Ja man intervijā uzdod šādu jautājumu, automātiski atsaku piedāvājumam. Priekš kam man darba devējs, kurš par lētu naudu taisās kolekcionēt zvaigžņu komandu, kurais pat neredz pielietojumu?
un cik ātri tev ar šādu attieksmi izdevies atrast darbu?
Respektīvi - ja es aizeju pie vadības un saku, ka vēlos lielāku algu, viņi man iedos algas pielikumu, bet tie būs 100-200 eur. Savukārt, ja es aiziešu ar atlūgumu, tad man algu uzreiz dubultos.
Es tiešām nevaru spriest par citām jomām, jo esmu strādājusi tikai IT jomā
visvairāk saņem tie darbinieki, kas visbiežāk ir iesnieguši atlūgumus vai pateikuši, ka plāno iet prom no darba, jo ir cits - labāks piedāvājums. Jo IT jomā labi darbinieki ir zelta vērti, jo īpaši programmētāji! Bez maz vai - ja gribas lielāku algu, jāiesniedz atlūgums
ja tu nemeklē darbu, jo tev tāds ir, protams, ka var atmest visus piedāvājumus, kur darba devējs tev prasa, cik vēlies saņemt
Piedāvājums, ka nesatur algas ciparu, nav piedāvājums. Tas ir tikai small talk.
Karsta vakance Administratora- Projektu Vadītāja amatā.
Darba pienākumi:
Darbs ar klientiem.
Administrēšana saistīta ar telpām un personālu.
Jaunu projektu vadīšana korporatīvajā sfērā.
Darba laiks pēc grafika (arī brīvdienās).
Darba vieta:
t/c Galleria Riga, un t/c Spice
Prasības no Tevis:
lai Tev patiktu darbs ar bērniem;
lai Tev būtu lieliska pārdot prasme;
lai Tu mācētu ātri reaģēt uz izmaiņām, pieņemt ātrus lēmumus;
lai Tu esi vienmēr dzīvespriecīgs un pozitīvs, atvērts jauninājumiem un improvizācijām.
latviešu un krievu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību.
Mēs piedāvāsim:
konkurētspējīgu darba atalgojumu.
Ja viss iepriekš minētais pilnīgi, vai daļēji sakrīt ar Tevi un Tavām domām un iespējām, tad gaidām Tavu CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu [email protected]