:-D Īsumā - bija tāda lietotāja, kura, šķiet, pat cosmo ballīti rīkoja. Un tad taisīja kaut kādu koppasūtījumu, meitenes arī pasūtīja, pārskaitīja naudu, jo domāja, ka, ja jau zināma meitene, tad visam jābūt ok. Nu, un pazuda :D Es līdz galam neatceros, ar ko viss beidzās, liekas, ka pēc kaut kāda laika meitenes naudu atpakaļ tomēr dabūja. Bet jā, paskatījos šo diskusiju un atcerējos. :D
Sophie., jesss! :-D Īstenībā ļoti forša meitene, es biju ļoti pārsteigta par to visu, bet, cik es beigās sapratu, bija veselības problēmas un, kad piedzima bēbis, visu atdeva visām. Bet, nu, dīvaini tas bija, jā..visas arī baigi pavilkās toreiz uz sūtīšanu no boohoo, tagad neesmu redzējusi, ka kāda taisītu koppasūtījumus. :-D
Pie reizes pajautāšu - varbūt kāda zin kur var izmantot sejas mazgājamos līdzekļus? Kā dušas želeju jau diezi.. :-D Jo man viens neder, bet baigi liela pudele pilna, un nezinu ko ar vinju iesākt. Grīgas štoļi mazgāt? :-D
Tik nebaudami lasit MJoker komenarus - katrs autores komentars janokomente , muld muldesanas pec.
Autore pasteidzas, bet no vienas puses saprotu , ka satraucas, ka naudu nedabus. Nesmuki, ja taa neatbild. Man reiz ar sanaca ar maksajumu kavet, bet es pardevejai pat to pateicu, kakavesu , loti atvainojis un vel bonusinu nosutiju par gaidisanu.
Un kurs te ir populars, kurs ne - tam loti gruti izsekot.
Nesmuki, ja taa neatbild. Man reiz ar sanaca ar maksajumu kavet, bet es pardevejai pat to pateicu, kakavesu , loti atvainojis un vel bonusinu nosutiju par gaidisanu.
Nu mēs jau sākumā vienojāmies, ka naudiņu varu tikai šodien pārskaitīt, jo visa nauda man bija skaidrā un netiku līdz iemaksas automātam. Autore man vakar atsūtīja tikai 1 pm ap 19:30 vakarā, ka ir izsūtījusi preci. Tad nebiju mājās. Šorīt tiklīdz izlasīju, tā atbildēju. Viss atrisinājās.
es atceros par OLG tāpēc ja gribētu kādas meitenes lietas nopirkt tad bez sūtīšanas tikai pret aci. ja meitenes tālu dzīvo tad var iztikt.
Vienīgā meitenei kurai šādu darījumu uzticētu ir Ņam,Ņam, jo mūsu kopīgā paziņa ir viņas vedējmāte. Tad es točna zinu,ka nevaru ne viņu čakaret, nē sevi,jo tad būs kauns par visu ģīmi :D