Vīrietis ar auto

Reitings 583
Reģ: 04.03.2015
Man agrāk bija vienalga ir vai nav vīrietim mašīna, pēc tā cilvēku nevērtēju, nevērtēju joprojām, bet, ja skatos uz vīriešiem ar ko satikties, tomēr noteicu kritēriju - ar auto.
Man pašai ir mašina, tādēļ tas nav, lai mani vizinātu, bet, manuprāt, tas parāda vīrieša attieksmi un mērķtiecīgumu, nav jau vairs padsmit, kad uz to pievērt acis.

Kā ir ar Jums? Jums svarīgi, ka potencālajam vīrietim tomēr ir auto, vai tomēr vienalga?
13.03.2016 18:40 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Īstenībā jau nepieciešamībā pēc mašīnas daudz ko nosaka cilvēka ieradumi, dzīvesstils. Manu draugu lokā ir pāris, kuriem nav mašīnas ne vienam, ne otram. Nedomāju, ka nevar atļauties, domāju, ka nav nepieciešamības.

Strādā abi neliela gājiena attālumā no mājām pilsētas centrā. Bērnu nav. Kad iet ballēties, vienalga kur, uz kādu publisku vietu vai pie kāda ciemos, lai tiktu mājās, vienmēr izmanto taksi, jo, ja arī būtu mašīna, tādos gadījumos braukt tāpat neviens nevarētu.

Nekur daudz ārpus pilsētas, pie dabas nemīl būt, radu laukos nav. Vasarā ir jūra līdz kurai arī dažu minūšu gājiens. Ja tomēr brauc kopā ar draugiem kaut kur atpūsties, arī ar mums, braucam vienā mašīnā, jo, ja mašīnā esam divi cilvēki, tad pilnīgi loģiski, ka varam iesēdināt pie sevis vēl divus.

Nu ne visiem vajag personīgo auto.
14.03.2016 17:10 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Erdij, viņa varbūt svaru nometīs, bet tu akcentu gan neizmainīsi

Domā, tas akcents ir īsts? Izklausās speciāli uzspēlēts. Jautāju, jo izklausās..nu tāds specifisks. Labi, man pašai reizēm izlaužas neliels akcents, kuru pati dzirdu, varbūt ne man par to spriest. Bet tomēr-kas tas ir par akcentu?
14.03.2016 17:15 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Piekrītu, ir cilvēki, kam mašīna īsti nav vajadzīga, bet nu, tāpat - manuprāt ir situācijas, kad piem vajag uz kādu tālāku veikalu, ārsta, aizbraukt pie kāda ārpus mašruta mājas - darbs, tad mašīna, vai vismaz tiesības, tomēr dod kādu brīvības sajūtu un to, ka nav ne ar vienu jārēķinās. Protams, eksistē jau arī taksis un sabiedriskais, un, ja tās ir pāris x gadā, nav jau tik traki.

Tajā pašā laikā, vienam ex bija 2 draugi, kam savos 40 gados nebija ne tiesības, ne mašīnas. ļoti jocīgi likās, ka diezgan bieži viens vai otrs zvanīja manējam vai kādam citam draugam, lai kur aizved, tātad teorētiski - vajadzība jau bija, finanses arī, bet arguments - ja būs tiesības, nevarēs dzert un kādreiz kāds draugs var palūgt būt par šoferi, un viņam būs jābūt skaidrā, cik drausmīgi :-D To gan es īsti saprast nespēju, nav jau 18 gadi. Bet nu, katram savas prioritātes ..
14.03.2016 17:36 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Gan es, gan mans vīrietis mašīnu mazgājam un vaskojam auto mazgātuvēs, kur to dara ar rokām.
14.03.2016 17:44 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Kur problēma ja sievietei vajag auto,pašai arī nopirkt? Čalis brauks ar mašīnu ja pats jutīs nepieciešamību pēc tā un vienalga vai vinam ir 25 vai 35 gadi. Renaram Zeltinam ir pāri 30, bet ikdienā parvietojas ar sabiedrisko un tad?
14.03.2016 18:23 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Jo Renārs Zeltiņš ir tas pats pats? Sapņu princis?

Bet jā, tas viss ir atkarīgs no dzīvesveida.. Nu tiešām ir cilvēki, kuri neizvēlas mašīnu, nevis vienkārši nevar atļauties!
14.03.2016 18:28 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es pazīstu daudzus vīriešus, kuriem pat tiesību nav. Vienam manam ex. arī nebija tiesību, bet nu. :-D Tas bija pirms 10 gadiem. Tiesa, tie bija treknie gadi, viņš pat šoferi sev algoja, bet nu tas ir cits stāsts.
Katrā ziņā man mašīna ir ekstra. Kad man vēl nebija mašīnas, absolūti neizjutu tās trūkumu. Tiesības gan man ir jau 7 gadus.
14.03.2016 18:29 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Manam vīrietim ir 96. gada Audi A4 un ziniet- es esmu tā, kas ir pret pārdošanu, jo vienkārši, man tā mašīnā patīk- tonēti aizmugurējie logi, ļoti smuki R17 lietie diski, melnā, ļoti melnā krāsā, spīdīga mašīna... Jau trīs gadus ļoti uzticīgi un labi kalpo, man burtiski sirds lūzt, kad viņš ieminas kārtējo reizi par jaunu mašīnu- nu kāpēc vajag jaunu??!?! Kā meitiņa man viņa ir... ja arī pirks citu, tad šī paliek man- tā esam sarunājuši. Ne vienmēr mašīna nosaka dzīves līmeni, jo atļauties viņš var jaunāku (negribas teikt labāku, tapēc arī nekeikšu).
14.03.2016 20:07 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nu līdz 20 gadiem auto var nebūt, taču vēlāk nopietnam virietim tadai vajadzētu būt, jo nespēju iedomaties situāciju kad tā varētu būt lieka! Kaur vai kadām brīvdienu aktivitātēm, ceļojumiem utt.

Ja ne auto vismaz tiesībām gan obligāti būtu jābūt! Bet tas pēc 25 gadu vecuma!
14.03.2016 20:11 |

Reitings 145
Reģ: 08.08.2014
Auto ir diezgan svarīgs, man draudziņam vienu laiku auto nebija un tad mēs ļoti reti satikāmies, jo katru reiz prasīt lai vakara kāds atved un no rīta brauc pakaļ, negribējas nevienu apgrūtināt :)
14.03.2016 22:49 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man tas auto nav tik nozimigs, galvenais kas cilvekam daras pratinaa un vai ppec izskata ir kaut cik normaals. Man pazinam ppiemeram ir auto un meklee attiecibas, bet ja maitenei nav tiesibu taapapt butu jaalej benzins:-D
14.03.2016 23:02 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Vidusskolā nebija svarīgi.
Tagad gribot negribot sanāk nošķielēt uz vīrieti bez tiesībām un bez mašīnas. Tad man rodas jautājums ko viņš vispār dara un kas viņam vispār ir. Tās jau tikai manas domas. Neuzskatu, ka vīrietis,kurš caurām dienām vizinās ar taksi ir vīrišķīgs vīrietis. Sakiet ko gribat, bet 30 gadīgs vecis bez tiesībām un bez mašīnas.. es katrā ziņā ar tādu nečupotos.
Iedomājos ğimenes modeli - no rīta taksis aizved bērnus uz skolu, tad sievu un visbeidzot vīrieti. :D Vienalga vai var atļauties, bet tas ir vienkārši tizli.
14.03.2016 23:43 |

Reitings 38
Reģ: 02.02.2016
Nez, laikam esmu sekla, bet uzskatu, ka vīrietim mašīnai jābūt.
Tas būtu šausmīgi ar zīdaini ntās stundas vilcienā braukt, īpaši karstā vasaras dienā, gan zīdainim, gan man, gan apkārtesošajiem.
15.03.2016 00:17 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Pašlaik neredzu savā dzīvē nekādu vajadzību pēc auto. Man ir šis variants:
Strādā abi neliela gājiena attālumā no mājām pilsētas centrā. Bērnu nav. Kad iet ballēties, vienalga kur, uz kādu publisku vietu vai pie kāda ciemos, lai tiktu mājās, vienmēr izmanto taksi, jo, ja arī būtu mašīna, tādos gadījumos braukt tāpat neviens nevarētu.
15.03.2016 00:35 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Man pašai ir mašina, tādēļ tas nav, lai mani vizinātu, bet, manuprāt, tas parāda vīrieša attieksmi un mērķtiecīgumu, nav jau vairs padsmit, kad uz to pievērt acis.
Kādi kuram mērķi. Ja gribi tādu veci, tad dabūsi ar. Tikai viņš būs uzticīgs savai mašīnai, ne tev.
15.03.2016 07:37 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Tagad gribot negribot sanāk nošķielēt uz vīrieti bez tiesībām un bez mašīnas. Tad man rodas jautājums ko viņš vispār dara un kas viņam vispār ir. Sakiet ko gribat, bet 30 gadīgs vecis bez tiesībām un bez mašīnas.. es katrā ziņā ar tādu nečupotos.

Uzjautrina, ka cilvēki tā domā :D Tu jau nezini KĀ ir dabūjis mašīnu tas, kuram viņa ir. Nav jau teikts, ka pats nopircis, jo varējis atļauties. Varbūt biezie senči nopirkuši savam dēliņam, kurš vēljoprojām uz viņu pleciem stutējās. Varbūt maksā 80% no algas kredītu par to mašīnu, kuru reāli nevarētu atļauties un dara to tikai tāpēc lai viņa būtu un varētu atstāt iespaidu uz tādām kā tu, kuras uz to mašīnu viegli copējamas :D

Un tās kuras par zīdaiņiem un viņu vadāšanu sabiedriskajā runā...cmon, nu nejau pirmajos randiņos jums bus uzreiz zīdainis :D
15.03.2016 09:46 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Mašīnistes atradušās :D
15.03.2016 09:53 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Nu tiesībām noteikti jābūt, zinu dažus, kuriem nav pat tiesību, šķiet tā..khmmm...
Un jā, auto ir svarīgs!
15.03.2016 09:57 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Neuzskatu, ka vīrietis,kurš caurām dienām vizinās ar taksi ir vīrišķīgs vīrietis. Sakiet ko gribat, bet 30 gadīgs vecis bez tiesībām un bez mašīnas.. es katrā ziņā ar tādu nečupotos.
Iedomājos ğimenes modeli - no rīta taksis aizved bērnus uz skolu, tad sievu un visbeidzot vīrieti.

nu ne visi dzīvo atālos pilsētas nostūros , manam vīrietim ir gan mašīna gan tiesības , bet nu reāli nav vajadzības braukt meitai b/d 2 kvartālu attālumā , man darbs 15 min ar kājām , vienvirziena ielas galā man būtu milzīgs līkums jāmeta un jāmaksaā par stāvvietu , bet taksis no darba līdz mājām izmaksā nepilnus 2 eiro :D vīram ar darba mašīnu brauc pakaļ .... pēc darba arī atved , brīvdienās reti braucu ārpus pilsētas....
15.03.2016 10:03 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Nu tiesībām noteikti jābūt, zinu dažus, kuriem nav pat tiesību, šķiet tā..khmmm...
Nu, vispār, pēdējais idiots un lempis! :-D:-D:-D:-D
15.03.2016 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)