Atsūtīsi, lūdzu, kādu linku uz kādu no šiem pētījumiem? Mango.lv neskaitās. Savādāk tieši šādi raksti norāda uz rasisma un feminisma izpausmi.
tapēc, ka sievietei tai laikā ir svarīgākas nodarbes. Viņai jāpaspēj uztaisīt vakariņas ( nē , ne tapēc , ka vajag un vīrietim nav roku , bet tapēc, ka viņa pati grib ), viņai ( protams ir izņēmumi ) ir bērni , kurus viņa grib redzēt vairāk par 1-1,5h dienā.
bet pa lielam šis pierāa tikai to , ka lai pelnītu nadu izglītība nav galvenais un , ka mācīties var arī tāpat vien savam priekam
Vai rezultāt ir tikpat pārliecinoši, ja Valdes locekļi VISI ir sievietes. Turklāt es uzskatu, ka, konkurējot, piemēram, divām sieviešu kosmētikas firmām, kurās katrā, ir pieņemsim, pa 5 valdes locekļiem- labāk veiksies tai, kurai ir vismaz viens vīrietis valdē.
Tai pat laikā- es daudz vairāk lieku akcentu uz socioniku, nevis dzimumu. Respektīvi- īpašībām, kas katram cilvēkam piemīt. Cik cilvēks, neatkarīgi ir ētisks, cik intraverts vai sensors. Cik ļoti plāno, vai, gluži otrādi- neplāno savas darbības..
Bērnu man nav, bet grūti iedomāties, kādēļ ar viņiem katru darba dienu jāpavada kopā pa 4 stundām.
Nu, tad jājautā-kas tev vispār ir?? darbs, nauda-kāda tam visam nozīme, ja nav pēctecības. Paldies Dievam, visi tik tupi nespriež, savādāk cilvēce jau sen būtu izmirusi
bet grūti iedomāties, kādēļ ar viņiem katru darba dienu jāpavada kopā pa 4 stundām.
Un darot ko? Un tad vēl brīvdienās arī? Jēzus, ļauj taču viņiem pabūt vienatnē, ar draugiem, ne tikai piesietiem mātei!
lai kļūtu par ministri, izcilu žurnālisti, vai uzņēmuma vadītāju.
Jā, atvaino, ka savos 24 gados vēl neesmu laidusi pasaulē 6 bērnus, kauns un negods jebkurai sievietei kā es
jo bērnos ir jāiegulda, lai pēcāk ko saņemtu , nē ne naudu, bērni nevar augt pašplūsmā , tas nav suns vai kaķis kurru babaro , izved ārā un papaijā . Man patīk spēlēties ar meitu un viņai ar mani un tas ir normāli , mans bērns vēlas laiku pavadīt ar mani un tā tam ir jābūt. Jābrīnas , ja kāda no pusēm pēc labas gribas to negrib. Bērnam nav neviena tuvāka un mīļkāka par mammu !
ar ko sliktāk ir būt par izcilu pavāru , skolotāju ? arī ministri kādam ir jāskolo un jābaro
bet tava statiska rāda , ka vairums sieviešu piepildījumu un realizāciju atrod , esot citos amatos un citās jomās ...
man vispār nepatīk šī sieviešu un vīriešu salīdzināšana , es negribu, kā sieviete darīt to pašu ko vīrietis