Sandra.ece - varu veltīt tev sacerējumu. :-D
*mātes pase ar usg un citiem papīriņiem, ja tādi ir (mātes pasē jābūt ierakstam par ģimenes ārstu bērniņam);
*pase vai ID;
*plaušu rentgenizmeklējuma izraksts, ja vīrietis grib būt klāt;
*ūdens (ar mazajām 0,5 būs vieglāk apieties);
*čības un halāts, lai var forši vandīties pa slimnīcas telpām;
*pamperbikses +/- 5 un lielās paketes, ko var aptiekā nopirkt;
*barošanas krūšturi (man bija divi);
*krūštura ielikņus var drošībai paņemt, man gan nenoderēja jo otrajā dienā pēc dzemdībām vēl nekas nesprāgst ārā);
*kokvilnas biksiņas, lai dupsim prieks;
*vairāki naktskrekli, pidžamas, trenūzenes (man bija kādi trīs naktskrekli, viena pidžamas, vienas trenūzenes un dažas maikas, (visas pa tām dienām novalkāju, jo svīdu ļoti pēc dzemdībām vēl krietnu laiku);
*higiēnas lietiņas (zobu birste un pasta, dušas želeja, matu ķemmes, matgumijas blā blā...);
*pāris dvieļi sev un mazajam (mazajam mīkstāku, lai var nosusināt neberžot);
Bēbītim:
*pirmais komplektiņš, ko velk pēc dzemdībām (es saliku atsevišķā paciņā pamperīti, cepurīti, vilnas zeķītes, krekliņu, rāpulīti, jaciņu, lai var uzreiz izņemt no somas un nav jāvandās);
*daži komplektiņus, zeķītes, ko vilkt dienās, kuras pavadīsiet slimnīcā;
*viens komplektiņš, konvertiņš/kombinezoniņš mājās braukšanai;
*daži kokvilnas vai flaneļa autiņi (lai var, piemēram, bēbi noguldīt gultā, apsegt vai ietīt);
*kāda sedziņa atkarībā no laikapstākļiem, lai var sasegt mazo (kad es dzemdēju, bija karsts, sedzu ar autiņu);
*autiņbiksītes (paņēmu huggies elite soft, 27 gab. iekšā, lielākā daļa izgāja, tās arī izrādījās mūsu mīļākās autiņbikses, jo pampers ir plastmasas sūds);
*mitrās salvetes (lai var satīrīt melnos kakučus);
*vienreizlietojamie autiņi (lai nepietaisa visas malas);
Palielas viss laikam. :D