Beztēma OKTOBRA/NOVEMBRA 2016 bēbjiem

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Eksperimentālā kārtā izdomāju, ka varētu punčbēbju mammas pulcēties pa termiņiem. Tad nu redzēs, kas mums sanāks (l)

Apspriežam visu, kas uz sirds-kā jūtamies,kā ar pārbaudēm, arī attiecībām utml.

Nu tad sākam....(l)
11.03.2016 15:55 |

Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Jā, man iesniegums bija jāuzraksta par atvaļinājumu pirms dzemdībām. Pēc dzemdībām vēl. Bet tas laikam kā kurā darba vietā. Esmu dzirdējusi, ka citās tādi iesniegumi netiek rakstīti.
29.08.2016 12:31 |

Reitings 213
Reģ: 04.01.2013
Man spiediens visu laiku ir ap 130/70 +/- un vienmēr teikts, ka spiediens man ir labs, pati gan no tā neko nesaprotu :D
29.08.2016 12:40 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Otra lapa ir darba nespējas turpināšana. Pirmā ir par 70 dienām kopš pirmās darba nespējas dienas, otra ir par turpināšu, jo to naudu izmaksā daļās pirms dzemdībām un pēc, lai izmaksātu pēc ir vajadzīga tā otrā lapa, murgaini sarakstīju, bet ceru, ka sapratāt:-D vsp VSAA viss ir rakstīts;-)
29.08.2016 16:24 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Sveikas. Šodien bebsteram ir oficiāli 30nedēļa, jūtamies labi, svars klāt ir audzis par 6.5kg. Ar 1.septembri dodos dekrētā...kaut gan jau mēnesi kā atpūšos pa māju, jo ir atvaļinājums ;)
Runājot par pamperiem māmiņām uz dzemdībām, protams, kurām ir laiks...ieejat www.tena.lv un piesakaties bezmaksas paraudziņam. Šādā veidā esmu tikusi pie pamperiem priekš sevis, nav jāpērk. var arī pieteikties paketēm. Rakstīts, ka var tikai vienu reizi, bet tās ir muļķības. Sūtīju uz sava un mammas vārda vairākas reizes., (tik ieturat kādu dienu starpā).
Par vešanu mājās domāju, ka vedīšu lodger bunkerītī.

Savukārt runājot par vārdiņu...nu nenāk mums tas ĪSTAIS prātā, sāku jau bažīties, visi apkārt to vien prasa, bet nekā. Ir vairāki favorīti, kas patīk...bet tie nesakrīt ar drauga domām. Un tad vēl paklausoties ieteikumus no apkārtējiem (labāk neklausīties), tad vispār noskaņojums nekāds. Kā lai atrod vidusceļu?
Ā...un kā jums, vai būs Bērniņa gaidīšanas svētki jeb shower party...? Pie mums tas īsti nav baigi aktuāli, bet nu jau kļūst populāri. Es esmu par, un dikti gribas arī pašai iesaistīties plānošanā, bet to uzņēmas draudzenes. (l)
30.08.2016 12:04 |

10 gadi
Reitings 13520
Miss_Tiina
Tena mājaslapā var pieteikties tikai uz paketēm, neredzu iespēju izvēlēties siev.pamperus. Varbūt ne tur skatos? :-/
Es vispār vēl neesmu izdomājusi, kā vest bēbi mājās, kur viņu likt un tā. Kādi vēl ir varianti? Sākumā biju domājusi, ka būs smuks konverts, bet neesmu tādu atradusi. Vispār tumša bilde šajā jautājumā :D Labprāt uzklausīšu vēl kādus ieteikumus!!!
Mums nekāds showers nebūs. Kaut kā neredzu tam jēgu un nav arī baigi daudz to draudzeņu, lai aicinātu ciemos :)
Bērna vārdu es izdomāju jau pirms vairākiem gadiem, manai mammai varbūt viņš ne ļoti, jo viņa tādu vārdu nebija dzirdējusi, bet mums ar vīru patīk :D Vismaz kaut kas oriģināls un labi iet kopā ar uzvārdu!(l)
30.08.2016 12:19 |

Reitings 1242
Brazil....ak, aizmirsu piebilst, ka ieejot caur pc Tenas lapā piedāva paketes, bet caur telefonu-pamperus.
Vēl varianti varetu būt tie konvertiņi (es to pat neapsvēru, jo šķiet lieki izmesta nauda), varētu būt kāda sedziņa, kombinzoniņš...
Nu man atkal ir savādāk, mums jau tā īsti nesanāk laika ar draudzenēm sanākt kopā, jo esam izklīdušas aiz mīlestības, skolas, darba pa visu LV :D Tad nu zinu, ka pēc dzemdībām būs vēl grūtāk (esmu pirmā starp draudzenēm), tāpēc kopīgi nolēmām ka būtu forši vēl pirms lielā notikuma satikties. ;) Turklāt draudzenes palīdzēs paplašinās pūriņu. (l)
30.08.2016 12:26 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mums nekāds showers nebūs. Kaut kā neredzu tam jēgu un nav arī baigi daudz to draudzeņu, lai aicinātu ciemos

Brazil, uz baby shower neaicina un normāli pats to neorganizē - to organizē vai nu radi (piemēram, māsa) vai kāda draudzene. Tad viņi arī organizē visu - kaut kādu cienastu, dāvanas topošajai mammai un bērniņam, izklaides viesiem, kas var būt kaut kādas spēles, utt.
Tas nav tas pats, kas raudzības Latvijā, kad ciemiņi ierodas pie jaunās mammas un bērniņa.
30.08.2016 12:40 |

10 gadi
Reitings 13520
paldies, es iegāju caur mob un pasūtīju paraudziņu :)
30.08.2016 12:43 |

10 gadi
Reitings 13520
raven, ā nu tad man vēl jo vairāk tāds nespīd! :D Nedomāju, ka kāda no draudzenēm man kko organizēs, pēdējā laikā neviena pat nav pajautājusi kā man iet. |-)
30.08.2016 12:46 |

Reitings 72
Man arī no mobilā piedāvā tikai ieliktnīsus un paketes. :-/
30.08.2016 13:51 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Man godīgi sakot jau ir apnicis, ka katrs ko satieku un šis cilvēks uzzina, ka esmu stāvoklī, prašņā tos standarta jautājumus. Esmu jau no tā nogurusi. :-D Zinu, ka tas nekas slikts nav, cilvēki interesējas un tas ir normāli, bet nu kad ir par daudz, tad ir.:-D Man jau šķiet, ka jāizdrukā atbildes uz tipiskākajiem jautājumiem un jāizdala ierodoties kaut kur.
Šodien savākšu no draudzenes koferi, kurā krāmēt visu dzemdībām.:-)
30.08.2016 14:33 |

Reitings 1242
Man vairāk nogurdina manas mammas jautājums - Kā tu jūties?, itkā jau nekas slikts, sliktāk būtu ja nejautātu vispār...laikam ir divas galējības :D
Es nesen nopirku mazo koferi kuru var ņēmt rokas bagāžā, un tagad saprotu, ka tajā iet iekšā tikai bērnam nepieciešamās lietas. :D Un tās pašas ne visas :D
Tāpēc man arī būs jāaizņemas vēl viens lielāks koferis vai arī jāņem drauga sporta soma, tā arī ir liela ;):-P(l)
30.08.2016 17:10 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Priekš manis visērtākais variants izrādījās atsevišķi lielais koferis manām mantām, bet mazai koferis bērna mantām. :) Ērti tas, ka var saprast, kur kas atrodas + neviens no koferiem nav tā pārbāzts, ka nevar ciet dabūt. :D
30.08.2016 17:14 |

Reitings 3647
Kukuruza, pirms jautājumu gūzmas vari pateikt, ka ļoti vajag uz tualeti, nevari pļāpāt un iet tālāk ;-)
30.08.2016 17:15 |

Reitings 909
Manai mammai katru dienu kāds uzjautā, vai neesmu vēl piedzemdējusi. Labi,ka es tos cilvēkus nesatieku, jo nu bāc, man līdz dzemdībām vēl pusotrs mēnesis :D Bet nu draugi visi kā viens saka, ka tiešām liekas ka termiņš ir tuvāk, jo puncis liels izskatās|-)
30.08.2016 17:53 |

10 gadi
Reitings 936
Nu ja es esmu kādā pasākumā, nespēju visu laiku teikt, ka man vajag uz tualeti un bēgt. :-D
Parasti visi saka - ooooo apsveic, re kaa un skatās uz vēderu. pasaku paldies un tad pasaku pie vienas reizes lai miers, ka jūtos labi un man viss ir ok un nekādu grūtnieču histēriju man nav.:-DTad parasti sāk runāt par kaut ko citu. Jau zinu kas cilvēkus interesē, tādēļ mana atbilde arī ir tāda.
Mantagad viena draudzene sakusi sutit viena sava mazaa radinieka bildes un stasta kadus vins pigorus taisa. Bet tas, ka esmu stavokli, nenozime, ka man sak intereset visadi svesi berni.
Kaa jums vispar ir? Ja kaut kur dodaties, jus dzivojaties ari ar berniem un iesaistaties vinu aktvitates vai tie jums neizraisa nekadas ipasas velmes un emocijas iet un cubinaties ar viniem? Cerams, ka ir skaidrs mans jautajums:-D
30.08.2016 18:02 |

Reitings 3647
Kukuruza, nē, sveši bērni mani absolūti neinteresē. Vienīgi māsas bērni, ko diemžēl sanāk satikt diezgan reti :-( , jo nedzīvojam viena valstī. Pret svešiem bērniem man īpašu emociju nav. Jauki paskatīties no malas, bet neko vairāk :-)
Varbūt tev oderētu kas šāds... :-)
30.08.2016 18:48 |

10 gadi
Reitings 936
haha raven, labais krekls. :-D
Man arī tā ir, ka sveši bērni galīgi neinteresē. Netiecos baigi komunicēt ar viņiem. Man daudz draudzenes ir tādas, kuras kā trakas ņemās ar svešiem ar' , tad nu tagad laikam domā, ka man patīk visi bērni pasaulē, jo esmu stāvoklī.:-D
30.08.2016 20:31 |

Reitings 909
Kaa jums vispar ir? Ja kaut kur dodaties, jus dzivojaties ari ar berniem un iesaistaties vinu aktvitates vai tie jums neizraisa nekadas ipasas velmes un emocijas iet un cubinaties ar viniem?

Es iesaistos aktivitātēs tikai radu bērniem, kurus satieku reizi vai divas reizes gadā. Ar citiem es vienkārši nemāku, baidos :D Bet man bēbji patīk, ne tikai savējie, bet arī svešie(s)
31.08.2016 12:04 |

Reitings 638
sveikas,
man 35.nedela sakusies!!:) uh, bija pirmais akupunkturas seans- elligi sap!! mazais dikti didijas ieksa, ari, akd atnacu majas, tagad veders ka bumba!! saprast nevaru vai butu jau apgriezies!!bet ne, zinu, zinu,ka tik atri nebus, bet nu... vai es varetu palaist ari garam, kad sis apgriezas!??
es saksu, nakamnedel kramet koferus, lai stav un ir ok! man liekas, ka man nebus baigi daudz mantu, bet nu redzes...
jautajums- kad jus sakat parmazgat drebites!?? sonedel sanemsu pedjo pacinu ar drebitem un domaju, vai butu jau par atru samazgat visu vai tiesi laika!? Vai pa menesi, pusotru vel nesaputes!?
ka jums, istaba jau gatava un pasas!?
P.s. man besi, ka visi ari saka, a, tu tik liela!!! brieziem gribs atcirst, ka, laikam grutnieces nav redzejusi, ja doma, ka esmu liela!! jo, salidzinot, kad esmu dzemdibu nama, redze, ka ir tacu meitnes ar tiesam lieliem punciem!!
31.08.2016 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits