Beztēma OKTOBRA/NOVEMBRA 2016 bēbjiem

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Eksperimentālā kārtā izdomāju, ka varētu punčbēbju mammas pulcēties pa termiņiem. Tad nu redzēs, kas mums sanāks (l)

Apspriežam visu, kas uz sirds-kā jūtamies,kā ar pārbaudēm, arī attiecībām utml.

Nu tad sākam....(l)
11.03.2016 15:55 |

Reitings 220
Reģ: 14.01.2016
Tad labāk netaupīt naudu uz higiēnas precēm, un labāk pirkt kvalitatīvu , nevis made in china ražojumu , ja?:D
man dzims septembra beigās, tad jau noteikti vajag kas ar garām rociņām, būs man pampers, boģiks, zeķbiksītes , siltās vilnas zeķītes, jaciņa un cepurīte..
vispār par to drauga lietu baidos, jo baigi negribas . lai viņš piedalītos dzemdībās, tāds mans uzskats , ka vīrietim nu tas nebūtu jāredz :)
tad vienkārši pati paņemšu līdzi vai arī ja draugs būs uzgaidāmajā telpā vai istabiņā , varbūt ārste paaicinās pārgriezt nabas saiti vai vismaz parādīs bēbi :D pret to nekas, galvenais negribu lai draugs skatās kā mokos, un beigās vēl sastrīdēšos ar viņu, sevi un ārstiem :D
05.08.2016 09:48 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Es tajā paciņā ieliku pamperīti, plāno cepurīti, biezo cepurīti, zeķītes, plāno krekliņu, biezo krekliņu, jaciņu, rāpulīti. Lai vecmāte var pati uzvilkt, ko uzskata par vajadzīgu. Beigās vēl ietina kārtīgā kokvilnas autiņā. Mazais pamponītis taču tikko iznācis no mammas punča, kur ir aptuveni 37 grādu temperatūra, ir ir jāsaģērb silti. Nākamajā dienā teica, lai iztinam no autiņa. Bēbītis pakāpeniski pielāgojas šīs pasaules temperatūrai.
Nezināju, ka tik maziņiem ir žeķubikses. :-D
05.08.2016 20:22 |

Reitings 2350
Es intereses pēc atradu pierakstu kladīti, kur bija sarakstīts viss, ko ņēmu līdzi. Lielākā daļa sakrita ar vakardien (pēc atmiņas) rakstīto. :-D
05.08.2016 20:26 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
par treninkontrkcijam- man vinas bija biezi no piekta menesa, bet es to nezinaju, pat isti nepiefikseu, ka veders paliek citts un ir velkosa sajuta!!
kad arste izstastija, ka var atskirt, kiad ir kontrakcija, tad ir ciets un nevar pasmaidit vederu ar roku, nekas tur nekustas, kad ir atslabums un viss ok, tad ka tadu lielu galertu gandriz var pakustinat!! saku tam pieverst pastiprinatu uzmanibu, jo ,man bija/ir izteikts tonus no fiziskam aktivitatem! bet sev punca taustisana un uzzmanibas pieversana, man lava ari atklat komunkaciju ar bebiti! tagad jau bisku par lielu, lai pilnigi viss veltos, bet pirms laika, sekoja rokas kustibam un spiedienam un vareju vinu pagrozit, pamainit poziciju!!:)
man nakamnedel ikmenesa vizite ar jaunu arstu!! redzes, man izteikti ir paradijusas sapes- asi durieni dzemde? laikam, nu ta ka ieksa!!
nakamnedel pirksu visas drebites un ari somas lietas, laikam!!! ah, viss ta leni sak baidit!!
vel, ka domajat vest majas no dzemdibam!? domajam pirkt autokreslinu, kas der no bebisa lidz 4gadiem, bet tagad domaju, vai bebitim bus erti taja autokreslina!?
05.08.2016 20:56 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Jūs jau zināt, kā man ir ar tiem apmeklējumiem :-( Kad man tika atcelts vecmātes apmeklējums un tā vietā (jo es reāli uzprasījos) mani sazvanīja cita vecmāte, lai atbildētu uz pāris jautājumiem, es prasīju, kā lai zina, vai man vajadzētu dzert papildus magniju, un vai ir normāli, ka puncis brīžiem paliek ciets. Viņa atbildēja, ka viss ir kārtībā, nav ko uztraukties.
Tāpēc esmu šeit. Vēlos jums uzdot jautājumu, jo nav jau neviena cita, kam :-( Kā jums izpaudās treniņkontrakcijas? Man šodien sanāca nedaudz aktīvāka diena un pēc darba, kad jau devos mājās puncis palika ciets un sāka tā nepatīkami vilkt. Tā sajūta nebeidzās kādas piecas minūtes. Un pēc tam arī nejutos labāk. Mājās izdzēru magniju un devos pagulēt. Tagad jūtos labāk, nedaudz paēdu un jūtu, ka dēliņš pa visu punci grozās :-) Tās varētu būt treniņkontrakcijas vai tonuss?
Paldies par atbildēm.
Vecmātes vizīte pēc piecām dienām. Nezinu, vai līdz tam turpināt tādā pat ritmā, kā tagad un neuztraukties, vai arī nedaudz piebremzēt.
07.08.2016 20:03 |

Reitings 3647
Tā velkošā sajūta bija tā kā uz mēnešreizēm bet ne tik intensīva.
07.08.2016 20:07 |

Reitings 638
raven-
man izklausas pec treninkontrakcijam!! ir normali, bet man piekodinaja pieverst uzmanibu, lai neparsniedz 10 pa dienu!
un ja ir iespeja, atgulies un skaties vai pariet!:)
07.08.2016 20:14 |

10 gadi
Reitings 13520
Man pagaidām ir gadījies vnk ciets vēders, bez jebkādām sāpēm vai vilkšanas. Parasti tas notiek pa nakti, vispār to piefiksēju tikai tad, kad vajadzēja celties uz wc, savādāk nemaz nezinātu ka tā notiek. Pat bail bija pieskarties vēderam, pirmajā momentā reāli sabijos :D
07.08.2016 20:23 |

Reitings 298
Reģ: 04.03.2016
Kā iet oktobrēnu topošajām mammām?
Jums arī mazie aktīvi rosās pa punci? :-)
Kā jums naktī guļas? Es pēdējās naktis bieži grozos un apsveru domu par lielā pakaviņa iegādi labākam miegam.
07.08.2016 21:51 |

Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Jā, mazais ir diezgan aktīvs,bet jo lielāks aug, jo kustības paliek savādākas :)
Man pēdējās nedēļas vakaros ir kaut kāds bezmiegs, nevaru atrast sev vietu un pozu, naktī ceļos uz wc kādas 2x, un no rīta agri jau esmu augšā. Kādos 7 vai 8. Labi, ka varu pa dienu pagulēt.
Mums rīt vizīte, iedos B lapu - sāksies dekrēts un 30.nedēļa(l) Laiks skrien nu tik ātri!
07.08.2016 22:27 |

Reitings 2350
Super apsveicu mistalee_, slaistīšanās varēs sākties! :D(l)
07.08.2016 22:44 |

Reitings 909
Es jau no 11.jūlija slaistos :D Nekādas pārmaiņas nav gaidāmas :D Ja nu emocionāli, jo tikšanās brīdis tagad liekas arvien tuvāk(l)
07.08.2016 22:58 |

Reitings 3647
Sonrisa, mans dēliņš būs novembrēns, bet esmu jau iegādājusies grūtnieču spilvenu. Gulēt ir ērti.
Man pēdējās nedēļas vakaros ir kaut kāds bezmiegs, nevaru atrast sev vietu un pozu, naktī ceļos uz wc kādas 2x, un no rīta agri jau esmu augšā. Kādos 7 vai 8. Labi, ka varu pa dienu pagulēt.

Vienreiz sanāca pirms miega saēsties arbūzu, nu ļoti gribējās. Bisu nakti nostaigāju uz tualeti ik pēc 2 stundām. Tā teikt, treniņš vēlākam :-D
07.08.2016 23:01 |

Reitings 909
Es vienu nakti cēlos kādas 5x, lai gan nebiju ēdusi neko tādu, kas tā dzenātu. Bet es to arī uztveru kā treniņu nākotnei:-D
07.08.2016 23:06 |

Reitings 298
raven ar kādu pildījumu tev spilvens?
Es arī beidzot slinkoju. (l) Jau no pagājušās nedēļas. (l)
08.08.2016 09:44 |

Reitings 220
Reģ: 14.01.2016
Sveikas meitenes! Varu padalīties savos nakts piedzīvojumos , līdzīgi kā jūs ceļos naktī apm. 3-5x , ja esmu sadzērusies ūdeni tad tik tiešām sanāks ik pa 2h, īsto pozu gulēšanai atrast nevaru , jo visu savu dzīvi esmu varējusi pagulēt TIKAI uz vēdera. Nopirku dream factory pakaviņu , lai būtu ērtāk puncim, bet viņam tas griķu sēnalu pildījums, un tikko kā pa nakti pakusties, tā viss čirkst un no skaņas vien vairs nevari aizmigt, tāpēc vislabāk man der , ka starp kājām ielieku parasto spilvenu, ir gana ērti :)))
man šodien 33.nedēļa,
ārprāts, tas termiņš tik strauji tuvojas, un sāk palikt baisi , vis viss būs kā nākas, kādas būs dzemdību sāpes utt..
šodien biju uz analīzēm un šonedēļ ir , manuprāt, pēdējā US.. ko ar nepacietību gaidu, jo gribu zināt vai mazais pareizi guļ, vai nav nabas saite ap kakliņu un vai viss ir tā kā tam jābūt ..
Daktere jau iepriekšējā vizītē teica, ka skatīsies arī no iekšpuses cik liels dzemdes kakliņš, cik augstu novietojusies dzemde, ko vēl diez?
08.08.2016 11:32 |

Reitings 298
Man arī ir problēma ar ērtu pozu atrašanu. :D Nav jau daudz variantu - vai nu uz viena sāna vai uz otra. :D Nakts laikā bieži grozos un kā kuģis - pavisam lēnām griežos, mainot sānu uz kura guļu.
Jāpamēģina būs šonakt ar parasto spilvenu pagulēt, varbūt tad miegs būs saldāks.
08.08.2016 12:05 |

Reitings 638
sonakt bija briesmas!!! jau ejot gulet jutu, ka negulesu, bet sorit viram agri uz darbu jaiet, tik zel vina, pec tresas reizes, kad pa nakti vins man jauta, kas man ir, ko grozos, knosos, es teicu, ka iesu uz divanu... sorit tur ari pamodos!! eh, ceru, ka biezi ta nebus, un jus mai nomierinat, ka neesmu vieniga, kura nespeja pa nakti gulet!
celsanos ik pec 2h, jau sen norakstiju pie sagatavosanas darbiem tuvakajai nakotnei!!:D
bebitis ir dikti aktivs, ka atgulos, ta iet tradi ridis pa gaisu vedera!! nu dikti, dikti aktivs!!:) tresdien vizite, redzes ka mums iet pec brivdienam, cru, ka ar tonusu viss ok un dzemdes kakls nav pavisam sarucis, jo vakr ejot pastaiga nekur talu netiku, tik loti vilka un bija pat tada asa durosa sape! eh... ceru, ka nebus gulesanas rezims!!
vakar sastresojos, gribeju saplanot kadas drebites pirkt, sapirkt, bet jutos tik apmulsusi, ka uzcepu temu : http://cosmo.lv/forums/topic/198869-lost-in-baby-clothes/
varbut jus jau esat tikusas sam cauri un varat ari ko ieteikt!!:)
08.08.2016 12:07 |

Reitings 298
eh, ceru, ka biezi ta nebus, un jus mai nomierinat, ka neesmu vieniga, kura nespeja pa nakti gulet!

Es arī šeit smēlos nelielu mierinājuma devu, ka neesmu tāda vienīgā. :-):-D
bebitis ir dikti aktivs, ka atgulos, ta iet tradi ridis pa gaisu vedera!! nu dikti, dikti aktivs!!

Man tas pats. (l):-D Kā noguļos uz sāna, tā aerobika iet vaļā, puncis tik cilājās visos virzienos, arī pirms gulētiešanas tā ir, tad es parasti glaudu punci un saku, ka laiks iet čučēt.
varbut jus jau esat tikusas sam cauri un varat ari ko ieteikt!!

Arī šis man, protams, aktuāli. Es nedaudz vēlāk sākšu visu likt uz papīra - jāaizbrauc uz mājām pēc manas īpašās kladītes un tad jāsāk sarakstu gatavot.
Es laikam sarakstu sastādīšu pa tēmām - apģērbs, vannošana, ēdināšana, aptieciņa, kopšanas līdzekļi un tml., ceru, ka tā būs vieglāk.
Jau diezgan daudz bodijus ikdienai esmu sapirkusi un daži rāpulīši arī ir.
+mamma ik pa laikam kaut ko smuku nopērk un tad atdod man paciņu ar drēbītēm
Drīzumā jāiet meklēt pirmais komplektiņš. Pirkšu laikam 2-3 56. izmēra un 2-3 62. izmēra.
08.08.2016 12:30 |

Reitings 298
Kā jums ar auto priekiem?
Man pamazām pazūd vēlme braukt, jo garākos gabalos josta sāk spiest un tad ērti jūtos tikai atbīdot krēsla atzveltni un tad gandrīz kā dīvānā sēžu. :-D
Vēl jūtu, ka palieku izklaidīgāka un grūtāk ir uzmanību noturēt.
08.08.2016 12:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits