Mentālās problēmas.

Sveiki!
Mani kaudze neapmierina ar savu izskatu jau varākus gadus, kopš brīža, kad skolā mani visi apcēla un nosaukāja par neglīteni, bomzi un norādija uz visiem iespējamajiem un neiespējamajiem trūkumiem. Jā, man bērnībā nav bijusi daudz naudas un dzīvoju diezgan nabadzīgi, kad vecāki nepirka ne drēbes, ne kosmētiku, bet salasīja no citiem cilvēkiem vai ļaunākajā gadījumā paņēma no miskastes.
Man ir grūti par to runāt, jo nav neviens ar kuru varētu aprunāties par šo lietu, bet tas mani nomoka jau ilgi.
Man ir drausmīgas pašvērtējuma problēmas. Tūlīt beigšu skolu pēc dažiem mēn., bet es jūtos kā pilnīgs un absolūts dārzenis. Mani vecāki pameta, kad biju maza, visu laiku dzīvoju pie vecmāmiņas, kurai arī par mani bija vienalga - tik iedeva ēst un viss. Protams, esmu pateicīga par pajumti un ēdināšanu, bet ar to nepietiek.
Tagad apcelšana un nepareizā audzināšana ir atstājusi lielas sekas - esmu pilnīgs dārzenis. Kad ieraugu sevi spogulī - gribās to spoguli vienkārši sasist.
Es nedaru neko, atzīšos, nekopju sevi, jo mājā nav ne dušas, ne vannas. Mazgājos labi ja 1 reizi 2 mēnešos. Arī par veselību nerūpējos - ja saslimstu neārstējos, līdz ar to ir ielaistas jau daudzas slimības. Neprotu komunicēt arī ar cilvēkiem.
Pat uzkrāsojoties un sakopjoties (kas notiek labi ja reizi mēnesī) nejūtos labi un liekās, ka izskatos kā pretīga krople.
Un beigās mans uzskats ir tāds - kāda jēga sevi kopt un mazgāties, ja skaistāka nepalikšu? Sevis kopšana nesamazinās manu degunu, neatjaunos matus, nepadarīs tos taisnus, nenoņems ādas pumpas, kuras man ir iedzimtas utml. Neredzu jēgu no sevis kopšanas.
Dzīvoju pagātnē, kad biju maza, nebija arī ar ko aprunāties par situāciju skolā. Es nezinu ko darīt, kā mainīt sevi. (t)
12.03.2016 12:06 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Tev nevienam nekas nav japierada, vel jo vairak, nav jaliek savas bildes vai soc.kontu linki.
Prieks kam tev to vajag?
12.03.2016 15:19 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Linku iemet.
12.03.2016 15:21 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Рижская зажигалка, mans niks atspoguļo vismaz zināšanas ķīmijā.

Ou really!!?
Es arī māku LSD iztulkot googlē. :D
12.03.2016 15:27 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
bet 1x 2mēn...
nu es zinu vienu puisi kurš 1x mēn mazgāās un nesmirdēja :D
14.03.2016 17:54 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
nu es zinu vienu puisi kurš 1x mēn mazgāās un nesmirdēja

Kā Tu zini, cik bieži viņš mazgājās?:-D
14.03.2016 18:08 |

Рижская зажигалка, mans niks atspoguļo vismaz zināšanas ķīmijā.
Otrkārt, man nav problēmas te ievietot savu fotogrāfiju vai linku uz facebook un draugiem.lv, lai saprastu, ka tā NAV troll diskusija.
Treškārt, paldies meitenēm par atbalstu.

Skābes nosaukuma zināšanai nav nekāda sakara ar zināšanām ķīmijā >!
Tad es varētu pateikt , ka esmu speciālists šūšanā, jo zinu kas ir overloks ..

Ievieto, ievieto, gan linku, gan foto.. Un skaties, ka pēc tā nesazīmē tavu īsto purnu, ja ..

Beidz veidot pretīgas tēmas tu morālā cūka.

NEZINU KĀ TIK PRETĪGI VAR TROĻĻOT ...

Kuce !
14.03.2016 18:19 |

Reitings 582
Reģ: 24.01.2016
Nē , nu tiešām ! Cilvēks sevi novedis līdz kritiskam stāvoklim ( kas ir patiešām rly stulbi ) , vai arī kāda sīkā te ņirgājās par neko (t)
Iemet linku , jā !
14.03.2016 18:38 |

tak 100% ņirgājās sīka losene par kko "D Tik ir palaidusi garām to, ja viņai šādas domas prātā, tad pati nav nekour diži priekšā tādam cilvēkam :D :D

Katra paša izvēle, un šī tiešām aprakstītā ir IZZVĒLE..
nevajag komentēt tādas pretīgas tēmas un viss .. .cilvēki vēl tiešām padomās.. wtf, kurā gadsimtā daži dzīvo..
bļa kā sūnu ciemā te stāstīs , un teiks ka daži dzīvo.. nevajag nodirst sevi. dura.

cits tiešām izlasa, un domā ka tas reāli ir.
Pretīgā autore.. lai viņai zibens kucei iesper
14.03.2016 18:42 |

Reitings 4481
Kā Tu zini, cik bieži viņš mazgājās?:-D
vinjsh pats atzinās. :D
14.03.2016 18:43 |

Reitings 4481
nevajag komentēt tādas pretīgas tēmas un viss
tev pašam ir pretīgas tēmas, raksti blogu vai dienasgramatu. nevis spamo forumu.
14.03.2016 18:44 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
RIPAS UN ROLTONS
14.03.2016 18:48 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Šoreiz piekrītu Ģirtam. Man liekas, ka šis stāsts ir izdomāts. Sākumā teikts, ka vecāki ņēma pat drēbes no miskastēm, pēc tam jau izrādās, ka vecāki pametuši pavisam mazu un audzinājusi vecmāmiņa. Klau, ja man būtu tādas problēmas, tad man primārais būtu nevis sēdēt internetā un rakstīt savu sāpi forumā, bet gan aiziet uz nomazgāties, jo es personīgi nespēju saprast kā tas ir iespējams, ka sieviete, kurai īpaši jārūpējas par savu higiēnu, īpaši menstruāciju laikā, savu, atvainojos, pakaļgalu nomazgā reizi mēnesī. Atvainojos, ja esmu skarba, bet neredzu nekādu jēgu dot padomus, ja autore pati (pat ja šī problēma nav izdomāta) pasaka, ka neredz jēgu sevi kopt. Nu tad nekādu risinājumu te nav iespējams rast, ja cilvēkam patīk būt netīram un nekoptam, tad ko tur vairs ieteikt.
14.03.2016 19:20 |

Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
lai forši garšo markas! ;-) bet niks gan foršs
14.03.2016 21:18 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
Tā tīŗi cilvēcīgi runajot vai tiešām ir TADS uzmanības deficīts, ka nepieciešamība SADZEJOT TADU SVIESTU?:D Mazais vampirelis :P8-)
14.03.2016 21:30 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Man liekas, ka šis stāsts ir izdomāts. Sākumā teikts, ka vecāki ņēma pat drēbes no miskastēm, pēc tam jau izrādās, ka vecāki pametuši pavisam mazu un audzinājusi vecmāmiņa.

Pilnīgi manas domas. Bet niks tev LSD foršs, kā izlasīju niku, tā sapratu, ka nu neiet kopā gaudu stāstiņš ar to niku :D
16.03.2016 23:13 |

Reitings 385
Reģ: 14.06.2015
Kaut kā tiešām neticas, kaut vai par tiem vecākiem, kuri pameta, kad viņa bija maza, bet tomēr no miskastēm nes produktus. Kaut kas te nav tīrs. Laikam savā ziņā piekritīšu Ģirtam, ka aizdomīgi, ka skolas vadība nepievērš uzmanību meitenes higiēna, jo to nu galīgi nevar neredzēt, kaut vai mati meitenei taču pa 2 mēnešiem sataukojas un arī smaka. Piekritīšu, ka trollis. Bet, ja nē, tad skumji.
16.03.2016 23:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits