ir vērts dusmoties?

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
problēma tāda, ka pašlaik atrodos ārzemēs, jau pāris mēnešus. ir Bites kartiņa(pieslēgums) ko īpaši neizmantoju, uzzvanu šad tad , lai nepazūd sakari(radi var sazvanīt, kas neprot ar internetu rīkoties) un numurs. vēlējos,lai šis numurs man paliek arī, kad atgriezīšos LV. tagad izrādās viņi no marta ir aktivizējuši jaunu tarifu "Diena Eiropa", par ko katru dienu ir jāmaksā 2,50 neatkarīgi, lieto vai nē. viņi esot brīdinājuši par to janvāra rēķinā. bet rēķinu kā tādu es nesaņemu, ne e-pastā nekur. man atnāk tikai sms ar summu, ko samaksāju ibankā. tagad viņi, protams, piedāvā samainīt atpakaļ uz veco tarifu, bet vai viņiem nebūtu no sākuma jāvaicā mana piekrišana un pēc tam tikai mainīt tos tarifus?
09.03.2016 16:25 |

Reitings 99
Reģ: 31.10.2015
Paldies Mr.Penguin un Zakjis*. Nu jā draugs ari nav zinājis un viņam dienā viena nosūtīta ziņa izmaksāja katru dienu 2,50 :-/ Pieslēdz viņi neko īpaši nebrīdinot.

Bet šajā gadījumā tās kuras ir LV nevar sazvanīt biti un visu noskaidrot pirms lieku reizi dusmoties. Nesaprotu. Es šajā situācijā zvanītu un uzdotu sev interesējošus jautājumus. Un attiecīgi es arī zinātu visu pirms dotos ārpus LV robežas.

Bet te jau cilvēks ir sen ārzemēs un neko nav zinājis, ka pieslēdz šādu tarifu neko nesakot. Konkrēti mans draugs pirms brauca uz ārzemēm visu noskaidroja un tad tādu tarifu nebija, taču tagad ir viss pamainīts. Labi, ka vismaz šīs diskusijas iespaidā viņš tagad zina un var to izmainīt.
09.03.2016 17:03 |

Reitings 153
Reģ: 25.01.2012
Vauuu! Es būtu dusmīga! Man ir bite, no Latvijas gan neesmu izbraukusi, bet no sākuma jāzvana un jāpiedāvā vai es gribu šo tarifu! Kādā sakarā viņi paši kaut ko nomaina?(t)
09.03.2016 17:04 |

Reitings 99
Reģ: 31.10.2015
viņi itkā ir brīdinājuši, kā paši teica. info ir bijis pie janvāra rēķina, bet atgādinu es rēķinus nesaņemu , tikai sms ar summu. viņiem jau droši vien ir vienalga saņem vai nē, bet tomēr tas neliekās godīgi.

Identiski kā manam draugam un šumēšanās notiek par to, ka ja cilvēks nesaņem rēķinu, tad Bitei pofig, ka cilvēks par jaunajiem tarifiem neuzzin nemaz. Vajadzētu tomēr arī savādak savus klientus brīdināt, nevis kaut ko automātiski pieslēgt. Vēlreiz liels paldies booboo, kurai pateicoties savlaicīgāk uzzinājām info nekā no pašas Bites :D
09.03.2016 17:06 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
gan jau vēl kādam tā ir, nu vismaz manam draugam arī tā ir. un viņš pašlaik ir tādā auto pilotā - darbs,māja, ka viņš pat neiedziļinās tajā visā. un domāju, ka tādi ir daudz. un par to brīdināšanu , ja man viņi saka, ka viņi ir brīdinājuši , ierakstot janvāra rēķinā. tad ko viņi var teikt par priekšapmaksu kartēm? manam draugam nenāk rēķins, kāpēc viņu nebrīdināja? viņš tik brīnās, kur tā nauda pazūd, atjauno katru otro dienu , bet naudas kā nav tā nav!
09.03.2016 17:12 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Es dažas dienas atpakaļ arī ierados Norvēģijā un uzreiz atnāca sms no Bites, ka ja sākšu kādam zvanīt vai sūtīt sms tad viņi aktivizēs - Diena Eiropā. Man bija jāaizsūta steidzama sms un nebija laika lidostā zvanīt Bitei un teikt lai slēdz nost šo piedāvājumu. Tad nu arī piespiedu kārtā samaksāju 2,50. Draugam arī izrādās katru dienu ņēma nost tos 2,50, bet nu viņš īsti nepievērsa tam uzmanību, tām Bites sms.
Tad nu aktivizējām viņam - mēnesis Eiropā, jo viņš te uzturas pastāvīgi. Bet nu jau rēķins ir lielāks nekā iepriekšējā mēnesī un par ienākošajiem zvaniem tāpat ir jāmaksā.
Ļoti nepatīk šis variants. Tagad jāgaida mēnesis, lai varētu atslēgt, jo ja atslēgšu tagad tad visas minūtes un sms vējā, bet nauda gan samaksāta.
09.03.2016 17:43 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Plus, katru reizi kad viņiem zvanīju un gribēju atslēgt gan sev gan draugam šos tarifus, viņi neliekas mierā un piedāvā to nedēļu un mēnesi Eiropā jo tas taču būs tik izdevīgi. Kad viņiem skaidroju, ka man tas JAU nav izdevīgi un rēķins ir jau lielāks nekā pirms tam, tad viņi atkal saka, ka tomēr es taču varu zvanīt un runāt ļoti daudz.
Katrā ziņā viņi mani ar šo ir tā nokaitinājuši, ka tagad skatos citus operatoru piedāvājumus, bet diemžēl Bitei ir vislabākie komplekti..:-/
09.03.2016 17:51 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Tikko arī pabrīdināju draugu, rīt zvanīšot viņiem lai kko samainītu. Šodien arī atsūtīja sms, kas sanāk, ka maksāja 2,50 (l) :-D :-D :-D
09.03.2016 19:52 |

Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
neizlasīju diskusiju, bet arī par šo sacepos.
uzrakstīju sūdzību Bitei, jo arī netiku brīdināta. izrakos pa Patērētāju tiesību aizsardzības likumu, sadrukāju tādu sūdzību, ka nu gaidu ko šie man atbildēs. principa jautājums.
09.03.2016 21:40 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Biti izmantoju apmēram reizi mēnesī, ja ne retāk. Šodien bija jāveic zvans uz Latviju un pēc tā saņēmu sms, ka esmu aktivizējusi šo tarifu. Tā kā atcerējos šo tēmu :)
Uzreiz sūtīju vēstuli, bet tad bite mājas lapā sāku čatu ar bite darbinieci. No sākuma viņa prasīja vārdu, personas kodu un paroli, kas ir līgumā. Līgums man ir Latvijā, tāpēc to nevarēju sniegt, bet problēmu tik un tā sanāca atrisināt.
Viņa man vēl rakstīja, ka par tarifu tiku informēta rēķinā, kurš, protams, neeksistē, jo lietoju priekšapmaksas karti. Viņa atvainojās un es dabūju tos EUR2.50 atpakaļ.
Tā kā šī problēma nav neatrisināma un tie, kam ir priekšapmaksas karte, var šo naudu atgūt.
Tarifs aktivizējas veicot zvanu, vai sūtot sms.
10.03.2016 13:27 |

Reitings 3647
booboo, izlasi manu iepriekšējo komentāru, varbūt noderēs. Savu naudu es dabūju atpakaļ.
10.03.2016 13:34 |

Reitings 119
Reģ: 29.05.2015
Vakar arī par šito uzzinājām. Esam tagad ar draugu atvaļinājumā ārzemēs un neko tādu nezinājām. Viņam Bite. Izrādās viņš arī nebija to ievērojis. Tad nu ap kkādiem 23iem vakarā mēģinājām no šī atteikties. Protams sazvanīt nebija iespējams, arī tagad nekādi nez kapēc nesanāk. Ieejot mans Bite, tur arī nekādi neatradām opciju, kur attiekties. Meitenes, kā no šī sviesta var atteikties? Vai jāraksta ziņas tajā mans Bite? Jo sazvanīt nevaram :-/
10.03.2016 13:35 |

Reitings 3647
Harissma, es to izdarīju http://www.bite.lv/. Apakšā ir vēstules simbols ar Atstāj ziņu. Ik pa laikam online parādās kāds konsultants, tad ar to var pačatot.

Es tā arī izdarīju un tarifu man atslēdza. Nezinu, vai teksts "ja jūs krāpnieciskā veidā apzog klientus, tad vēlos būt par to informēta un pāriet pie cita operatora" palīdzēja, bet, tā kā man ir priekšapmaksas karte, pat naudu atguvu. Galvenais - neaizmirst paprasīt :)
10.03.2016 13:45 |

Reitings 119
Liels paldies raven:-) Un par to brīdināšanu rēķinos.. draugs speciāli apskatīja, gan janvāra, gan februāra rēķinu, bet tur nekur nekas par šo nav minēts (t)
10.03.2016 13:48 |

Reitings 3647
Harissma, varbūt tas tāpēc, ka viņam pirms tam nebija zvanu vai sms no ārzemēm? Tad jūs arī varat izmantot skaidrojumu, ka nezinājāt jo nebijāt informēti.
10.03.2016 14:02 |

Reitings 119
Raven, arī janvārī un februārī, viņš bija uz laiciņu ārzemēs. Zinu droši, ka viņam bija ienākošie zvani no LV, bet vai viņš nesūtija sms vai kādam nepiezvanīja pats, to gan neatceros. Gan jau ka uzzvanīja mazliet. Bet nu jā, nekādi brīdināts viņš nav, pārskatījām tos rēķinus vairākas reizes. Dīvaini, ka tā nebrīdina, bet pēkšņi vienkārši pieslēdz:-/ Lai gan nebijām informēti, laikam jau draugs nestrīdēsies, bet vienkārši gribas ļoti noslēgt to sviestu pēc iespējas ātrāk. Uz ziņu pagaidām neviens nav atbildējis, sazvanīt viņus nav iespējams un manaBite arī to nevar atslēgt, jo tur nekas tāds neparādās. Galīgi sabojā šis viss mums atvaļinājumu(e)
10.03.2016 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits