Draudzība rodas dabiski, nevar draugus vienkārši tā "atrast".
Vienīgais, kā to var risināt, ir pamainīt sabiedrību, kurā apgrozies, tad arī lielāka iespēja būs atrast kādu, ar kuru saskanēs. Iespējams, esošajā paziņu lokā vienkārši nav dvēseliski tuvu cilvēku.
Pašai vairāk jārunā, jāiepazīstas, mazliet arī jāpārkāpj pāri sev un jāizlien no čaulas, jāatklājas cilvēkiem un tad cilvēki apkārt dara ko līdzīgu. Vienīgi to var ieteikt, bet nu tas jau ir darbs ar sevi, nevis draugu meklēšana.
Nevajag iespringt uz kaut kādām draudzībām, tās dabīgi rodas un dabīgi nomirst. Un tajā pašā laikā draudzība nerodas uzreiz sekundē, atrodi kādu cilvēku, ar kuru ir daudz maz ok un vienkārši saņemies un pati uzaicini kaut kur. Tā arī tās saites rodas, nav jāgaida draugu bariņš parādāmies no apvāršņa, ir jābūt atvērtam cilvēkam un pašam jāsāk iepazīt cilvēki.
Es personīgi neesmu draugu cilvēks. Tie, kurus varu tā dēvēt, visi ir mani labākie draugi, bet visus pārējos cilvēkus es uztveru vienlīdzīgi. Runājam par visu iespējamo, bet neesmu visādas "kopīgās izraudāšanās" fans, tāpēc tas man tāpat nav aktuāli.