Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kleita no dārgā gala

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Vakar uzgāju šo rakstiņu..nepilnus 10000 vērtā kleita :-O Kā jums liekās - patīk/nepatīk?
Manuprāt, izskatās slikti. (t)

http://www.kasjauns.lv/lv/m/zinas/217017/bankiera-fila-milota-zamuele-opera-dizojas-ar-teju-8000-eiro-dargu-kleitu-foto
14.03.2016 12:16 |

skatos, te sākušās pieaugušo sieviešu diskusijas :D :D
Kumu viedoklis man patīk :) jackie arī izklausās saprātīga

konkrēti man, jo vairāk es šo bildi apskatos, jo tā kļūst labāka.. pirmais iespaids bija- nu nē.

bet , sieviete ir skaista, ļoti skaista :) retā blondīne, kura izskatās cēla.. un kleita ir fantastiska..
tas āpsis viņai blakus, un fons , un pasākums uz kuru kleita vilkta, tas ir cits stāsts..
par dāmu, un kleitu.! Ir skaisti (l)(l)(l)(l)(l)

es kkad kumu biju ko sliktu uzrakstījis, tad nu izmantošu iespēju atvainoties :) vismaz forums no viņas noteikti iegūst :)

Rīdziniece kā vnm. kaut ko maļ un maļ :D it kā prātīgu arī ik pa laikam.. bet, dāma.. Tev vajag jaunu kučieri ;) lai atvilktu elpu no trollešanas forumā
15.03.2016 18:09 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Tāada diskusija. Cilvēki, kuri sprediķo par plebejiem-operā ēdājiem un ne-smalkumiem, paši lieto tādu leksiku, ka man nav saprotams, ko ar tādu intelekta līmeni vispār var operā darīt..
Tiek piesaukta kaut kāda ačgārna sadzejota vēsture.
Un kleita saukta par neglītu, bet piedāvājumam vietā ieliktas bildes ar kaut kādiem spīguļiem no Krievijas popielas.(t)

Par tēmu - kleita ir ok, nav tā, ka patīk, bet nu ir redzētas arī lielākas briesmas. Es zinātu, kur 8000 lietderīgāk, manuprāt, izmantot, bet ne mana nauda, ne man viņu tērēt.
15.03.2016 18:12 |

kas vēl..

Viņa izskatās dārga! gan kleita, kura savu cenu atsit uz 200% , gan sieviete, ja tā drīkst vispār teikt. Ļoti žēl, ka tādu dāmu nav vairāk Latvijā. Tikai par to var pažēloties šīs diskusijas sakarā.

nekad nebiju par viņu dzirdējis, ne kur pievērsis uzmanību.. bet man tiešām sāk interesēt , kas ir šī sieviete. Latvijā, šādas dāmas nu vienkārši nav manītas! nebija ! Bet nu ir vismaz viena.. Man ir tikai pozitīvas lietas ko teikt . (l)(l)
15.03.2016 18:13 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Turklat fotografs ar nav uzdevumu augstumos, jeb ta ta tisuprat? Ja citadak dama pagrietzos un kungam smokings butu, kopskats pilnigi cits uzreiz.;-)
15.03.2016 18:14 |

so.so

nolaid tvaiku.. padod vāveri kādam ;)

par tiem 8000... es pat nebrīnītos, ja tā kleita būtu 2x dārgāka.. izskatās dārga ;)
un 8000k ir gana pieticīgi, uz ko nav vērts ieciklēties..
svarīgākais ir tas, ka Latvijā parādās Dāmas, jeb izsmalcinātas sievietes..
tas ir patīkami.. pārējais poh.. un varbūt šī sieviete, raisīs vēlmi arī kādai citai kļūt sievišķīgākai, skaistākai..
15.03.2016 18:16 |

un kā jau sievietēm.. jums visur patīk paspīdēt ar savu skatījumu.. izteikties tā, lai izklausītos labi un pārliecinoši. Piesaukt to pieredzi. :D :D kas manī tiešām izraisa smīnu.. :D
tas pats - jackie komentārs :)

jūs varat izklausīties labi, domāt labi, pareizi, pamatot to visu :D pieminēt vēsturi , operas, savu pieredzi milzīgo, visu ko vien vēlaties..

bet jūs neesat tā skaistā sieviete, tajā skaistajā kleitā :) :)

pārējais, jūsu basņas, ir domātas tikai jūsu klačām. ! Lai cik skaisti jūsu viedoklis netiktu pausts. Katra sieviete grib sev kleitu, kura ir skaista :) piestāv un izskatās satriecoši. :)

bet jums vai nu nav vēlēšanās, vai nu nav auguma, vai arī naudas :) vai arī, uzskatāt, ka piemeklēsiet savai gaumei ko vidēji dārgu, vai pašūs jums kāds..

bet , visam sava cena dāmas. tikai ne - šitajām sarunām :
15.03.2016 18:26 |

būtu labāk priecājušās, ka Latvijā ir šāda sieviete, ļoti skaista, ļoti skaistā kleitā. Ir jābūt tiešām muļķei, lai to neatzītu :D

te pat nav runa par gaumi! Te viss ir redzams bez nekādas gaumes iejaukšanas ;)

Viennozīmīgi lieliska kleita, un skaista sieviete.. Kas vēl- pat tas tetovējums viņai tieši piederas :)

žēl ka man nav iemaņu un vēlmes izteikties kā jums :D un ļoti domāt šajā sakarā, padziļināti :) tīri virspusīgi parunāt man gaumē :)

Un te ir - Sieviete Dieviete
15.03.2016 18:34 |

P.S

Rīdzeniece..

Es Tevi gribu satikt . Tu man sāc patikt
15.03.2016 18:38 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Kleita man patīk, jau kad ieraudzīju to Santas instagramā, nodomāju, ka ļoti skaista. Par cenu nediskutēšu, jo de la Renta nav Zara, Monton vai Karen Millen. Maksā vārdam atbilstoši.
Diemžēl, konkrētajā bildē izskatās, ka kleita valkātājai īsti nepiestāv, jo kopskats ir diezgan pelēks. Varbūt izteiksmīgāks grims un elegantāka stāja būtu tieši laikā.
15.03.2016 18:39 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
R.Z., es biju vieniigaa( pirms Bellas komentaara), kurai kleita patika un man patiik arii Santa, jo vina ir ineresants un harismaatisks ciklveeks ( bet tas jau ir cits staasts). Aa, jaa, un tu biji tajaa bildes kritizeeshanas barinaa, taa kaa..tas, ko tu saki, just makes no sense;-)
15.03.2016 19:06 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Varbūt izteiksmīgāks grims un elegantāka stāja būtu tieši laikā.
labaks fotografs, citadaks rakruss un virietim smokings. skats uzreiz butu cits. ;-);-)

jau kuro reizi brinos ka opera, sieviete vakarterpa bet virietim darijuma uzvalks, faktiski darba terps uzvilkjt nevis smokings. Un kreksl par mazu, ta nenesa kreklus.;-)
15.03.2016 19:09 |

Jackie

Es sākumā teicu, jā kleita nav īsti ar sievieti kopā . ne fons, ne tas bebrs viņai blakus. Bet es kļūdījos, vismaz par kleitu, un sievieti ;)
Vismaz to es atzīstu :D Pirmais skats bija stipri maldīgs :D

bet , pievēršoties šai kleitai mazliet rūpīgāk. un vispār sievietei. Ir ideāli, vai tuvu tam.. Labāk nemēdz būt .. + paskatoties citas bildes, par to var tikai pārliecināties.

Par makeup .... Arī ir ideāli, gan mati, gan grims. gan viņas stāja kā tāda..

(l)(l)(l)
15.03.2016 19:14 |

un ir tikai labas domas, redzot šo visu :)

kritika te nevar būt pamatota, vienkārši nav pamatojama.

var jau pateikt, ka viņa izskatās pēc žirafes, kura ieskrējusi teltī :D bet, tā nu ne tuvu nav :D
15.03.2016 19:23 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
diezgan interesanta. man patīk. ja varētu atļauties, arī apmeklētu saviesīgus pasākumus katru reizi citā, ekstravagantā tērpā.
15.03.2016 21:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits