PekaMan tepat Asda, google raada ,ka sodien straadaa pat no 7am liidz 10pm.. Viss var buut. :D Un man te arii babaju veikalinji pie maajaam, visi strada, nu laikam tik darba laiks kaa svetdienaas.
Peec paikas taa arii neesmu tikusi, izskatas ,ka arii neiesu. Riit aiziesu.:-D(s)
Man sodien te pavilka uz 80's muuziku. :D :D
Ārā šodien laiciņš ne īpaši... Tikko bija tipisks sievietes gājiens- kārtoju māju, notīru galdu izdomāju, ka tur vajag šķīvi uzlikt... A ko šķīvī likt nav
model , mums mazais tesco express āru strādā, dabūju savas zemenes!.(l)
Bet rīt veikali taču strādās droši vien, kārojas uz centru aizbraukt, jātaisa rasols laikam būs. :D
Beidzot rādās normāli sapņi. Tagad atkal atsāku ar savu hobiju nodarboties nakti, tad ir klusums un miers, cerams ka atkal nenokļūšu dēļ tā slimnīcā. :D atkal dzēru smuutiju, soriez klāt bija abols, banāns un kefīrs, karoch tas kas ir majas kā viena forumiete ieteica.Beidzot Izdomaju uz kadiem kursiem gribu iet. No nakamās nedēļas sāksies. :)
Šorīt baigi apjuku un nesapratu, kāpēc ārā izlikts karogs ar sēru lenti. Domāju, kāda velna pēc jāliek sēru lenta dienā, kad Jēzus sists krustā! Tad apskatījos kalendāru...
Es gan šodien godīgi nogulēju līdz 11.30, un pamodos tikai tāpēc, ka tad vīrietis cēlās. Nesaprotu, kas jums liek pamosties un neaizmigt 7 no rīta - man tas ir nakts vidus.
es gan ap 13 pamodos. ap 10 atnāca viens ciemiņš pamodināja mani, tad guleju tālāk. jo tik agri kā jūs ceļaties man nav ko darīt mājās,sēžu tik pie neta. :D
Ar vēstures zināšanām viss kārtībā, bet es brīvdienās nemetos pie kalendāra pētīt, kurš šodien datums, lai tikai nekādā gadījumā nepalaistu garām kādu svētku dienu, vārda dienu, piemiņas dienu utt.
Par tām vēstures zināšanām... datumu kalšanu no galvas neuzskatu par vajadzīgu, ja mums ir kalendāri un mediji, kas visu atgādina,kad tas ir vajadzīgs. Mums, latviešiem,to sēru dienu ir par daudz, es labāk svētku dienas atceros.