Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nevaru rast mieru

Reitings 59
Reģ: 29.11.2015
Sveiki,

Apmēram pirms pusgada beidzās manas pirmās nopietnās attiecības, kas ilga vairāk kā četrus gadus, šī meitene bija mana pirmā mīlestība, taču, lai gan es biju gatavs cīnīties par viņu neskatoties ne uz ko, jo mūsu attiecības nekad nebija vieglas, viņa nolēma no manis šķirties, jo šķēršļu gūzma viņai sāka likties par traku. Godīgi sakot, šķiršanās bija diezgan neglīta, tapēc, varbūt, bija vieglāk tikt tam visam pāri, sākumā pakaļ viņai skrēju es, neskatoties uz to, ka tiku pamests, pēc laiciņa viņa skrēja pakaļ man, taču jūtu no manas puses jau vairs nebija, nekad dzīvē nebiju juties tik nodots un pamests.

Varbūt jūs domāsiet, ka gribu viņu atpakaļ - taču nē, stāsts nav par to. Viņa ir lieliska meitene, taču mēs ,laikam, nebijām lieliski kopā. Rakstu tāpēc, ka šī pirmā reize, kad mana sirds tika sadragāta, ir padarījusi mani par neciešamu ciniķi un vientuli. Agrāk biju ārkārtīgi sabiedrisks, bija ļoti daudz draugu, izklaižu, tagad palikuši vien daži, jo daudz labprātāk sēžu mājās viens vai nododos darbiem, nekā eju izklaidēties. Cilvēki mana, ka esmu citāds, taču māku uzlikt pareizo masku un izlikties, ka nekas taču nav noticis. Ir pagājis jau pietiekami ilgs laiks, taču man vēl aizvien ir sajūta, ka nekas manī iekšā nav kā agrāk.

Šobrīd manā dzīvē ir parādījusies jauna meitene, kas ir jauka, mīļā un ar viņu kopā ir viegli un labi, taču manī ir kaut kas, kas attur no nopietnām attiecībām. Gribas viņu atgrūst, ielīst savā tumšajā alā un paslēpties. Šī sajūta ir ļoti kaitinoša,jo šķiet, ka nepazīstu vairs pats sevi. Tas laikam tapēc, ka es tiešām atdevu sevi visu par 110% tām attiecībām un beigās tāpat bija par maz.

Kā lai tiek tam pāri? Kā lai atgriež dzīvesprieku un vēlmi kļūt sabiedriskam?

-Ivars
24.03.2016 16:47 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Psihoterapeits ja ir nauda.
24.03.2016 16:49 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
tikai arsts te palidzes ,tev tas ir parak smagi ,lai tiktu ar sevi gala viens,tev ir bailes atkal but sapinatam,es saprotu ka tu juties
24.03.2016 16:51 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Tagad šajā forumā ir grūti saprast, kurš troļļo un kurš raksta patiesību.
Taču, ja raksti patiesību, tad varu teikt, ka tāds kā agrāk tu noteikti nebūsi vairs nekad, būsi savādāks, saku no pieredzes.
Nevajag noslēgties, vajag ļaut sev pielaist to meiteni. Protams, piesardzību vajag visur.
Man arī bija grūti sev kādu pielaist, bet ar laiku sapratu, ka katrs ir savādāks un attiecības arī būs savādāk. Vajag mēģināt un tad arī prieks pats atgriezīsies.
Tikai esi piesardzīgs ar to visu sevis atdošanu, es arī uz to iekritu.
Kam vajadzēs, tas pats tevi atradīs ;)
24.03.2016 16:52 |

Reitings 59
Reģ: 29.11.2015
neesmu trollis, kaut būtu, ha, nevienam nenovēlu tādu mindfucku. tas viss tiešām kaitina, gribas tikai gulēt vai strādāt, jo tad nav jādomā. sapratu, ka pēc šī gadījuma visu laiku ir sajūta, ka kaut kas dzen depresijā, lai gan konkrēta iemesla nav! viss dzīvē itkā ir kārtībā gan finansiālā, gan darba, gan sociālās dzīves ziņā, problēma ir manā galvā.

Negribās vairs emocionāli investēt nekur un nevienā, bet ar prātu saprotu, ka dzīvot tā nevar, vismaz ne pilnvērtīgi.
24.03.2016 16:59 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Pāri tiksi Tu agri vai vēlu tam, vienam vajadzīgs ilgāks, citam ne tik ilgs laiks. Galvenais ir tas, lai tu turpini dzīvot šodienai un rītdienai, neatskaties pagātnē un nemeklē kļūdas . Kā saka, laiks dziedē brūces. Varbūt ir vērts parunāt ar jauno meiteni, jo kopā ir vieglāk pārvarēt grūtības. :-)
24.03.2016 17:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!