marissa lai izdodās :)
Labrīt! Žēl, ka nav saules, uzreiz nedaudz bēdīgāk. Šonedēļ daudz jāstrādā, darbiniece atvaļinājumā, tā nu viss vienai man jādara. Nevaru sagaidīt nākošo nedēļu, kad atkal varēšu būt brīvāka. Šodien nāks arī 2 cilvēki uz darba pārrunām. Vakar pieteicās 3, bet ieradās 1, apbrīnoju šo bezatbildību cilvēkos, sarunāt tikšanos un neierasties vienkārši, pat nepaziņot, ka nebūs.
Un miegs nāk man šodien, agri cēlos. Vēl mani nepamet doma, ka laiks skrien tik ātri, jau nākošais mēnesis paskrējis, aprīlis jau klāt, tuvojas arī man dzimšanas diena, kad palieku par gadu vecāka, un tad jau vēl gadiņš un jau 30. Ārprāts! Svētkos atkal dabūju noklausīties no daudziem, kā tā var būt, ka man tik gads līdz 30, esam jau precējušies, bet vēl bērnu nav :D Nu ko es varu darīt, ka vēl gribu atpūsties, ceļot? Kaut gan no otras puses arī saprotu, ka no veselības viedokļa vajadzētu beidzot saņemties.
Vispār traģisks tas gadījums Cēsīs, šodien pirmais , ko izlasīju sociālajos, māte nolec no klints ar mazu zīdaini, pati izdzīvo, bērniņš iet bojā :-/
Labi, nav ko domāt negatīvas lietas, lai jauka diena, meitenes :)