ai, apskauzu meitnes lv, man dekrets ilgs tikai cetrus menesus!!, reali, oficali eju septembra sakuma un lidz decembra beigam, 2017. jabut atpakal darba!!
bet es konkreti nevaru sudzeties, lidz sim ta sanacis, ka atpusos cik lien un iespejams ar viru pardomasim vai maz ta dosos atpakal uz darbu!!:)
par svaru, tik divaini, man nekas regulari nenak klat, grutniecibas sakuma vairak zaudeju, ka naca klat, tad atguvu savu svaru un ap 4-5 menesi vienkarsi buhuu +6kg, bet tagad jau tris nedelas nekads svara kapums nav, tik vel pasaudeju kadu kg! neko nesaprotu!!!
norakstu uz vasaru un augliem!!
vakar man ari sanac dikti nokrits, bac, tas nav forsi!! vis kartiba, celis nobrazts un roka sap, bet ta viss ok, bet bija tik looti bail nokrist tiesi uz vederu, paldies dievam viss ok, bet pec tam vel visu vakaru bija tada velkosa sajuta, laikam baigi sastresojos!
plus vel hormoni, ka stastiju viram ta atkal asaras pa gaisu ka nez kas butu bijis noticis!!
ka jums ar miegu!?? es nespeju pagulet normali, visu laiku mostos augsa vai ari tads pusmiegs, smejoties saku viram, ka laikam tas pie grutniecibas sagatavosanas darbiem, kermenis sak pierast pie ritma cetreiz pa nakti mosties augsa!!