Tourniquet , bet viņam ir taisnība , neskatoties uz visiem trololo ....tā arī ir kurš maksā tas pasūta mūziku
Es kautrējos, jo man ir ļoti izteikts akcents. Es saprotu krievu valodu ļoti labi, bet dēļ akcenta nevēlos runāt. Es arī nespiežu nevienu runāt latviski, galvenais, lai viņi mani saprot.
Visur Eiropā? Tiešām, dura, tiešām? Pat tādās valstīs kā Luksemburga, Šveice, Ukraina?
tā kā pat 5. klases matenes uzdevums šajā forumā izraisa milzu neizpratni, strīdus un emociju vētras, tad par sarežģītiem universitātes līmeņa pētījumiem nemaz nav vērts runāt. nelec augstāk par dirsu, aita
Krievu valoda Latvijā ir politiska rakstura problēma. Kamēr politiskā līmenī nekas nemainīsies, būs šāda situācija.
Visions, ja jau būtu tik kruts čalis, nesēdētu te un necenstos visām topīt virsū
Puika, Tu to universitāti vispirms pabeidz, tad šļupsti!
varbūt tev tā būs atklāsme, bet valoda neaprobežojas ar maximas kasi un ar politiku tam maz sakara
MazaisBumbiš, tiešām nebrauc auzās , drīzumā es plānoju atgriezties darbā, tev būs visas iespējas novērtēt manas bārmeņa prasmesneesmu mazā bumba,bet kad var iet ietestēt?
universitātēs jau ir ne tikai baķi, bet arī maģistra un doktora līmeņa studijas. vari minēt, kurās esmu es. un iet nahuj.
Varbūt tev tā būs atklāsme, bet ar politiku tieši ir ciešs sakars, jo latvietim tiek uzspiesta noteikta svešvaloda. Ne tikai krieviem ir kultūra, jebkuram ir tiesības izvēlēties, kādu kultūru caur tās dzimto valodu baudīt.
ak , nabaga latvietis , kuru dzīve piespiež zināt ko vairāk par izmirstošu valodu , kurā uz pasaules fona , praktiski neviens nerunā ! bet te viss skaidrs - tipiskais , latvietis cietējs pie kura nedienām vainīga valdība un politika
Es teiktu, ka koledža, un pirmā līmeņa augstākā.
bet te viss skaidrs - tipiskais , latvietis cietējs pie kura nedienām vainīga valdība un politika