Es domāju , ka ir tā .... kamēr sieviete uzvedas , kā sieviete pret viņu nedrīkst pacelt roku , savukārt , ja viņa neuzvedas kā sievietei pieklājas , tad kā jau visām patīk un uz , ko tiecamies - dzimumu vienlīdzība , un ta kapēc ne !?
Labdien dārgās bābasPēc šādas uzrunas tevi neviens nopietni neuztvers.
Es arī uzskatu, ka lielākajā daļā gadījumu vainīgas ir pašas sievietes, jo ar savu uzvedību izved vīrieti galīgi un viņš šādā afekta stāvoklī ir spiests pacelt roku. Kā jau kosmietes rakstīja, pēc laba blieziena sievietēm prāts atgriežas īstajā vietā
zinams vecis ir palaidis rokas, viss respekts pret vinu momenta zudis. Un neatkarigi vai vins baaraa citam vecim pa purnu atdevis vai vel trakak, majas sievu un bernus atspardijis. Tas mans viedoklis. Kausanas ir zemas sabiedribas skiras nodarbe
Iepazīstini ar sevi.. dzejas, grāmatu, un sieviešu expert.
bļe, tas klauns rakstīja .. ka baidās pacelt telefonu, jo domā ka DP zvana.. un durvis arī never vaļā, ja kāds klauvē.. domā ka viņu meklē Drošības policija.. vai kāds, kuram apnicis lasīt to huiņu, kuru viņš dzen netā.. gan Delfos, gan Sportacentrā, gan te!
sēž deķi pie sienas.. un filozofē.. liek savas netā smeltās gudrības galdā.. bet pret cilvēku viņš muti atvērt nevar.. un no sievietes baidās kā no uguns ..
vot gudrinieks . UMŅIKS un EXPERTS