu uzreiz saku, ka neesmu laba vēstuļu draudzene - protams, var parakstīties arī ar tām iesākumā, bet priekšroku dodu tikšanās reizēm dzīvē, he :) 8-)
03.04.2016 14:53 |

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Man ir draudzenes, bet visas izveidojās ne ilgā laikā, un viņas pat nav latvietes. Viņu draudzība nav izsakāma, tā vienkārši ir dabiska un visu ko viņas dara, viņas dara ar sirdi.
Ar viņām varu runāt par daudz ko, un viņas mani vienmēr atbalstīs. Latvijā diemžēl, neviena draudzene nav palikusi. Visas ir prom, viņām ir ģimene vai arī man vairs nav ar viņām kopīgu interešu.
03.04.2016 14:55 |

Reitings 2872
Man jau liekas, ka tā "meklējot" tos draugus dabūt nevar. Paziņas noteikti, bet īstus draugus - tur vajag laiku, lai iepazītu, izietu cauri visādām situācijām, lai redzētu, kurš patiešām gatavs atbalstīt, un kurš pamūk :D Tas tā vnk iet cauri laikam un tad var vienā brīdī atzīt - jā, šo es varu noteikti saukt par draugu.

Par ko mēs runājam? mums tradīcija ir nedēļas nogalē pie vīna divatā nolaist tvaiku :D pārrunājam, kas darbā nobesījis, kas mājās. Uzklausam viena otru. nu tā kaut kā :)
03.04.2016 15:34 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Protams, nejau visiem to draudzeņu būšanu vajag un nav vēlme ar personīgām lietām dalīties, kas nebūt nav briesmīgs variants. Tāpat ir varianti, kad draudzenes ir nevajadzīgas līdz ar draga parādīšanos un atceras par tādām tikai strīdu gadjumos ar puisi.

Man gan ir ļoti vajadzīga draudzeņu būšana, un ir paveicies ar dažām ļoti labām draudzenēm. Diez vai kādu varu saukt par labāko, bet esmu laimīga, ka man ir šādi cilvēki blakus. Daram un runājam visu un neko, tāpat ir kompānija dažādiem pasākumiem - ar kādu varu iet uz teātri, ar kādu iedzer kokčiku, utt. Tajā pašā laikā ir leitas, ko es labprātāk daru viena
:-)
03.04.2016 15:51 |

Reitings 16391
bet nesaskatu vajadziibu citiem staastiit kkaadus ieksheejos paardziivojumus vai kko privaatu.
Tas pat nav slikti.. man, personīgi, nepatīk lieki dalīties pārdzīvojumos. Turklāt otrs cilvēks jau nav emociju gružkaste, kam pastāvīgi tas viss jāuzņem.. :)
03.04.2016 18:27 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Man bija viena kolēģe ar kuru sadraudzējos, sākumā viss bija ok, bet tad, kad satuvinājāmies, visu laiku žēlojās cik slikti un vīrieša nav, draugu nav, neviens viņu nesaprot. :D Nav jau brīnums, pēctam vēl psihoja kā greizsirdīgs vīrs,kad ar viņu vairs negribēju nekur iet :D
03.04.2016 18:33 |

Reitings 339
Reģ: 04.08.2013
es arī labprāt iegūtu kādu jaunu draudzeni, jo man patīk tikties un komunicēt ar cilvēkiem, un apmeklēt pasākumus, bet bieži nav kompānijas.. (t)

ja nu kādai ir vēlme, es esmu atvērta draudzībai un piedzīvojumiem. :-)
03.04.2016 18:50 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Draudzība rodas dabiski, nevar draugus vienkārši tā "atrast".

Vienīgais, kā to var risināt, ir pamainīt sabiedrību, kurā apgrozies, tad arī lielāka iespēja būs atrast kādu, ar kuru saskanēs. Iespējams, esošajā paziņu lokā vienkārši nav dvēseliski tuvu cilvēku.
Pašai vairāk jārunā, jāiepazīstas, mazliet arī jāpārkāpj pāri sev un jāizlien no čaulas, jāatklājas cilvēkiem un tad cilvēki apkārt dara ko līdzīgu. Vienīgi to var ieteikt, bet nu tas jau ir darbs ar sevi, nevis draugu meklēšana.

Nevajag iespringt uz kaut kādām draudzībām, tās dabīgi rodas un dabīgi nomirst. Un tajā pašā laikā draudzība nerodas uzreiz sekundē, atrodi kādu cilvēku, ar kuru ir daudz maz ok un vienkārši saņemies un pati uzaicini kaut kur. Tā arī tās saites rodas, nav jāgaida draugu bariņš parādāmies no apvāršņa, ir jābūt atvērtam cilvēkam un pašam jāsāk iepazīt cilvēki.

Es personīgi neesmu draugu cilvēks. Tie, kurus varu tā dēvēt, visi ir mani labākie draugi, bet visus pārējos cilvēkus es uztveru vienlīdzīgi. Runājam par visu iespējamo, bet neesmu visādas "kopīgās izraudāšanās" fans, tāpēc tas man tāpat nav aktuāli.
03.04.2016 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits