Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šarežģītas attiecības ģimenē, nepieņem manu puisi

Reitings 18
Reģ: 24.02.2016
Sveikas! Ilgi prātoju, vai maz ir vērts rakstīt kaut ko šeit. Man ir ļoti sarežģītas attiecības ar pārējiem ģimenes locekļiem. Var teikt, esmu ģimenes atstumtā... Man ir vecākā māsa un drīz mammai piedzims vēl viens bērns. Ir ome. Ir arī patēvs. Un tā, kā man šķiet, ir visas situācijas atslēga. Bet laikam ne īsti standarta. JO, manai vecākai māsai un bērnam, kas tikai piedzims ir viens tēvs - mans patēvs. Es mammai "esmu gadījusies" pa starpam, manai mātei mans tēvs reiz bijis viņas pirmā mīla, kura pēņi uzplaiksnīja bet bez ilgstoša turpinājuma. Ome mani necieš, jo ienīst manu tēvu un bieži nekautrējoties tā i pasaka, ka paldies Dievam, viss beidzās laimīgi un patēvs māti ir pieņemis atpakaļ. Pārsvarā dzīvoju es pie vecākās māsas piepilsētā - tur ērta satiksme ar pilsētu, kur es mācos, nieka 10 min ar autobusu, māte ar patēvu dzīvo patālāk, uz citu pusi un tur attiecīgi tas sab transports iet retāk, tāpēc es būtu atkarīga no tā, kad kāda būtu laiks mani atvest/aizvest, ome gan dzīvo tai pašā pilsētā, kur mācos, bet ar viņu ir grūti. Ai, negribu es šobrīd dikti ilgi visus mūsu attiecību līkločus aprakstīt, bet nu domāju, gana labi saprotams, ka manas un pārējo attiecības ir gana saspringtas. Bet tā nemaz nav tā riktīga problēma.
Esmu sākusi mācīties prof. vidusskolā. Jā, jā, mana ģimene jau tā to knapi sagremoja, jo visi gaidīja no manis "lielakus sasniegumus". Man parādījies puisis, kopā esam jau 8 mēnešus. Un jā, mans puisis šausmīgi neatīk maniem radiem. Viņš dzīvo kojās, tiekamies pie manis. Nepatīk viņš manējiem tāpēc, ka nāk no ļoti nabadzīgas daudzbērnu ģimenes, kur vecāki ir riktīgi nodzērušies. Pāris reizes nedēļā viņš atved savus jaunākos līdz pilsētai, viņi bieži ierodas pie mums - paēst, pasēdēt internetā, es viņa 12 gadīgai māsai citreiz iedodu kaut ko sevis kopšanai vai no drēbītēm. Bet tas ārkārtīgi nepatīk mani māsai. Ikreiz dabonu klausīties, vai esmu droša, ka nekas nav nosperts (tēvs un vecākais brālis viņam ir atsēdējuši), cik ilgi viņa var barot tos bērnus, ka visiem nepalīdzēsi. Ak Dievs, bet viņai gana naudas, mēs dzīvojam pat ļoti labi, kas tur tāds, ja es pāris reizes nedēļā pabaroju to sīkos vai uzsauc viņiem kādu reizi ceļojoā cirka izrādi (nu tādi, kas ceļo pa mazpilsētām) vai karuseļus. Bet nu nē, viņai tāds kā naids pret viņu. Pateica, ka negrasās uzturēt vēl vienu ģimeni (citreiz brēc par svešiem bērniem), ka viņu klātbūtnē viņa nejūtās tā kā savās mājās, bet kā čigānu taborā, ka viņi to neprot, un šito neprot. UN kam man vispār tāds džeks, vai es maz par savu nākotni domāju. Pēdējo reizi sabļāva vākties pie sava tēva, ja man viņas mājās kas nepatīk. Pēc tam jau bijām salīguši, viņa, bieži saka, ka viņa jau man tik to labāko grib, ka tas vienkārši rakstur viņai riebīgs un ka baidās, ka tas džeks mani izmanto, jo reāli gandrīz vienmēr atvelk brāli un māsas. Bet viņš ir nenormāli mīļš, ļoti gādīgs. UN manuprāt tas tik to labāko par viņu liecina, ka viņš tik ļoti rūpējas par sīkajiem, cenšās, lai tie citreiz ko citu ierauga, ne vien savu sādzū un nodzertos purnus. Sarunājām, ka centīšos tikties ar viņu pilsētā (bet tas nav īsti reāli, jo nav vietas, lai baudītu divvientulību). Tas bij pirms divām nedēļām. Nezinu, ko iesākt, kā pārlicināt māsu, ko darīt, ai, es nesaprotu.
14.03.2016 21:26 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Nu bet, ja tā ir māsas māja, nauda, ēdiens- viņai jau ir tiesības negribēt savās mājās svešus clvēkus. :) vismaz pēc tava uzrakstītā viņai tas besī vairāk kā puisis.
14.03.2016 21:30 |

Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Nu es arī tavas māsas vietā būtu dusmīga vai neapmierināta, ja man būtu jābaro un jāizklaidē par saviem līdzekļiem vēl vairākas mutes. Profenē var saņemt stipendiju, par abiem kopā varat iepirkt pārtiku un izklaidēt arī drauga māsas/brāļus, bet uzkraut māsai vēl vienu ģimeni un vēl uzmest lūpu par to, ka viņa nevēlas viņus barot un izklaidēt, ir ļoti negodīgi un diezgan nesmuki(t)
14.03.2016 21:33 |

Reitings 18
Jā, es no vienas puses to saprotu. Bet tai pat laikā... Saprotiet, viņa ir tāda, kas baigi ziedo vienmēr, viņa citreiz pat neziņu, ezīšus ar kaķīšiem atveseļo, dārzeņus ved vecai kaimiņtantei vasarā. Arī dzīvo nu tiešām gana labi, nu ok, miljonāre jau nav, bet regulāri met ārā produktu, jo neviens tos nav apēdis - i jogurtus, i lasi. Kā var būt žēl zupas šķīvja vai desmaizes tiem nabaga bērniem, kas reāli neko citu nav redzējuši. Tā taču ir divkosība, nu vismaz manuprāt.
NU labi, ok, nebrauks tie bērni.
Bet tāpat, viņa negrib, lai es ar savu puisi tiekos viņas mājās. Bet... KUr tad lai mēs tiekamies, ja viņš dzīvo kojās, un es pie viņas. Vai tad nav tā, jā jau es tur dzīvoju, tas ir arī manas mājas. Nav viņš ne dzērājs, ne zaglis, nezinu, ne vārmaka, vienkārši no viņasprāt nepareizās ģimenes.
14.03.2016 21:38 |

Reitings 18
Draugs jau tā visu savu stīpu var teikt notērē sīkajiem, jā, neko dižu par 70 eirikiem viņš tur nevar atļauties, pats tk no roltoniem pārtiek, bet sīčiem vismaz kādu nieku vai umpaldrēbi nopērk.
14.03.2016 21:39 |

Reitings 18
Vēl ļoti aizvaino, kad bieži vien, kad viņai dusmas, viņa mūždien piemin, ka varu tīties pie sava tēva, un vēl visāda riebeklības. Un tāda sajūta, ka man savā ģimenē nav vietas vispār. Būtu man draugs, vai nebūtu. Es tāpat būtu lieka.
14.03.2016 21:42 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Slinkums lasīt. :(
14.03.2016 21:51 |

Reitings 206
Reģ: 07.03.2016
Man arī!
Bet īsumā, kas tur rakstīts? Ka dura viņa?
14.03.2016 21:53 |

Reitings 802
Reģ: 15.12.2015
Nu ziedot un palīdzēt visiem jau var, bet laist svešus cilvēkus savā mājā ir cita lieta. Man arī nepatīk sveši cilvēki savā mājā, man vispār ne īpaši ciemiņus patīk uzņemt, kur nu vēl bērni no nelabvēlīgas ģimenes, ei tu zini kas viņiem galvā, varbūt vēl manu zeltu aiznesīs. Nu neesmu es ļauna, bet piesardzīga.
Varbūt sarunājat ar māsu cik bieži un kad jūs ar puisi jūsu mājā tiekaties, jo taču tu arī tur dzīvo un tā un ja viņai nepatiks, tad bērnus nevedīs, bet ja vēlas, tad var aizsūtīt paciņu ēdiena. Vai arī aizbrauc pie puiša uz kojām, nu nav taču tur tik traki, ka ciemiņi nevar viesoties. Drīz būs labs laiks, ejat ārā pastaigāties.
14.03.2016 21:55 |

Reitings 802
Reģ: 15.12.2015
Bet nu jā, es svešus sīkos barot un izklaidēt arī negribētu savā mājā.
14.03.2016 21:56 |

Reitings 206
Ā, sapratu. Viņa dzīvo pie māsas un stiepj mājās savu pusi un vēl ar bērniem?
Respektīvi - dura!
14.03.2016 21:57 |

Reitings 199
Reģ: 06.03.2016
Varbūt vajag griezties attiecīgajās iestādēs, ja bērniem ir tik slikta situācija ģimenē? :-/
14.03.2016 21:58 |

Reitings 18
Mira_Jaunava - tie jau av viņa bērni, tie ir viņa brālis un māsas.
14.03.2016 21:59 |

Reitings 113
Reģ: 26.02.2013
Smuki no māsas puses tas, protams, nav. Bet var viņu saprast, pieaudzis cilvēks un grib vairāk domāt par sevi un savām vajadzībām.
Es domāju, ka daudz variantu te nav, kā tikai parunājieties ar māsu un atrodiet kompromisu. Ja tās ir viņas mājas, viņas viedoklis tomēr ir jāņem vērā.
14.03.2016 21:59 |

Reitings 18
Man jau šķiet, ka viņi ir kaut kādā uzskaitē un saņem dažādas palīdzības un viņus tur apseko, jo pēc kārtējā brāziena tā mate saņemas un uz brīdi ir labāk, mūsu novada bāriņtiesa īpaši necenšās izņemt bērnus, bet gan saglabāt ģimeni.
14.03.2016 22:00 |

Reitings 206
Vēl jo vairāk. Tu dzīvo pie māsas un stiep uz turieni savu pusi un viņa brāļus un māsas? AHAHAHAHAH :D :D :D Labs!
Varbūt es arī varu kādu dienu aiziet pie jums pasēdēt netā, uzēst un tā? Iedosi man kaut ko no savas kosmētikas. Un cirks man arī patīk. Saki aderesi! Rīt piekāpšu.
14.03.2016 22:02 |

Reitings 18
Tā māja ir omes un opja celta kad mana māsa bija pusaudze, un kad gadījos es, ome momentā par saimnieci padarīja manu māsu. Es pat nezinu, vai man tu ir kādas tiesības un teikšana, vai nav. Piedeklarēta esmu pašlaik pie viņas, lai skaitītos attiecīgā pilsētā deklarēta.
14.03.2016 22:03 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Haha Mira Jaunava +++ :-D
14.03.2016 22:04 |

Reitings 18
Mira_Jaunava - un tad kad tu dzīvoji pie vecākiem, kur tikāties ar savu puisi? Protams, ka es aicinu viņu ie sevis.
Kojā ar nav variants - tur vienmēr cilvēki staigā šurpu turp, un jā, sorry, bet pat seksim nav vietas.
14.03.2016 22:06 |

Reitings 206
Nu kā tur ir, cik liela tad Tev ir tā teikšana? Savu čomu ar visu famīliju kaut kā ieintegrēji. Varbūt tad mani arī vari? Tu varētu pamazām izēst māsu no mājas. Ved mājās visus dzīves pabērnus pēc kārtas un prasi māsai, lai ved uz cirku un baro. Redzēsi, viņai agri vai vēlu apniks un viņa aizvāksies. Tad Tu varēsi dzīvot kā pati vēlies.
14.03.2016 22:08 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Ble jūs kaut kādi bērni esat vai kas? Ja esat kopā irejat uz pusēm dzīvokli un dzivojat atseviski no visiem. Neprasot ne kapeikas senciem un kam tik vel. Ja nevarar,tad nav ko veidot attiecibas. Tiekaties ka parasti centra. Uzkraut citam cilvekam savas problemas kuram gan jau savejo ir gana un mav nekads pienakums jums palidzet ir mega necienaspilni un berniskigi.!!!!!!!
14.03.2016 22:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits