kā zināt, vai ir vērts?

Reitings 119
Reģ: 29.12.2014
Kā zināt, vai ir vērts sagalbāt attiecības?

Šīs ir manas pirmās nopietnās attiecības. Vīrietis - labākais, kāds bijis, labākais, kādu pazīstu.

Tajā pašā laikā periodiski strīdamies (taimeri var uzstādīt - ik 2 mēnešos) un tie strīdi ir tādi, ka vienmēr izlemjam šķirties. Un drīz atkal salabstam un paliekam kopā. Kādreiz ļoti mīlēju viņu, bet šīs ''šķiršanās'' manas jūtas ir ļoti notrulinājušas, jo nu jau mēnešiem ilgi ir tāda ''sēžu uz koferiem, drīz būs cauri'' sajūta.

Tagad, jā, atkal strīds, atkal šķiramies. Šoreiz es pat neraudu (pirmajās dažās reizēs raudāju histēriski). Šķiet, esmu jau pārāk pieradusi, ja patiesi izšķirsimies, nebūs liela neraža.

Bet tajā pašā laikā... Domāju, mēs tajos strīdos pārāk drīz sakām ''šķirsimies,'' vietās, kur citi pāri to nesteigtos teikt. Negribu visu pamest kaut kāda sīkuma dēļ. Jo vīrietis patiesi ir bezmaz vai ideāls. Domāju - ko tad vēl es gribu? Vēl labāku? Grūti izdomāt, pat kādā veidā labāku.

Kā zināt, vai ir vērts palikt ar cilvēku, vai nav?
10.03.2016 17:57 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Bet ja tas prasa atteikties no lietas, kas ir plus mīnus tik pat svarīga, kā attiecības?

Izvērtē, kas tev dzīvē ir svarīgāks - ja karjera, tad nemeklē attiecības. Ja attiecības, tad piebremzē ar karjeru (nesaku, ka tev no tās jāatsakās, vnk tas viss virzīsies lēnāk, jo tev būs citas prioritātes, tas arī viss).
Nevar likt abas lietas uz viena pjedestāla. Jāizvērtē prioritātes. Citādi nekas tev dzīvē nesanāks, jo raustīsies uz visām pusēm gribēdama būt un darīt visu vienlaicīgi.

Un piekrītu šim:
Izklausās, ka esi atradusi foršu manipulēšanas veidu- piedraudēt ar šķiršanos, ja džeks kaut ko nedara pa tavam.

Iesaku vispār aizmirst tādu vārdu "šķiramies!". Nekad to neizmanto, kamēr neesi 7 reizes nomērījusi un visu kā nākas pārdomājusi ar mierīgu vēsu prātu, nevis kašķa laikā!!!
10.03.2016 19:06 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Iesaku vispār aizmirst tādu vārdu "šķiramies!". Nekad to neizmanto, kamēr neesi 7 reizes nomērījusi un visu kā nākas pārdomājusi ar mierīgu vēsu prātu, nevis kašķa laikā!!!

Šim es piekrītu pa 100%!
10.03.2016 19:08 |

Reitings 55
Reģ: 30.01.2016
pirmās nopietnās attiecības. Vīrietis - labākais, kāds bijis, labākais, kādu pazīstu.

:-D:-D:-D jo vienigais, ko tu pazisti, tev nav ar ko salidzinat...
10.03.2016 19:15 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Vai tad tās vispār var nosaukt par attiecībām ar nākotni, ja ik pa diviem mēnešiem jāšķiras?
10.03.2016 19:15 |

Reitings 119
Reģ: 29.12.2014
jo vienigais, ko tu pazisti, tev nav ar ko salidzinat..

Tev nav ne tēva, ne draugu, ne kolēģu, nu pilnīgi neviena vīrieša apkārt, izņemot draugu? Turklāt, ''nopietnas'' attiecības man nav iepriekš bijušas, kā jau rakstīju. Nenopietnas ir, bet tādēļ tās arī bija nenopietnas, jo līdz šim nezināju nevienu vīrieti, kurš būtu šķitis tā vērts.
10.03.2016 19:24 |

Reitings 199
Reģ: 06.03.2016
Esmu bijusi ļoti līdzīgā situācijā, vienīgi atsķirība tāda, ka puisis ļoti mīlēja un šķiršanās pat prātā nenāca, bet man aptuveni reizi mēnesī bija tāds "nu viss, man šis naf*** nav vajadzīgs" (bija daudz nesaskaņu un lielu strīdu). Protams, brīžiem bija labāk, kamēr brīžiem vēl krietni sliktāk.
Tā izmocījām gadu. Beigās saņēmos un aizgāju, jo puisis jau tik tālu bija novedis. Atskārtu, ka vēlos būt laimīga, nevis mocīties attiecībās, kas ir tikai laika jautājums.
Pirmie mēneši bija grūtāki, jo puisis nezaudēja cerību, ka atgriezīšos. Es to neizdarīju, un tagad esmu laimīgāka kā jebkad līdz šim! (l)
10.03.2016 19:47 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
vēlos būt laimīga, nevis mocīties attiecībās, kas ir tikai laika jautājums

+++
10.03.2016 19:57 |

Reitings 26
Reģ: 26.10.2015
Es ar savu draugu tā dzīvoju pirmos 2,5 gadus. Arī es viņu neprātīgi mīlu, esmu 100% pārliecināta, ka labāku nav, bet ik pa laikam nāca melnie virsū. Pēkšņi sāka likties, ka viņš tomēr nav labs un viss ir slikti, un tad atkal pārgāja. Bet mēs ar draugu nu jau esam atraduši 4 izskaidrojumus saviem melnajie, tāpēc nu jau mākam to kontrolēt un laicīgi uzķer, lai neieperinās muļķīgas domas galvā. Mūsu 4 prāta jaucēji-1)pastiprināts stress skolā/ darbā; 2) naudas problēmiņas; 3)pilnmēness; 4) vēlmi kko pierādīt/garlaicība.Varbūt arī jums strīdi ir saistīti ar kaut ko no šiem?
10.03.2016 22:07 |

Reitings 26
Reģ: 26.10.2015
Ar to es gribēju teikt- mēs nespriežam nopietnus lēmumus par attiecībām, ja kkas tāds nospiež, ko jau minēju. Tajās situācijās strīdi un spriedumi nav objektīvi.
10.03.2016 22:11 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
jo nu jau mēnešiem ilgi ir tāda ''sēžu uz koferiem, drīz būs cauri'' sajūta.

It's over. Jūs, varbūt, negribat vēl to atzīt, bet šis pasaka jau tik daudz. Nemokies.
10.03.2016 22:15 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Ja labi pelna tad ir verts, ja ne, tad ne.
10.03.2016 23:43 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
no personīgās pieredzes skatoties- es domāju, ka jāškjiras. jo ar laiku tas aizies arvien lielākās auzās.
11.03.2016 00:47 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pirmkārt,iesaku savaldīties,lai cik grūti tas nāktos. Kaut kod mēlē,bet savaldies. Ar vēsu prātu mierīgāk visu var izanalizēt. Ja jau ir tik grūti kopā,izvērtē attiecību perspektīvu.
11.03.2016 01:15 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Teikt šķirties jau ir lielākā kļūda attiecībās, pietam katra strīda galā. ES arī reiz tā teicu bijušajās attiecībās. Pat vairākas reizes. Beigās pēc šī visa laika sapratu, ka tas bija zemapziņas kliedziens, jo mani šīs attiecības tiešām smacēja. Es tiešām katrā reizē vēlējos šķirties. Tikai pietrūka spēka pielikt punktu. Es piekrītu, ka navajg kādu laiku kontaktēties. Laiks saliks visu pa vietām.
11.03.2016 08:33 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Pirmkārt,iesaku savaldīties,lai cik grūti tas nāktos. Kaut kod mēlē,bet savaldies. Ar vēsu prātu mierīgāk visu var izanalizēt. Ja jau ir tik grūti kopā,izvērtē attiecību perspektīvu.

A otrkārt? :D
11.03.2016 08:53 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
no savas pieredzes, pirmo pusotru gadu atiecibas ar bija ta, ka kadi argumenti, ta likas, kapec jakaskejas, kapec mums nesanak izrunaties, ka jegas nav ta turpinat un vispar labak skirties!!

ilgi, kadu gadu ta nopietni, katra strida gala bija skiramies, es pie sevis pardomaju ka vaksos ara, kur paliksu, ka mantas savak, vairakas reizes vienkarsi stida karstuma meginaju tikt prom, paldies dievam, vinam pietika prata mani nekad nelaist!

kaut ka ar visam asaram, visiem solijumiem mainities utt, abi vienojamies, ka si ir aizliegta fraze, varam teikt visu, varamardities, bet paliksim kopa un neteiksim, ka skiramies!

mums abiem pietruka sis sajutas, ka otrs nelaidis prom un blaut skiramies bija ka paliga sauciens, nac samilo mani un nelaid prom! kad abi sapratam, musu attiecibas loti, loti mainijas!!

sobrid esam preceti, laimigi un ik pa laikam jokojamies ar "divorce"!! bet tas mums tads inside joke!

pardoma, vai tas ko tu velies ir nevis prom, bet gan nopietnak ieksa!?
11.03.2016 11:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits