ah... mes esam pamodusies! :-)
cik pirmas dienas/ nedela bija gruta- saprst, as ko ka, atrast katram savu vietu, ari ar viru, ar fiziskajam sapem, palidzibas lugsanu un tas nelugsanu, tad tagad viss kaut ka lenam sak ieiet sliedes!
virs sapratis, ka visur var palidzet, lidz ar to, lauj man vairak laiku pavadi gulus (lai viss labak dzist) un neticami, divas dienas vairak gulus, ka staigajot un viss ir daudz, daudz labak sadzijis!!
mums ar vederu viss ok, esmu tik prieciga!! klausos un jutu jums lidzi! ka jus barojat, kada poza, zinu, ka manam ir ritms pec pamosanas mazliet uzest un tad nak kaka, bet citreiz ar knosas un spiez, tad palidz, ka nolieku vinu uz vedera (man virsu vai blakus sev) un paris minutes lauju paspirinat, pastumties ar kajam! vai ari uz muguras vinam pavilkt kajinas uz vinu (tas parasti pie partisanas un vina pasa iniciativa)!
kartiba man vienmer ir bijusi svariga!! tagad nav vairak, bet ir stingrak, jo neciesu, ka lietas nav savas vietas! tad nu audzinu viru un melejam ergonomiskakos risinajumus!:-D
ka jums ar majas tirisanu? es to daru, kad mazais gul, un vins vispar nemostas no troksniem, puteklsudzejs blakus auro, vins saldi gul!!!:-D